Goldmaster KW-885 Klavye Yorumları

Goldmaster KW-885 Klavye yorum ve tavsiyeleri

(89 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı. Avantajları: Malzeme kalitesi çok iyi. Tuşların üzerindeki baskı çok iyi. Çekim mesafesi ile ilgili hiç bir sorun yok. Sonuçta radyo dalgası ile çalışıyor, açı sorunu olmaz zaten. Özellikle klavye ışığı açıldığı zaman gözünüzü almıyor. Dezavantajları: ses tuşları fonksiyon (f) tuşları ile iç içe. Karanlıkta görünmüyor. Ayrı tasarlanabilirdi. Amacına yönelik kullanıldığında memnun bırakacağını garanti ederim. Özellikle müşteri hizmetleri tarafından aranıp bilgi verilmesi beni çok mutlu etti. Android işletim sistemli projeksiyon ve notebook'ta denedim. Çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fena degil

  • Amazzon aracılığıyla, 14.08.2023
    Çöp

    Çalışmıyor ne yazıkki. Paranızı çöpe atmak istiyorsanız alın. Pek çok pişman oldum

  • Amazzon aracılığıyla, 13.08.2023
    Kullanışlı

    Mecool android tv box için aldım, mouse ve tüm fonksiyonları çalıştı. Özellikle browser uygulamaları için mouse özelliği çok iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.07.2023
    Işlev

    Kargo çok hızlı ve harikaydı Ancak fare kalitesi ve işlevselliği zayıf ve ben memnun değilim Sıfırlaması ve çalışabilmesi için kapatıp tekrar açmam gerekiyor

  • Amazzon aracılığıyla, 21.06.2023
    Çok eski olmasına rağmen muhteşem

    Bu eski küçük şeyde her şey mevcut teşekkürler!!!

  • Amazzon aracılığıyla, 23.05.2023
    GOLDMASTER KW-885 MİNİ KABLOSUZ KLAVYE

    Ürün beklediğimden kaliteli çıktı. PC de akıllı tv de deneim ikisindede aktif bir şekilde çalıştı. Normal boyuttaki klavye mause ile yapılan tüm işlemler yapılabiliyor. Salonumdaki koca klavye görüntüsünden kurtuldum ben memnun kaldım tavsiye ederim. İkincisini sipariş verdim.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.04.2023
    Aşırı kötü bir klavye tavsiye etmiyorum.

    10 cm den sonra çekmiyor kablolu klavye alsaydım daha sağlıklıyıd ve ayrıca touchpad mouse kısmı çok kötü.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.04.2023
    İşlevsel değil

    En önemli olan klavyeden yazı yazmak aktif olmuyor sadece 5-6 tuşu tek iş görüyor

  • Amazzon aracılığıyla, 29.03.2023
    Bazı aygıtlarla çakışıp çalışmayabilir.. Dikkat

    Şahane bir aygıt.. uzaktan kumandadan tam bağımsızlık. Youtube da fink atıyorum resmen. Çok teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 22.02.2023
    Ürün kullanışlı

    Ürün tedarikçinin tanıttığı gibi ve kullanışlı. Fakat bana gelen ürünün lazerini çalıştıramadım. Android box cihazımın uzaktan kontrol için süper oldu.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.02.2023
    Oldukça eski bir model

    Şarj portu Type-C değil, Mikro USB değil mini USB olacak kadar eski. TV arkasında takılıyken 5+ metreden çekiyor. Sanki Windows bilgisayalar için tasarlanmış gibi geldi ama temel bir sorun yok, tuşlar vb fiyata göre iyi. Dokunmatik alan oldukça küçük ama sadece imleç kontrolü için yeterli. Ben Google Crhromecast with Google TV ile kullanmak için almıştım. Android için oldukça ciddi kullanım olaylığı sağlayan, iki parmak = sağ klik gibi bazı dokunma özellikleri desteklenmiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.02.2023
    çok pratik

    Ürün hızlı şekilde ulaştı, samsung qn90b tv için aldım, usb takar takmaz anında çalıştı, hiçbir ayar istemedi. Malzeme kalitesi iyi, açılıp kapanabilen arka aydınlatma var, harf tuşları basımı çok rahat fakat bazı daha geniş tuşlar her noktasından tetik almıyor, doğru noktalarına basmak gerekli, alışmak gerek. Tv'nin normal kumandasının işlevlerini dahi yapabiliyor, lazeri çalışmıyor fakat sorun değil, ekran klavyesiyle eziyet çekmekten kurtuldum. Touchpad mause işe yarar fakat tv'nin kendi internet tarayıcısında mause imleci yapışkan özellikli olduğundan pratikte kullanımı çok zor oldu, sadece klavye olarak başlı başına muazzam bir ürün, bu ürüne denk gelmeseydim salonumda kocaman bir klasik klavye olacaktı.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.01.2023
    Süper

    Süper

  • Amazzon aracılığıyla, 16.01.2023
    Türkçe klavye geldi

    Klavyenin görselinden Türkçe karakterler olmasını beklemiyordum ama karakterler mevcut ve çalışıyor. Akıllı TV ünitesinde kullandım; hem klavye hem de dokunmatik yüzey güzel çalışıyor. Tuşlar kaliteli, klik sesi güzel. Sadece iddia edilen 10m çekim mesafesi belki 7-8m olarak düzeltilebilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.12.2022
    cep telefonundan bile küçük

    çok portaitif fiyatına göre gayet iyi bir ürün. indirimdeyken almıştım. gören herkes hevesleniyor ççekim gücüideal ışıklı olması artısı

  • Amazzon aracılığıyla, 08.12.2022
    Gayet güzel Türkçe karakterler

    İş görür yer kaplamayan gayet güzel bir ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 07.12.2022
    Uyum sorunu

    Çalışmadı iade ettim

  • Amazzon aracılığıyla, 29.11.2022
    Çok güzel bir kumanda

    Bu kumanda çok işe yaradı herkese tavsiye ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.11.2022
    İşlevsel

    Bilgisayarda kullanmak için aldım touchpad hızlı , klavyedeki ışıklandırma gayet yeterli karanlıkta bir problem oluşturmuyor uzanıp bilgisayarda dizi film izlemek için kullanıyorum gayet başarılı buldum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster KW-885 Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster KW-885 Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat