Codegen CP68B Mouse Yorumları

Codegen CP68B Mouse yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2016
    şık

    kullanımı hemde fiyatı mükemmel daha ne olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2013
    inanılmaz

    bu fiyata bu kalitede bir ürün gerçekten harika.. ürün elime geçmeden tereddütlerim vardı fiyatından dolayı kalitesiz olabileceği yönünde ama kullandıktan sonra endişemin asılsız olduğunu anladım.. ihtiyacı olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2013
    denemek için değil kullanmak için alın

    bence güzel bir ürün fare bozulunca deneme amaçlı alayım dedim.fakat hem kibarlığı olsun hem işlevi olsun gayet yeterli.tavsiye olarak alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2012
    Kullanışlı

    Ürün gayet güzel ve kullanışlı. Kablosuz mouse bozulunca "Slim mouse kullanışı nasıldır" diye merak edip HB puanlarımla geçici kullanım için almıştım ama hassasiyeti de gayet güzel bir ürün. Süper hızlı gönderim yazıldığı gibi en kısa sürede kargolandı. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2012
    Fiyatına göre güzel

    Fiyatına göre oldukça iyi bir mouse, dış görünüşü tasarım şık, tek kusuru benim masamda mouse pad olmadan çalışmıyor. parlak zeminlere uygun değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2012
    gayet iyi

    arkadaşlar gayet iyi bir mouse. fiyatına bakıp aldanmayın.resimlerde kablosuz gibi görünüyor ama kablolu.fiyatına göre çok güzel.tavsiye ederim.hassasiyeti de güze bu arada

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Codegen CP68B Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Codegen CP68B Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat