Zalman Zm-M500Wl Kablosuz Optik Mouse Yorumları

Zalman Zm-M500Wl Kablosuz Optik Mouse yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2018
    Fiyat/Performans ürünü

    Hem eve hemde iş yerine aldım uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2018
    Dört Yıldız

    Ürünü geçen hafta aldım. Şu ana dek memnunum kullanımdan. Özellikleri şu şekilde; 2 adet kalem pille çalışıyor, ortadaki dpı tuşununa basarak 1000-2000-3000 dpi arasında geçiş yapıyosunuz, eğer tuşa basmayıp aşağı yukarı hareket ettirirseniz de ileri ve geri(windows) komutlarını çalıştırıyor. mouse çok minik değil ancak büyük de değil, ben oyun oynayan birisi olarak aldım oyun oynuyorum ancak çok konforlu değil, onun dışında explorer ve bilgisayar kullanımı için ideal bir mouse. Süper hızlı teslimat için de hepsiburadaya teşekkürler, pazar akşamı sipariş verdim istanbul içi pazartesi öğlen ürün elimdeydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2017
    Güzel alet.

    Biraz sesli fakat çok kullanışlı,elleri büyük arkadaşlar için ergonomik olmayabilir. tavsiye ederim. gayet kaliteli. Pillerle olan ağırlığı ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2017
    ürün gayet iyi

    ürünün hız ayarı kullanışı felan gayet iyi yalnız benim elime göre biraz ufak o sıkıntısı dışında gayet kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2017
    kaliteli ideal boyutta mouse

    yaklaşık bir haftadır kullanıyorum yorumlara bakarak aldım çok memnunum bir çok ünlü markalardan daha kaliteli olduğunu düşünüyorum ( kutusundan kaliteli olduğu anlaşılıyor )ürün ne küçük ne de büyük ideal boyutta alt kısımda on off tuşu var açınca sesli uyarı yapıyor kapatınca sesli uyarısı yok ama önemli değil 2 adet kalem pil ile çalışıyor

  • NI1 aracılığıyla, 28.04.2017
    Güzel ve kullanışlı bir fare.

    Çok hoş. Işık yok, uyarılar hep sesli. Ayarlarıda anlatıldığı gibi. Bataryauı da az yüketirse çok güzel olacak.

  • NI1 aracılığıyla, 24.03.2017
    harika....

    ürün gayet güzel..tavsiye ederim....

  • NI1 aracılığıyla, 10.03.2017
    Kaliteli

    Arkadaşlar ürünü gönül rahatlığı ile alabilirsiniz hem mouse fiziksel olarak hemde donanımsal olarak kaliteli, Milim milim nişan aldım tekleme v.s. sorun yok. Ayrıza hızlı gönderim için de mağazaya teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2017
    Dört Yıldız

    memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2016
    fiyatı harika

    ürünü alalı 1 hafta oluyor. sanki kablolu mouse gibi seri çalışıyor takılma vs. yok 3000 dpi ye kadar hassasiyetli ... boyutları yeterince iyi yormuyor eli.. Ve piyasa fiyatının altında satılıyor burada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2016
    Zalman ZM-M500WL 2.4 GHz Wireless Optik Mouse

    Malzeme kaliteli hepsi burada com a teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 16.03.2016
    Zalman

    Bu iste gercekten iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2016
    artıları ve eksileri,

    Ürün malzemesi çok kaliteli. Mouse açılıp kapatıldığında ve pili zayıfladığında sesli uyarı veriyor çok iyi düşünülmüş. DPI hassasiyeti fazlasıyla iyi ve üzerindeki tuşla değiştirilebiliyor. En çok beğendiğim tarafı dpı değiştirme butonunun geri ileri fonsiyonu. İlk başta yadırgıyorsunuz ama alıştığınızda vazgeçilmeziniz oluyor. Çok yumuşak bir parmak hareketiyle geri ileri komutları pcnize verebiliyorsunuz. browser kullanmayı çok keyifli hale getiriyor. Alıcısını içerisine koyabilmenizde kaybolmasının önüne geçiyor. Eleştireceğim bir yanı varsa oda AA pil ile cihaz ağırlaşıyor. Şöyleki Duracell pil taktığınızda uzun kullanımlarda bileği yorabilir. Ben nekadar kaliteli mouse kullandıysam scroll hep bir süre sonra ses yapmaya başlamıştı. Aynı adet bu alette de devam etti. İlginçtir bu sorunla nedense ucuz fiyatlı ürünlerde hiç karşılaşmadım. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve tahmini 20 nin üzerinde düşürüp parçalarına ayrılmışlığı var bu aletin halen tıkır tıkır çalışıyor. Saydığım problemler sizin için çok önemli değil ise, düşünmeden alın.

  • NI1 aracılığıyla, 14.04.2015

    Ürün güzel gerçekten az önce call of duty i tekrar bitirdim hiç mouse problemi yaşamadım milim milim nişan aldım hiç problem yaşatmadı tavsiye ederim fiyatıda bu siteden daha ucuz. iyi oyunlar....

  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2014
    Süper hızlı kargo

    Bir Zalman fanatiği olarak fareyi çok başarılı buldum. Hızlı gönderi ve kaliteli ambalaj için teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 22.10.2014
    eh işte

    firmanın gönderdiği piller boştu.Mouse ağır kaliteli bi ürün ancak biraz ufak.Görüntüsü çok güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 28.08.2014
    Kaliteli ürün , malzeme

    Kullanışlı rahat ve kaliteli bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Zalman Zm-M500Wl Kablosuz Optik Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Zalman Zm-M500Wl Kablosuz Optik Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat