SİMFER 4246 BEYAZ ALBENİ YOĞURT YAP TURBO MİDİ FIRIN Yorumları

SİMFER 4246 BEYAZ ALBENİ YOĞURT YAP TURBO MİDİ FIRIN yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 13.06.2018
    beğendim

    Oldukça güzel. İyi paketlenmiş. Kargo gecikmese daha da memnun olacaktım. Ezik olmaması sevindirici. Çünkü genelde bu tür sorunlar yaşanabiliyor bu tür ürünlerde.

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2018

    Hizli gönderim ve sağlam ürün için teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 29.04.2018
    Güzel kaliteli ürün.Bekledigimden erken geldi.Ürünün ambalajı iyiydi.Saglam bir şekilde elime ulaştı.Teşekkürler.

    Güzel kaliteli ürün.Bekledigimden erken geldi.Ürünün ambalajı iyiydi.Saglam bir şekilde elime ulaştı.Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2012
    Beklentilerime cevap verecek nitelikte

    Piyasa araştırması yaptıktan sonra sipariş verdiğim bu ürün mükemmel bir şekilde zamanında eve teslim edildi.Beklediğimiz özellikleri karşılıyor.Herkese tavsiye ederim. Emeği geçen herkese Teşeekürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2012
    Tek kelime ile süper

    Tek kelime ile süper. yoğurt tutturma konusunda zamanla alışılır diye düşünüyorum. ama fırın olarak süper. HB zaten ilgili. fiyat olarakta uygun. kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2012
    Çok memnunum

    Epeyce araştırdıktan ve her marka ile ilgili tonla yorum okuduktan sonra fırınım bugün geldi. Hemen fırın patates, fırında baget ve börek testlerinden geçirdim. Sonuç: Çok memnunum iyi ki bu ürünü almışım. Görünüm süper, pop up düğmeler olmasa da olur, turbo fan harika. Eski fırınımla 30 dakikada gelen kıvama 10 dakikada ulaştım. 7 fonksiyonlu olması güzel. Nasıl istiyorsan öyle pişirebiliyorsun. İç aydınlatma süper ve çok faydalı. Kısacası performansından çok çok memnun kaldım kek daha denemedim ama onun da süper olacağına eminim.Tek dikkatimi çeken yalıtımının çok iyi olmaması. Fırının dış üst kısmı epeyce ısındı ama bence hiç sorun değil.Genel olarak çok başarılı. başka markalara bir sürü para vermeyin derim. Aynı performans Simferde var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2012
    gayet iyi

    öncelikle HB.coma teşekkür etmek isterm gerçekten iki gün gibi kısa bir süre içinde ürün elime ulaştı. Hemen kardeşim bir kek denemesi yaptı ve sonuç gayet iyiydi. fiyatı da çok iyi ve ücretsiz kargo olması da artı bir değer katmış oldu. mini fırın almak isteyenlere tavsiye ederim. alın deneyin ve bir görün derim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2012
    tavsiye

    urunu tavsiye uzerıne aldım uzerınde malzeme kalitesi orta derecede lakın pısırmesı cok ıyı dıyorlardı bızde aldık suan bı sıkıntı gozukmuyo tavsıye ederım

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2012
    görünüşü de kendiside mükemmel

    resimlerde göründüğünden çok daha şık ve kaliteli bir ürün almadan çok araştırdım fiyat olarak çok iyi ama kutudan çıkardıktan sonra daha da bir hoşuma gitti çünkü çok şık bir ürün düşünenlere tavsiye olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2012
    GUZEL

    BEN URUNU ALDIM COK MEMNUN KALDIGIMI SOYLEYE BILIRIM BIR UST MODELINI DE ALDIM EV DE KULLANMAK ICIN KUZU PIRZOLAYI DENEYIN DERIM :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
SİMFER 4246 BEYAZ ALBENİ YOĞURT YAP TURBO MİDİ FIRIN kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. SİMFER 4246 BEYAZ ALBENİ YOĞURT YAP TURBO MİDİ FIRIN yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat