Electrolux Ergorapido 2 in 1 ERG105 Şarjlı Süpürge Yorumları

Electrolux Ergorapido 2 in 1 ERG105 Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2017
    Beş Yıldız

    Evde üç kedi var... Tüylerin günlük temizliği ve halı üzerinden arındırlması için çözüm arayışında bu modelle karşılaştım. Sonuç muhteşem...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2017
    İki Yıldız

    Urun malz iyi degil

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2017
    Dört Yıldız

    pratik, çekişi ve ağırlığı iyi, haznesi güzel daha iyi makineler var tabiki ama fiyatına göre gayet mantıklı bir seçim oldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2017
    Dört Yıldız

    beğendik. çekişi de yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2017
    Mükemmel

    Gerçekten güzel makina, sepette %15?de Harika oldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2017
    10 Numara Tasarım ve Performans

    Ben de 100 liralık bir şey alırım diye çıktığım yolda ufkum çok genişledi ve en son diğerlerine göre kalitesi ön plana çıka bu modeli aldım. Sadece günlük kullanım için bu yeter dedim ve aldığım günden beri eşim elinden düşürmüyor, çocuğun peşinden sürekli bir yerleri süpürüyor. Biz kalitesinden ve performansından ve çekim gücünden şimdilik çok memnunuz sadece alım sürecinde bir ara indirim gelmişti ve sistemsel bir sıkıntıdan o zaman alamadım fazladan 50 lira vermek durumunda kaldım. Kargo gönderimi de gayet başarılı idi makina sapasağlam elimize ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2017
    Gayet Kullanışlı

    Çok araştırma yaptım almadan önce. En mantıklısı bu ürün oldu. Kullanımı kolay basit, iki farklı şekilde kullanımı çok iyi. Normal süpürge gibi de kullanıyorsunuz eğer çocuğunuz küçükse daha önce aldıklarımızdan hem çekim gücü hemde kullanımı çok daha iyi. parasının karşılığını veriyor kesinlikle

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    Dört Yıldız

    yeni geldiği için çok fazla kullanma şansımız olmasa da şimdilik gayet kullanışlı, ama pilinin ömrünün kısa olduğunu söyleyenler var umarım sürekli değiştirmek zorunda kalmayız

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    Beş Yıldız

    Kargonun elime geçmesi birkaç günü buldu ama o kadarı normal sanırım. Şarjlı bir süpürge için performansı çok iyi. Hele ki turbo düğmesine bastığımda o kadar kuvvetli çekiyor ki halının üzerinde hareket ettirmek zorlaşıyor. Bu kadar iyi olmasını beklemiyordum, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2016
    Hayatımda aldığım en güzel süpürge:)

    hayatımda aldığıma sevindiğim en iyi ürün olabilir.Tek bir şey söyleyeceğim önünde farları var ve uzaktan kumandalı araba gibi hareket edebiliyor eklem yerlerini yılan gibi yapmışlar her köşeye giriyor çok hafif inanılmaz kullanışlı ve muhteşem bir alet tavsiye olunur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2016
    süper bir ürün

    Temmuz ayında aldım.Teslimat her zaman ki gibi hızlıydı.Ürüne gelince kesinlikle tavsiye ederim.Çekiş gücü çok iyi.Ayrılabilir olması büyük avantaj.Tereddütsüz alabilirsiniz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2016
    Abartacak bir tarafı yok

    Merhaba, bu ürünü bir kaç ay önce burada yapılan yorumlara kanarak hb'dan aldım, kıl saç toplayan bir şarjlı el süpürgesi bu, dikey süpürge değil. Dikey aparatı olan bir el süpürgesi. Neyse, saç kıl süper topluyor ama küpür döküntü için aynı şeyi söyleyemem. Bu sabah mutfakta yere toz mama döktüm, bu süpürgeyle temizleyebilmek çöin çok uğraştım. Süpüreceği yüzeye değmezse çekemiyor mesela, nasıl anlatabilirim ki bunu, süpürge başlığının bir ucu halı üzerinde bir ucu yer karosında olsun, yani halının kenarını süpürdüğünüzü hayal edin, işte orayı süpüremiyor, çekiş gücü yetmiyor, o başlık illa o karoya değecek. Halının altına sokmak gerekiyor yani. E ben ne anladım bu işten? Annemin 15 sene önceki şarjlı süpürgesinden ne farkı kaldı? Farkı fiyatı. Haznenin küçüklüğü beni benden alıyor zaten :) yarı dolduğunda çekiş de düşüyor. BURAYA DİKKAT, TOZ SIZDIRMAZLIK DİYE BİR KAVRAM YOK BU SÜPÜRGEDE. Haznenin içi dışı, süpürgenin başlık kısmı, boruların üstü, her yer toz içinde. Paraya kıyın, üstüne biraz daha ekleyin, adam gibi bir dikey süpürge alın. Gerçek bir süpürge. Ya da fantom mantom ucuz bişey alın, aynı işiyapıyor çünkü. Ben pişman oldum açıkcası. Günlük temzilik için uygun bulmuyorum, ancak döküleni süpüren bir (onu da yarım yamalak) alet.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2016
    Her eve lazım

    Çok kullanışlı ve rahat,mutfak ve salonunuzda ki günlük tozları ve istenmeyen döküntülerden kısa zamanda kurtulursunuz,şarzı yarım saat gidiyor,el alıcısının çıkarılıp takılması çok kolay,sizi takip eden ve ayağınıza dolanan kablo yok,HER BAYANA TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2016
    hepsi burada süper birde kapıda ödeme olsa

    ürün pratik güzel fakat çekim gücü normal elektirikli süpürgeler gibi degil günnlük temizlik için yeterli haftada bir normal süpürge kullanmak gerek ve ürünün haznesi küçük parasına göre daha geniş bir hazne ve daha yüksek bir çekim gücü beklerdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2016
    kaliteli kullanışlı güzel

    ben ürünü %15 indirim kampanyası ile aldım ve ürünü teslim aldığımda bu fiyata alınabilecek en iyi ürün olduğunu gördüm.ürün adına yakıştığı gibi gerçekten çok kaliteli,pratik ve fonksiyonel.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2016
    Süper

    Ürün gerçekten de çok kaliteli ve kullanışlı. Bence başka ürün aramanıza gerek yok. Pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2016
    Şık ve Kullanışlı

    Beğendik. Tavsiye ederiz. Hepsiburada ya Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2016
    Çok iyi

    Gerçekten güzel bir makine malzeme kalitesinden belli oluyo.herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2016
    erg105

    Gerçekten çok şık bi ürün bayıldım. Evi temizliyor ama emiş gücü çok yüksek olduğundan değil bence. Alttaki döner fırça yerde halida ne varsa topluyo.cok akıllıca ?? hafif ve sessiz.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2016
    İşlevsel

    Biraz sesli çalışmakla birlikte oldukça işlevsel ve kullanışlı aynı zamanda şık bir tasarıma sahip

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux Ergorapido 2 in 1 ERG105 Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux Ergorapido 2 in 1 ERG105 Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat