Grundig BBQ Gourmet CG 5040 Tost Makinesi Yorumları

Grundig BBQ Gourmet CG 5040 Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2012
    alacaksan böylesini al

    sipariş vermemle elime geçmesi bir oldu desem mübalağa yapmış olmam bu kalitede bu fiyata kaçırılmıyacak bir ürün çünki bu makinanın emsalleri hemen hemen bunun iki katı fiyat çok şık ve çok sağlam mükemmel diyebileceğim profpsyenel bir makina

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2012
    harika

    Ürün tamamen orjinal kutusunda geliyor.Çalışması ve pişirmesi mükemmel daha önceleri kendimizi yoruyormusus :) artı olarak çalışmasından bahsetmek gerektiğini düşünüyorum çünkü pek açılama bulamadım.Ürünün ısı sevıye podunun ayarından sonra istenilen sıcaklığa gelmesi yaklaşık 2 dak. bu süreye ulaştıgında ise uyarı lambası yanarak sıze hazır oldugunu belli ediyor.Artık sonrası sıze kalmıs bır durum unutmadan urun sureklı ısınmıyor ıstenılen sıcaklıkta sabıt tutuyor makıneyı süper bır makıne ben aldım ve çok memnunum tavsıye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2012
    Fiyatına oranla kaliteli

    Hem ızgara hem tost makinesi...Şık ve kaliteli gözüküyor..Izgaraların çıkarılıp temizlenebilmesi pratik. Değişik ebatlar için yükseklik ayarı var. Ancak tek handikapı büyüklüğü eğer yalnız tost yapmak için alıyorsanız gidin ufak bir tost makinesi alın, daha pratik olabilir ve daha az yer kaplar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2012
    Beklediğimden daha orjinal bir ürün

    Makine 1 hafta oldu elime geçeli. Isıtması çok çabuk. Görüntü beklediğimden de şık. Ayarlanabilir yükseklik, kenar sabitleyicileri çok orjinal. Tek taraflı ısıtma opsiyonu da var. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2012
    cok karizmatik bir urun

    tos makinalarini uzun suredir arastiriyordum tam istedigim gibi bir urun ve diger tost makinalarina gore fiyati uygun tavsiye ederim. izgarasi guzel tost haricinde baska izgaralar yapabiliyorsun. 180 derece acilmasi ve dik tutan aparati mukemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2012
    Tavsiye edilir

    Alt ısıtıcının üst ısıtıcıdan bağımsız olması oldukça iyi bir özellik. Ayrıca ürün son derece şık. Malzeme kalitesi iyi. Harika tost yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2012
    Tek Kelime ileKALİTE

    Arkadaşlar,ürün elime dün geçti;mükemmel,3-4 kişiye aynı anda tost yapabilirsiniz(30cm X 25cm civarı),ızgara yapacaksanız tek tarafını çalıştırabiliyorsunuz(tasarruf),hemen ısınıyor,sıcaklık ayarı var.Tost için bastırdığınızda her yeri oynamıyor,sağlam.Ve görüntüsü çok şık,dik durabiliyor.Yarı fiyatlara da tost makinesi var fakat bu hatayı yapmayın,bir kere alırsınız..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2012
    Gerçekten güzel ürünmüş

    ürün kaliteli ve çok şık bir ürün. Çok çabuk ısınıyor ve güzel tost yapıyor. ızgaraları çıkartıp makinede yıkanabiliyor. Benzer fiyatlı ürünlere göre çok daha şık. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2012
    GERÇEKTEN GÜZEL

    ÜRÜN ELİME GEÇELİ YAKLAŞIK OLARAK 2 HAFTA KADAR OLDU. DAHA ÖNCEKİ YORUMLARDA OLAN TÜM pozitif yorumlar doğru. KESİNLİKLE KATILIYORUM. SADECE TEK EKSİSİ YAN TARAFLARINDA BULUNAN KLİPSLERİ KAPATINCA AÇMAK BİRAZ ZOR OLUYOR. AMA 2 HAFTADIR HER SABAH KULLANIYORUM. ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN. VERDİĞİNİZ PARAYA DEĞER... TEŞEKKÜRLER HB.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2012
    pişman olmazsınız

    ısınması görünümü çok güzel tavsiye ederim çeyizim için aldım daha kullanmadım ama ısınması nasıl diye fişe takıp denedim çokta geç soğuyor.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2012
    Çok memnun kaldım.

    Bir çok ürünü kıyaslayarak ve bazı markaları mağazada inceledikten bu ürünü aldım. Bence bu tarz makineler içinde alınabilecek bir ürün. Bir çok markaya göre malzeme kalitesi iyi. Gönül rahatlığı ile alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2012
    süper

    ürünü alalı 14 gün oldu .gerçekten beklediğimizden çok daha şık ve çok daha güzel.kalitesi zaten tartışılmaz.aynı anda 3 tane tost yapabiliyor.temizlemesi kolay.kullanışlı bir makine.gerçekten almak isteyenler düşünmeden alabilirler.pişman olmayacaksınız.süper bir tost makinası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2012
    GÜZEL

    WATTI YÜKSEK, TEMİZLEMESİ KOLAY, YIKANABİLEN KULLANIMI RAHAT GÜZEL BİR ÜRÜN. FİYATI DA UYGUN TOST MAKİNESİ ALMAK İSTEYENLERE BU ÜRÜNÜ TAVSİYE EDEBİLİRİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2012
    tostçu

    grundig çocukluğumun markası onun için güvenim tam dı.ve yanılmadım ayrı ayrı kullanılan yüzleri olağanüstü paranın hakkını vermişler.sizinde paranızın hakkını hak eden bir ürün şiddetle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2012
    Çok hızlı

    Ürünü çok beğendim. Çok çabuk ısınıyor ve kısa sürede pişiriyor. Izgara plakaları kolay temizleniyor. Siyah parlak ve inox üst tablaı ve mavi ışıklı göstergeleri tasarımı daha da şık yapmış. Grundig in kendi sayfasındaki satış fiyatını görünce çok şaşırdım. Hepsi burada nın fiyatı süper, kaçırmayın derim. Ayrıca siparişin ertesi gün ürünün gelmesi harika...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2012
    marka ve kalite

    öncelikle açıkçası bu tost makinasını görünce koskoca grundig firması neden bu tip küçük ev aletleriyle uğraşsınki diye düşünmüştüm ve ürünün orjinalliği konusunda tereddüte düşmüştüm ama arada hepsiburada.com olunca sipariş etmeye karar verdim.ürün elime geçince anladımki grundig bu tip ev aletlerini de ismine yakışır şekilde mükemmel üretiyor.kısacası mükemmel,tost mainası veya grill almayı düşünenler hiç tereddüt etmeden bu ürünü alsınlar,pişman olmayacaklar...

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2012
    gerçekten bu fiyata ideal

    ürün bu gün elime geçti çin malı olan makinelerden çok daha iyi ve saglam gerçi bu da çin malı ama grundıg denetiminde üretim oldugu için kalitesi ideal yalnız termostat ayar dügmesi biraz zayıf gibi yinede kullanışlı 5 adet tost ekmegini bir seferde yapabiliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2012
    kaliteli bir ürün

    evet bu tost makinesi büyük ve geniş olduğu için tercih ettim ürünü görüncede anladım ki beklentileri karşılıyor yükseklik ayarının olması güzel özellikle ızgara için önemli kimse etlerinin yanmasını istemez özetle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2012
    Çok Kullanışlı

    Ürün çok kısa sürede elime ulaştı. Çok şık ve çok kullanışlı. Tostları ve ızgaraları güzel pişiriyor. Çok uzun süre tost makinelerini araştırdım bunda karar kıldım iyi ki almışım. Hiç düşünmeden alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2012
    Süper Pratik

    Basit ama kullanışlı özellikleri var. Özellikle alt ve üstü aynı anda ısıtma veya sadece alt kısmı ısıtmayı tercih edebiliyor olmak çok güzel. Enerji tasarrufu sağlıyor. Sol arkadaki yükseklik ayarı da çok hoş olmuş. Çok fazla büyük değil ve mutfakta şık duruyor. Fiyatı ile de uygun olunca bence mükemmel. Teşekkürler HB.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig BBQ Gourmet CG 5040 Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig BBQ Gourmet CG 5040 Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat