Beko MD1610-S Mikrodalga Fırın Yorumları

Beko MD1610-S Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2016
    Cok. İyi

    Kucuk bi mikrodalgaya ihtiyac varsa dusunmeden alin Gayet şık bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2015
    hızlı kargo için teşekkürler..

    ürün bire bir aynısı hiç bir sıkıntı yok fiyatıda iyi kargo zaten süper teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2015
    Sorunsuz

    Alalı 1 ay oldu sorunsuz kullanıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2015
    Ürün mükemmel...

    Kaç zamandır aradığım bir üründü. Bu kalitede bu fiyata bu ürünü bulmak benim için bir fırsat oldu. Tabii ki söz konusu hepsiburada.com olunca alışveriş konusunda hiç bir tereddüt yaşamıyorsunuz. Ürün gayet hızlı bir şekilde elime geçti. Resimlerde ki ile aynı zaten. Hemen kullanmaya başladım ve gayet memnun kaldım. Hepsiburada satıcısına da teşekkür ediyorum. Ürünü aldığınız vakit kutunun içinde ki seri numarası yazılan kağıdı, fişi alıp size en yakın Beko servisine gidip garantisini aktivleştirmeyi-başlatmayı unutmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2013
    kendimin var bu görümceme

    Canım yardımcım bana çocuğumun doğumunda hızır gibi yetişti.Şimdi buna görümceme hediye alıyorum inşallah o da beğenir.GÜle güle kullanmak dileği ile.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2013
    çok beğendim

    Ürünün sitedeki görselinden hiçbir farkı yok çok memnun kaldım.Fiyatı da çok cazip geldi aynı zamanda taksit imkanının da olması güzel oldu.Hızlı kargo içinde teşekkür ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko MD1610-S Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko MD1610-S Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat