Philips GC9324-20 Perfect Care Aqua Pro 2100W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Philips GC9324-20 Perfect Care Aqua Pro 2100W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(430 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla
    "urun mukemmel"

    Olumlu yönleri: Urun kullanisli akilli pratik mukemmel.ben hayran kaldim Olumsuz yönleri: Bazen hafif ses yapiyor o da bazen oluyor bunun haricinde sorunu yok.ya su isittigindan yada buhar yapmak icin ses yapiyor sanirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kumaş dostu ütü

    İş hayatımda sıklıkla ipek bluz tercih ediyorum ve onları ütülemek benim için çok zor oluyordu... Bu ürünün kumaşa göre otomatik ısı ayarlaması sayesinde artık ipek bluzlarımı ütülemekten korkmuyorum :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    ütü yapmak keyif haline gelecek

    Sürekli ütü yapmanız gereken bir iş ortamında çalışıyorsanız bir süre sonra ütü yapmak sizin için işkence haline gelecektir.Fakat gerek su gerek buhar kapasitesi ile sizi yarı yolda bırakmayacak bu ürün ile adeta kurtuluşa ermiş gibi hissedeceksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Büyük kolaylık

    Çok araştırdım, en sonunda bu ütüyü almaya karar verdim. Benim gibi ütü yapmayı sevmeyenler için en uygun ütü. Isı ayarı gerektirmemesi çok büyük kolaylık. Ütü tabanı, yanmayı önleyen bir sisteme sahip. Kumaşlarda sararma, yanma olmuyor. En güzel yanı da ütü çok kolaylıkla yapılıyor. Az zamanda daha çok ütü yapabiliyorum. Kireç temizleme zamanı geldiğinde ses ve ışıkla uyarıyor. Temizliği de çok kolay. Dizaynı da çok hoşuma gidiyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Kesinlikle beğenerek kullanıyorum iyi ki almışım bütün kumaş türlerini kolaylıkla açıyor teşekkürler Philips

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hayatımda hiç bu kadar çabuk biten bir ütü günüm olmamış ti üstelik o kadar hafif ki yorulmadim bile

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok başarılı

    pamuklu kumaş gömleklerde bile çok yormadan hızlı sonuca ulaştıran başarılı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Öncelikle kullanımı çok rahat. Kırışıklıkları çok güzel açıyor. Otomatik kapanması da kullanım güvenliği sağlıyor. Ve çok hafif bir ütü. Yormuyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    En çok hoşuma giden özelliği yanma riski olmaması ve ütünün otomatik kapanması. Kırışıklıkları çok hızlı bir şekilde açıyor. Tavsiye ederim :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok memnunum

    Ürünü satın alalı henüz 2 ay oldu. 2 aydır haftada neredeyse 2 kez kullanıyorum. Öncelikle belirtmeliyim ki performansı çok üst düzey. Kırışıklıkları çok hızlı açıyor. Normalde 2-3 saatimi alacak ütü 1 saate indi. Çok memnunum. Arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Verdiğiniz paraya değiyor. Teşekkürler Philips.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ödenen paraya değer

    Ürünü uzun araştırmalar sonucunda aldım hatta başlangıçta fiyat olarak pahalı gözüksede kullanım kolaylığı olarak ürünün fonksiyonlarının gayet iyi oluşu ödenen paraya değer olduğunun kanıtıdır eşim her ütü yapısında söyle ne söyle ne ütü yaparken artık ütü yapmak onun için keyif haline geldi hatta biraz abartıp ütü gerektirmeyen kıyafetleri bile ütülemeye başladı kısacası herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bizim evde günde 2 kez çamaşır makinesi çalışır... İşe gidip her gün kıyafet değiştiren iki kişi, her gün spor salonuna giden bir kişi ve bir de profesyonel sporcu olunca, çamaşırımız bol oluyor :) Ütü yapmak bazen insana eziyet gibi gelir, ancak bu ürünü aldığımdan beri her şey benim için çok keyifli. Philips benim için her şeyi düşünmüş, kırışık kumaşın üzerinden tek seferde geçmem yetiyor, ısı ayarını kumaşa göre otomatik yapıyor. Ekstra büyük su haznesi var ve buhar gücü bir harika! Kocaman görünmesine aldanmayın, ütü cidden hafif oluşuyla kullanım kolaylığı sağlıyor. Bir de ütüm kireç tutmuyor, söylemiş miydim :) Hayatımı kolaylaştırdığın için teşekkürler Philips!

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Evimde sürekli ütülenmeyi bekleyen gömlekler olurdu ve gözümde büyürdü. Philips perfectcare aqua pro ile artık bekleyen gömlek kalmadı. Anında açtığı kırışıklıklar ütü yapmaya ayırdığım vaktimi kısalttı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel Performans

    Şuana kadar kullandığım en iyi ve en hafif ütü.Tek sürüştü en zor kırışıklıkları bile açıyor.Su haznesinin büyük olması çok büyük rahatlık.Yılardır ütülerimin bozulma sebeplerinin başında kireç sorunu gelir. Philips PerfectCare Aqua Pro kireç birikimini önlüyor. temizleme zamanı geldiğinde ise ışık ve sesle uyarıyor.En büyük kolaylığı ise kumaş türüne göre otamatik ısı ayarı yapması.Kesinlikle tavsiye ediyorum,mükemmel bir ürün güvenle alıp kullanabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim

    6 kişilik ailem için o kadar büyük kolaylık sağlıyor ki anlatamam. Ütü çamaşırların üzerinden akıp gidiyor. Kolayca ütüleyip bitiriyorum ve zamanım bana kalıyor. Buhar gücü harika. Severek kullanıyorum. eski ütümden sonra çok hafif geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhteşem

    Gercekten çok güzel bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    kırışık acıçı

    TEK HAREKETLE KIRIŞIKLIKLAR AÇILIYOR. SÜREKLİ AYNI BÖLGE ÜZERİNDE UĞRAŞMAYA GEREK YOK. ZAMANDAN GERÇEKTEN TASARRUF SAĞLIYOR. ÜTÜLEDİKÇE DAHA DA ÜTÜLEYESİM GELDİ DİYEBİLİRİM. ZATEN ARAŞTIRIP ALMIŞTIM. KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla
    buharlı ütü

    kırışıklara son hem kolay hemde istenilen ütü bu olsa gerek tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    parasını hak ediyor

    ürün açıp denedim üründe herhangibir sorun yok kullandık gerçekten çok iyi ütülüyor buhar performansı çok iyi en kırışık gömleği bile hemen açıyor ürün parasını hak eden bir ürün Artık ütü yapmak büyük zevk. Suyunu bir kere doldurup ısınmasını kısa bir süre bekledikten sonra evin bütün ütüsünü uğraşmadan kısa sürede bitiriyorsun

  • HepsiB. aracılığıyla
    kolaylık

    ütüden cok memnunum. ütüde kolaylık. tavsiye ediyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips GC9324-20 Perfect Care Aqua Pro 2100W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips GC9324-20 Perfect Care Aqua Pro 2100W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat