Electrolux ZB5003 Şarjlı Süpürge Yorumları

Electrolux ZB5003 Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2015
    Güzel Ürün teşekkür ediyorum..

    Güzel Ürün ayrıca kaliteli diyebilirim..Teşekkürler HEPSİBURADA ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2015
    Fiyata göre iyi;

    Cihazın şarj ünitesi yok. Cep telefonu gibi şarja takıp bir yere koyuyorsunuz. Malzeme kalitesi iyi gibi. Tekerlek olayıda güzel ama inşallah ileride fırlamazlar. Şimdilik memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2015
    Fiyat Performans Süpürgesi

    Aldığım günden beri eşimin evde ki en büyük yardımcısı.3.6V bir süpürge için çok iyi bir çekiş performansına sahip.Ucunda ki tekerlek de çok iyi düşünülmüş bir detay.Evde iki çocuk da olunca,elektrikli süpürgeyi sürekli tak çıkar derdinden bizi kurtardı diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2015
    GÜZEL KULLANIŞLI

    APARATİF TEMİZLİK İŞLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE İYİ BİR ÜRÜN,SERVİSİ İLGİLİ OLDUĞU İÇİN ALDIM.GÜZEL KULLANIŞLI TAVSİYE EDERİM..

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2015
    Çok hafif.

    Ürün vadedilen tarihten 3 gün sonra elime ulaştı ama bu çok da önemli değil. Öncelikle ürün çok hafif kolunuz bileğiniz yorulmuyor. İç haznesi de oldukça geniş. Ön tekerlekler zemin üzerinde rahat hareket ediyor ve zemini çizmiyor. Temizlemek için de sadece içini boşaltın, yıkayın ve kurulayın. Ben memnunum ve tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2015
    Bu ürünü bir yakınımız için aldık.

    Ürünü kullanan kişi çok beğendiğini söyledi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2015
    Küçük Ama Etkili

    Güzel bir ürün, kendini ayıran özelliği ise o küçük ama etkili tekerlekleri. Ayak üstü temizliği çok kolaylaştırıyor (benim için öyle). Çizilmeyi de engelliyor. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ZB5003 Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ZB5003 Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat