Asus TS10-B067D Mini Masaüstü Bilgisayar Yorumları

Asus TS10-B067D Mini Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Ürün boyundan büyük işler başarıyor gerçekten. İlk açıldığında güncellemeler biraz uzun sürüyor olsun. Guitar Pro 6 gibi programları rahatlıkla çalıştırdı. Video oynatma mükemmel en ufak bir takılma yok. Beklentimi fazlasıyla karşıladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2018
    Beş Yıldız

    HIZLI KARGO SAĞLAM ÜRÜN TEŞEKKÜRLER.

  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2017
    Günlük kullanım için yeterli

    Kullanıyorum. Günlük kullanım için sorun yok şimdilik. Windows 10 Home yüklü geliyor. Hemen en son sürüme update ettim. Update yaptıktan sonra WindowsOld klasörünü silmeyi unutmayın. Zira 18 GB yer kapladığı için C sürücüsünde 5.5 GB yer kalıyor. Update sonrası bir miktar daha hızlanıyor sistem. Tek eksiği MicroSD kart takılamıyor olması bana göre. Tümleşik 32GB sürücü günlük kullanımda sorun oluşturmasa da mutlaka harici bir USB HDD kullanmak gerekiyor. Ürünü alırken büyük oyun, multimedya editing, vb. beklentileriniz olmamalı elbette. Her türlü internet sörf, Office, film izleme, müzik dinleme gibi günlük kullanımlarda yeterli. Üstelik cebinize atıp yanınızda dünyanın her yerine götürebileceğiniz bir bilgisayar sonuçta. Bir de yanınızda HDMI-DSUB ve HDMI-DVI dönüştürücü adaptör taşırsanız her türlü monitör ile kullanabilirsiniz. Öneriyorum...

  • NI1 aracılığıyla, 17.10.2017

    Masaüstü yada laptop performansı beklemeyin.. on numara

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2017
    Gayet Güzel

    Basit ofis işlemleri için son derece ideal bir bilgisayar. Düşünmeden alabilirsiniz bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2017
    Asus harikadır

    4,5 yıl verdim 2 gün denedim iyi gidiyor ama asus özellikler az fiyat haklıdır hak verdim sıkıntı yokum asus denedim internet filmler iyi gidiyorum video fps gibi biraz iyidir işlemci ve ekran yüksek gerekir fiyat pahalı bence olsun asus mini küçük rahatlanırım internet site indir zaman telefonlar dosyalar usb işim zaman var windows sistem kolay iş hepsiburdan teşekkür ederim hayırlı satışlar

  • NI1 aracılığıyla, 24.04.2017
    kusursuz hizmet ve kalite

    asus farkını göstermiş..Gayet yeterli bir cihaz

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2016
    Tv'ye bağlı koca laptop devrine son!

    Ürün gayet başarılı. Televizyonun kenarında sadece dizi, film izlemek için kocaman laptop bulundurmaya artık son. (Tavsiye: Performans cihazı değildir. Beklentiyi doğru oluşturmak lazım.)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus TS10-B067D Mini Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus TS10-B067D Mini Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat