E.C.A Confeo Premix CP 24KW 20640 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi Yorumları

E.C.A Confeo Premix CP 24KW 20640 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.04.2022
    muhteşem

    Olumlu yönleri: asaleti yeter 10x10

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ürünün sesiz çalışması çok hoşuma gidiyor. Çok fazla kombi aldım ama bundaki özellikler çok konforlu özellikle sesi diğerlerine göre çok iyi. Her su açtığımda çok fazla ses çıkaran diğer kombilerden çok sıkılmıştım. Bu yüzden bunu aldım ve çokta memnunum. Almak isteyen arkadaşlar ve bu ürünü almak için tereddüt eden herkese deneyimlerinin bir şeyi şidettle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Eca Confeo Premix 24 Kw

    Olumlu yönleri: güzel görünümü var henüz taktırmadım kulandığımda inşallah sorunsuz çalışır

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Kombi konusunda riske atamayacağım bir marka olarak satın aldım çok da iyi çıktı kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Öğrenci evimizde arkadaşlarla birlikte ortak bir bütçe ayırıp E.C.A. Confeo Premix 24 yoğuşmalı kombiyi almıştık. Kurulum montaj ücretini biz karşıladık yine. İlk zamanlardan itibaren bir sorun yaşamadık. Hep gürültülü çalışıyordu. Ama sonrasında sıcak su sıkıntısı oluştu. E.C.A. Confeo Premix 24 kombi suyu ideal seviyede ısıtamıyor. Su ya ılık seviyede geliyor ya da hiç ısınmıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ECA Confeo Premix 24 KW Yoğuşmalı Kombi 20.000 KCA

    Olumlu yönleri: urun super su anda kullanima actirdim dokunmatik daha bi baska insaallah uzunsure sorunsuz bu sekilde kullaniriz...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Öncelikle söylemem gereken kargo paketlemesi idi. Gerçekten çok özenliydi, asla hasar yoktu. Ön tarafında ki tuşları dokunmatik ve çok güzel duruyor. Oldukça sessiz ve tasarruf yapabileceğiniz ekonomik bir model diyebilirim. Fiyatı da oldukça makul ve aldığınız andan itibaren memnun kalacağınızdan eminim. Çok memnun kaldık. Görünüm açısından da şık bir görüntüsü var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Çok güzel

    Olumlu yönleri: Siyah renk olması ve tasarımı çok estetik :) Evdeki kombi sürekli arıza yapıyordu ve yaptırmamıza rağmen sürekli aksilik çıkıyor çok da yüksek fatura geliyordu. Komşumuzun tavsiyesiyle bu kombiyi aldık aldığımızdan beri hem ev ısınıyor hem de fatura düştü :))

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.03.2021
    garati

    Olumlu yönleri: merhaba garati uzatma vami

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) harika

    Olumlu yönleri: herşeyiyle harika bir kombi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.12.2020
    sessiz kombi

    Olumlu yönleri: Çok kaliteli malzeme kullanılmış ve çok sessiz hiç sesi çıkmıyor E C A firmasını tebrik ederim bu arada servis arkadaşlar da çok ilgililer

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    beğenmedik

    Olumsuz yönleri: Bağ evimiz için aldık kombiyi. Kullanmaya ilk başladığımız zamanlarda bir sıkıntımız yoktu. Zamanla sıcak su sıkıntısı oluştu. Kombi 60 derecede bile çalışsa sıcak sudan eser yoktu en fazla ılık geliyordu. Zamanla kombi su akıtmaya başladı ama maalesef bu soruna bir çözüm bulunamadı. Devam ettiği çözüm bulunamadığı için de paslanma oldu. Normalde de çok ses çıkaram bir kombiydi ama zamanla ses şiddeti arttı ve ara sıra içinden biri çekiçle vuruyor gibi sesler gelmeye başladı. Memnun bir şekilde başladık ama maalesef devamı öyle olmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: şık tasarımı sebebiyle ve adının bu kadar çok dyulmasına göre tercih sebebim oldu. Çok memnun kaldım. Sessiz çalışma enerji verimliği doğalgaz ve lpg kullanımı minik olduğu için kullanımda yer kaplaması donmaya karşı koruma çocuk kilidi homojen yanma sağlayan özel sistemi beeni çeken özellikleri oldu zaten kombi denilince akıla bu marka geliyor. tasarımı da oldukça güzel çirkin bi görünüşü yok aksine evimizde şık durdu. tavsiye ediyorum. fiyatını hak ediyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Fiyatının çok uyguna bulduğum için almak istedim. Kombilerden hangisini alacağımı bir türlü karar veremiyordum. Sonunda bunun uyguna satıldığını buldum, bunun özelliklerini bildiğim için almak istediğim. Şu an iyiki de almışım diyorum. Servisi ile kargosuyla her şeyini çok özledim. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) firma çok ilgili ve hızlı kargo

    Olumlu yönleri: Firma herseyiyle on numara herkeze tavsiye ederim firma ilgili ve alakalı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) DOKUNMATİK EKRAN, ŞIK TASARIM

    Olumlu yönleri: GELECEĞİN KOMBİSİNİN TEKNOLOJİSİNE DOKUNALIM DEDİK. ÜRÜN: Ön kısmı sert camdan oluşmakta. ön yüzdeki tuşların tamamı dokunmatik. ürünle gönderilen bacasına kadar rengi siyah. ön panel ışık rengi fena değil, dokunmatik algılaması da başarılı. umarım dokunmatiği arıza yapmaz. bir alt modelden daha sessiz ve biraz daha ekonomik olduğu için bu modeli aldık. Yoğuşmalı olması artı avantaj. balkona takılmayacak kadar şık. mutfakta görsellik yönünden kendini hissettiriyor. Servis açılımına henüz gelmedi. migros hediye çeki servis kurunca sanırım migros kart sahibinin telefon numarasına aktif edilecek. satıcı güvenilir, hızlı bir şekilde kargoladı, iyi alışverişler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.10.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Evimizdeki kombi bayağı eskiydi ve biz de değiştirme kararı aldık. Bir arkadaşımın önerisiyle bu kombiyi aldık. Fiyat açısından biraz pahalı olsa da kalite beklediğimin üstünde. Eskide az kullansak bile çok gelen elektrik faturamız çok daha az gelmeye başladı. Önceki kombiye göre sesi neredeyse hiç çıkmıyor. Memnuniyetle kullanıyoruz.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 01.12.2015
    BEKLENTİLERİMİ KARŞILADI

    Bu ürünü almadan önce eski kombimden sıcak suyu sürekli alamıyordum.Su soğuyordu, korktuğum olmadı bu üründe öyle bir sorun yaşamadım şuan

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
E.C.A Confeo Premix CP 24KW 20640 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. E.C.A Confeo Premix CP 24KW 20640 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat