Breville 800GREX 2400 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Breville 800GREX 2400 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Aynı üründen bende var başka yerden aldım ama alacaklara ışık tutsun diye yorum yapayım dedim. Ürünü 2 yıldır kullanmaktayız. Büyük oluşundan ve watt ın yüksek olmasından dolayı pişirmede sorun yaşamazsınız. Biz üzerinde tost, tavuk ızgara, et ızgara (mühürleme yapılabiliyor), lahmacun, pide çeşitleri, yağsız yumurta, sucuk v.s. aklınıza gelecek her türlü pişirme yapabiliyoruz. Bu cihazı tost makinası olarak görmeyin bu cihaza grill, ızgara olarak görün. Gayet büyük ve kullanışlıdır. aynı anda 4 kişilik tost pişirebilirsiniz. İşlem bittikten sonra elma sirkesi ile silerseniz tertemiz oluyor. Alacaklara bir nebze olsun inşallah ışık tutmuşumdur...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Her kese tavsiye edebileceğim ürün. 2. ürünü aldık.

    Olumlu yönleri: Profesyonel bir tost makinası 6 yıldır kullanıyorum sorun yok. Mükemmel bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.10.2019
    "tanitim brosuru yok "

    Olumlu yönleri: Ürün çok güzel kullanisli Olumsuz yönleri: Ürünün tanıtım broşürü yok hangi düğme nedir nasıl çalışır hiç bir bilgi kitapçık yok bu çok eksi bir durum firma için....

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.03.2019
    "TEBRİK EDİYORUM"

    Olumlu yönleri: ÖZELLİKLE İLGİ ALAKA VE SAMİMİYETİNİZ İÇİN ALİ BEYE ÇOK TŞK EDİYORUM.KARGODAN HASARLI GELEN ÜRÜNÜMÜ SORUN ÇIKARTMADAN DEĞİŞTİRDİLER.BÖYLE GÜVENİLİR FİRMALAR OLDUGUNDA TÜKETİCİ OLARAK BİZLER ÇOK MUTLU OLUYORUZ.TEŞEKKÜRLER TEKNOSHOP FİRMASI..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.08.2018

    Kapaklari nasil ikiye aciliyo??

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2018
    Kaliteli

    Breville markasının çok güzel bir ürünü. Piyasa araştırması sonucu en uygun burada buldum. Ürün ambalajlanması çok iyiydi. Ertesi gün elime ulaştı. İnşallah sorunsuz kullanırız.

  • NI1 aracılığıyla, 22.09.2017
    tavsiye ederim

    ürün tost ve ızgara anlayışınızı değiştirebilecek bir ürün tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 21.07.2017
    Süper Izgara ve Tost

    Ürünü henüz denemedim ama muhteşem olduğuna eminim....

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2017
    Makine gerçekten muhteşem

    Ürün aynı görseldeki gibi metalik ve çok şık.Aynı zamanda diğer tost makinelerine oranla çok daha büyük.Ben ilk olarak ızgara denedim.Aynı gün içinde hem kırmızı et hem de tavuk eti pişirdim.Gerçekten olağanüstü lezzetli bir ızgara oldu.Kenarındaki düğmelerden istediğiniz sıcaklığı ayarlayabiliyorsunuz.Zaten aleti çalıştırınca hemen ısınıyor.Malzemelerimi büyük ve kalın parçalar halinde koydum ona rağmen çok kısa bir sürede mükemmel pişirdi.Henüz tost yapma imkanım olmadı ama eminim o da çok lezzetli olacaktır.Tost için üst kısmı istediğiniz yükseklikte ayarlayabiliyorsunuz.İnternetteki videolarda yumurta bile pişirildiğini görebilirsiniz.Hatta alt yüzeyi o kadar geniş ki gözleme bile yapılır.Eğer almayı düşünüyorsanız hiç tereddüt etmeyin.Verdiğiniz parayı hakediyor.

  • NI1 aracılığıyla, 01.06.2017

    ürün fonksiyonları genel olarak güzel ancak yüzeylerin temizlik için ayrılmaması bir dezavantaj. 180 derece açılı her 2 yüzeyin kullanılması, sağlam metalik yapısı, kilit seviyeleri, yağsız pişirme özellikleri çok başarılı.

  • NI1 aracılığıyla, 27.04.2017
    BrevilleSağlıklı Grill 800 GREX

    Ürün reklamlarında ve paylaşımlarda açıklandığı gibi kaliteli ve sağlam.

  • NI1 aracılığıyla, 21.03.2017

    Harika bir alet..

  • NI1 aracılığıyla, 26.01.2017
    Kaliteli ancak büyük!

    Breville'in diğer ürünlerini de kullandığım için bu kaliteye aşinayım. Tek handikapı boyutlarının büyük oluşu. Fakat kalabalık bir aile iseniz iyi iş görür. İlk kullanımda bonfile ızgara yaptık, pek ızgara tadı alamadık, biraz da kuru oldu. Yeterince ısıtma yapmamış olabiliriz. Henüz aleti tanıma aşamasındayız, doğru ayarlar zamanla bulunabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 28.09.2016
    Breville 800GR

    Tarzını değiştirme!

  • Media Markt aracılığıyla, 19.07.2016
    degerlendirme

    Avantajlar : cok verimli,yeterince genis,saglam
    Dezavantajlar : yok
    ürün müthis, reyon gorevlisi cok guleryuzlu ve destek tamdi

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2016
    Mükemmel

    4 kişilik bir aileyiz. Pazar kahvaltılarının vazgecilmezi olan Tost, önceleri tam bir işkence idi. Herkes sırayla tostunun pişirilip önüne konmasını bekliyordu. Ancak Breville ile 4 kişinin tostu da aynı anda pişirilip aynı anda herkese servis edilebiliyor. Büyük olması bence en büyük avantajı. Ayrıca ısınma süresi çok kısa. Ayrıca Hayatımda gördüğüm en kaliteli Taban yapısına sahip. Titanyum kaplamaları sayesinde ne çizilme ne yapışma Ne de renk atması hiçbir sorun ile karşılaşmayacağınızı temin garanti ederim. Kilit sistemi sayesinde batırıp başında beklemek zorunda değilsiniz. Ayrıca grill ızgara özelliği sayesinde hamburger veya köfte veya omlet yapabilirsiniz. Yaparken yağının süzülmesini isterseniz tabanı eğimli hale getirebilirsiniz. Yani bu makinede herşey ama herşey düşünülmüş. .. Kısacası verilen her kuruşu hakeden bir alet.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2016
    Breville Sağlıklı Grill 800Grex

    teşekkürler aynen göründüğü gibi zamanında geldi inşallah ürünümün hayrını görücem tekrar teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2015
    İyi ürün İyi satıcı

    Breville 800 grex ürünü diğer tost makinelere kesinlikle benzemiyor 1-Dökümdür :diğer tost makineleri gibi erken ısınıyorama geç soğuyor2-Temizlik:ürün bulaşık makinesinde yıkanmasına hiç gerek olmayıp teflondanda  çok kolay temizleniyor yani temizliği gerçekten zahmetsiz ve çok kolay3-Lezzet:ürün döküm olduğu için ve sıcaklık ayarı ve tostu bastırma ayarı olduğu için lezzetli tost yapma imkanı verir 4-Satıcı:ürünü orjinal olması aynı günde kargolaması ürünü çok güzel paketlemesi verilen sorulara tatmin edici cevap vermesi ile bu izlenimlerde iyi bir satıcı olarak gördüm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Breville 800GREX 2400 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Breville 800GREX 2400 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat