Asus Strix Tactic Pro US BLK UBW AS Klavye Yorumları

Asus Strix Tactic Pro US BLK UBW AS Klavye yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2018
    PARANIZ YETECEKSE BU KLAVYEDEN BAŞKA KLAVYEYE DOKUNMAYIN !!!

    Ürünü bir çok kez test ettim sonunda kullandım, alabileceğiniz en efsane klavyedir üstüne tanımam mekanik klavyelerde kahverengi olan yani bundaki tür en iyi sesi ve hissiyatı verir eğer internette araştırıyorsanız ve aklınızda bu da varsa SADECE BUNU SEPETE EKLEYİN VE GELSİN bu kadar açık ve net..

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2017
    Beş Yıldız

    bu fiyata alabileceğiniz en iyi klavyenin bu olduğu kesin düşünmeyim alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2015
    Tasarımcılar için İdeal

    Ürünü işim gereği kısa yol tuşlarını çok fazla kullandığım için 21 adet makrosundan dolayı aldım. Kısayolları bu makrolar sayesinde çok fazla işime yaradı. ayrıca üzerinde 2 usb ve kulaklık mikrofon çıkşları sayesinde direk üzerinden kulaklığımı bağladığımda rahatlıkla çalışabiliyorum. Ürün başarılı ve şık bir üründür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2015
    Aldım Gitti

    Cihaz son derece başarılı. Kullanımı ve makro için gelen yazılımı gayet kullanışlı. Bütçeniz var ise diğer mekanik klavyelere hiç bakmayın alın gitsin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2015
    İste bu

    Klavyeyi alıp taktığımda aynen bunu söyledim. İncelemeler ve tavsiyelerde hep bu ürünü önerdiller. Evimde deneyipte alan bir çok arkadaşım var :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2015
    EN SAĞLAM MEKANİK KLAVYE

    Alabileceğiniz kullanışlı ve sessiz cihazlardan birisi. Ürünü Asusun turvularında test ettim. Gördüğüm en güzel mekanik klavye diyebilirim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus Strix Tactic Pro US BLK UBW AS Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus Strix Tactic Pro US BLK UBW AS Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat