Arçelik K 8160 P İnlove 425 W Mikser Yorumları

Arçelik K 8160 P İnlove 425 W Mikser yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Arçelik kalitesi kendini belli ediyor. Eşim çok memnun. Belli bir ağırlığı var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.03.2020
    "Çok Güzel "

    Olumlu yönleri: Eşim için aldım, kısa sürede kullanmayı öğrendi. Oldukça pratik ve lezzetli kahveler yapan bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Çok sade bir ürün olduğundan ve çok fazla mikserlik işim olmadığı için aldım. Kullanım olarak çok kolay ama hızlı bir ürün değil 425 watt gücünde olduğu için işlemler biraz geç oluyor ama güzel ve şık bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2018
    Super Arcelik kalitesi alin derim.

    Ben daha once mikser kullanmamisim diyebilirim.Bu mikserse digerleri miksercik.O kadar guzel harikaki kek yaptim bu kadarmi fark eder.Saglam.Cok uzun yillar kullanirim gibi.Arcelik kalitesi hemde yerli mali paramiz Arcelige gitsin tesekkur ederim

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2018
    Sorunsuz alışveriş

    Sorunsuz alışveriş

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü çeyizim için aldım eve geldiğinde denemesini yaptım ve çok beğendim rengi zaten harika görenler rengine bayıldı ayrıca kullanışıda çok güzel ama elinize biraz ağır gelebilir ilk başta sonra alışıyorsunuz. Ben çok memnun kaldım alacak olanlar güle güle kullansın en uygun fiyata buradan buldum. Teşekkürler Hepsi Burada.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik K 8160 P İnlove 425 W Mikser kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik K 8160 P İnlove 425 W Mikser yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat