Fakir Legend Steel 2200 W 1.0 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox Yorumları

Fakir Legend Steel 2200 W 1.0 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(109 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli Ürün

    Ürün çok iyi malzeme kalitesi güzel gayet memnun kaldım tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.06.2021
    kalitesiz

    Olumsuz yönleri: Fotoğraftaki kadar şık bir görünüşü yok, her mutfağa yakışmayabilir. Hantal ve ağır bir yapısı var, çayı gerektiğinden uzun bir sürede kaynattığını düşünüyoruz. Aynı zamanda filtresi zor temizlenebilir olduğu için her gün kullanamıyoruz. Kaynattığımız çayı uzun süre sıcak tutmuyor, termos özelliği yok. Bu nedenle kaynattıktan sonra hemen tüketmeniz gerekli. Beklentimizi karşılamadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.10.2020
    "beğendim.."

    Olumlu yönleri: anneme aldım..siyah renk istedi..onu da almayı düşünüyorum..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    "Güzel ürün"

    Olumlu yönleri: Ürünün su ısıtması 1.7 litre demlemesi ise 1 litre. Diğer muadillerine göre hem görünüş olarak hem kullanış olarak çok şık. Su- kireç filtresinin olması en sevdiğim özelliği bundan önceki çay makinelerinde kireçlenme problemini çok yaşamıştık. Bu üründe henüz öyle bir şey yaşamadık. Dışının çelik olması ve rengi de çok hoşumuza gitti. Tam bir fiyat performans ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2020
    "BAŞARILI"

    Olumlu yönleri: Su ısıtıcı ve demlik kısmı çelikten olduğu için paslanma sorunu olmuyor, çayı döktüğüm zaman çayı damlatmam özelliği olması muhteşem olmuş, su ısındığı zaman kırmızı sıcak tutma öelliğinde iken mavi ışık yanar, kablosuz kullanım özelliğ de olduğu için kullanım yönünden rahatlık sağlıyor, demlik kapağını aynı zaman su ısıtıcının kapağı olarak da kullanılabiliyor, çayı lezzetli yapan tadını bozmayan ve çaydanlıkta öay yapma zevki veren kaliteli ve başarılı bir makine.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.07.2020
    "ÇOK GÜZEL AMA BİRAZ BÜYÜK."

    Olumlu yönleri: Herşeyi güzel biraz büyük.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.06.2020
    "HAFİF"

    Olumlu yönleri: Ürün oldukça hafif olduğu için taşınması kolay oluyor ve kendim ile birlikte her yere rahatlıkla taşıma imkanım oluyor. Ürün paslamaz çelik olduğu için sağlık açısında güzel oluyor, çayı hızlı yapıyor lezzetli çay yapıyor, çayı bayatlamıyor ve taze kalıyor, kolay kolay soğumuyor kaliteli ve sağlam bir ürün çay makinemi seviyorum çok beğeniyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "SÜPER"

    Olumlu yönleri: Çayı çok severiz. Her gün nerdeyse en az iki-üç kere çay demliyoruz. Bu çaycının hem tasarımını modelinmi çok beğendim hem de çok kaliteli fakir markasının olduğu için tercih ettim. Almayı düşünenlere de kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2020

    7-8 YILDIR HİÇ SORUNSUZ KULLANIYORUZ. HİÇ DÜŞÜNMEDEN ALINIR. FAKAT FİYATINI ACAİP GEREKSİZ BİR SEKİLDE ARTTIRMIŞLAR. BU FİYATIN YARISI BİLEMEDİN EN FAZLA 300 TL YE ALINIRSA İYİ BİR ALIŞVERİŞ YAPILMIŞ SAYILABİLİR.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.03.2020
    "memnunum"

    Olumlu yönleri: Hacminin büyük olmasından dolayı tercih etmiştim.misafir geldiğinde kolaylık oluyor.2 yıldır kullanıyorum.cok memnunum.tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.02.2020
    "vaayyyy"

    Olumlu yönleri: bundan iyisi kutupta sıcak süt

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.11.2019
    "Tam istediğim gibi"

    Olumlu yönleri: Bu ürünü ikinci alışım. Birincisini 4-5 yıl önce almıştım. Son derece kullanışlı. Kalabalıkta son derece yeterli. Max seviyede suyu 3buçuk dakikada kaynatıyor. Ürün malzeme kalitesi de muadillerine göre daha iyi bana göre. Olumsuz yönleri: Olumsuz yönünü göremedim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    "Fakir River Çay Mak"

    Olumlu yönleri: Derin hazneye sahip Olumsuz yönleri: Ürünü kullanmaya başladıktan 1 ay sonra çalışmaya başlar başlamaz kaynadı diye duruyordu. Servise götürdüm üründe sorun yok içerisinde kireç birikmesinden dolayı olabilir dedi. Fakat kireç birikmemişti anlamadım. Böyle bir sorunu var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.10.2019
    "Çok İyi "

    Olumlu yönleri: Demlik kısmı oldukça geniş. Bizim gibi kalabalık aileler için birebir kesinlikle. Suyu kaynatma ve sıcak tutma performansı da gayet iyi. Ürün şık ve ince düşünülmüş. Enerji tasarrunu sağlıyor ve istediğiniz zaman taze bir çay içebilirsiniz. kargo ve çalışanları çok sağlam iş çıkarmışlar. kaliteli ve güvenli adres. Başarılı bir ürün olmuş, teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2019
    Bir Yıldız

    Boyası kalkti

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    "Çok iyi"

    Olumlu yönleri: 2 yıldır kullanıyoruz, hiç sorun çıkarmadı. Çok hızlı ısıtıyor. Su bitince kapanması da iyi bir özellik

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2019
    "fakir river"

    Olumsuz yönleri: Ürünün çelikle uzaktan yakından alskası yok, teneke demek daha doğru olur. Ürün suyu sıcak tutmuyor , oysaki tutuğu özelliğinde belirtilmişti, bilmiyorum arızalı mı onuda ya servisine göndereceğiz veya iade edeceğiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.09.2019
    "Fakir markasından daha kalitelisini beklerdik"

    Olumsuz yönleri: Plastik kısımları beklediğim gibi değil ve çaydemlenen kısım çok büyük hazneye sahip ayrıca çay süzgeci sabit durmuyor içinde hareket ediyor KISACASI fakir markasına yakışmadı

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.09.2019

    Benim çay makina gri ve metal olan çok şık bir tasarım ama sorunum şu su kaynayip mavi yaninca ayni isida kalmiyor mavi yaniyor ama isitmak icin tekrar kirmizi isikta isitmam gerekiyor Yorum bekliyorum hepsimi öyle çalışıyor servise göstermem gerekiyormuş teşekkürler nlenl

  • Amazzon aracılığıyla, 12.09.2019
    Hızlı

    Hızlı ve ucuz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Legend Steel 2200 W 1.0 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Legend Steel 2200 W 1.0 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat