Sinbo SCM-2922 Elektrikli Cezve Yorumları

Sinbo SCM-2922 Elektrikli Cezve yorum ve tavsiyeleri

(39 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2016
    Kopuksuzz oluyorr

    Bendede varrr lakinn bulasık suyu gibi oluyor kahveyide bol bol koyuyorum halbukii ve kopuksuzz. Komsumdaki plastik cok kopuklu oluoo benimkinde hic yok kopuk. Anlamadim gitti pisman oldum

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2015
    Cok kullanisli

    Misafir oldugumuz eve buyuk bir ozenle sectik ki iyi ki tercihimiz bu olmus.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2015
    Şık görünüşlü ama!

    Sapı uzun ve açıklamsındaki gibi katlanmıyor. Kahveyi çok hızlı yapıyor, köpük bazen oluyor bazen olmuyor anlayamadım. Umduğumu bulamadım, önceki cezvemden almadığıma pişman oldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2015
    Çok beğendik

    İş yerine aldım. Evdekinden iyi çıktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2015
    İyi ama Katlanabilir sap değil

    İyi ama Katlanabilir sap yazmasına rağmen sap sadece çıkartılabilir şekilde tasarlanmış

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2015
    beklentimin üstünde

    iş yeri için aldık hızlı ve pratik bir alet alacak arkadaşlara tavsiye ederim. fiyat olarakta uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2015
    Tavsiye ederim

    Hem şık mat çelik yapısı hem de nefis köpüklü kahvesi ile verdiğniz paraya değeceğini göreceksiniz. Kesinlikle plastik gövdeliler yerine tercihiniz çelik olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2015
    kesinlikle alınmalı

    anneme teyzeme kendime aldım süperr herkes burdan almalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2014
    Sinbo SCM-2922 Paslanmaz Çelik Türk Kahve Makinesi

    Sinbo SCM-2922 Paslanmaz Çelik Türk Kahve Makinesi Fiyatına göre harika bir ürün ihtiyacı olan herkeze tavsiye ederim Hepsiburada Farkıyla Öğlen Aldım ücretsiz olarak akşam kurye ile teslim edildi teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2014
    PRATİK VE ŞIK

    Ürünü yeni aldım.Öncelikle 24 saatte teslim edildiği için çok mutlu oldum.Gerçekten mükemmel köpüklü kahve yapıyorum.Sadece ürün özelliklerinde yazdığı gibi sapı katlanabilir değil sabit.Dış görünüşü de gerçekten şık.Yeni alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum.ÇOk pahalı ürünlere gerek duymadan zevkle kullanabileceğiniz bir ürün olduğunu düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2014
    kahve köpüklü olması için...

    Kahvenin köpüklü olmadığını yazanlar olmuş,ben kullanıyorum çok güzel köpük oluyor..cezveden daha köpüklü...Püf noktası kaynama başlarbaşlamaz hemen cihazı kapatmanız lazım,geç kalırsanız köpük kaçıyor...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2014
    köpüklü kahveler

    ürün gercekten cok kullanıslı çelik olmasıda ayrıca avantaj kahve 2 dakikada hazır hemde köpüklü olarak.fiyatı piyasaya göre gercekten ucuz düşünüp karar weremeyen herkese tawsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2014
    güzel bir ürün

    her zamanki gibi site ekibi gönderi konusunda harika.ürün çok güzel.ancak özelliklerinde belirtildiği gibi sap kısmı katlanır değil.tavsiye edilir bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2013
    Pratik ve sağlıklı

    Ürün kullanımı çok kolay ve pratik. Aynı zamanda paslanmaz çelik olduğu için de sağlıklı. Almayı düşünenlere diğer ürünler yerine bu ürünü almalarını tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2013
    kahve sevenler için ideal

    başka markaların kahve makinelerini de kullanmama rağmen en güzeli bu diyebilirim. plastik olanına göre kahve daha lezzetli ve köpüklü oluyor. kesinlikle kahveyi bununla yapıp içmelisiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2013
    hızlı

    oldukça hızlı pişiriyor.İlk denemede köpüklü olmadı fakat daha sonra yöntemi buldum .Kaynayınca tek seferde koymak gerekiyor o zaman köpüklü oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2013
    Hepsiburada ile Sinboya teşekkürler

    Ürün kaliteli, Sinbo aşmış kendini, Hepsiburada zaten hepsiburada :) Teşekkürler. Ürünün herhangi bir kusurunu görmedim. Ambalajı bile süper, cihaza zarar gelmesin diye elektronik aletler gibi köpükle sarmalanmış. İçerisindeki ekimnan ise çok pratik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2013
    iyi bir ürün

    çelik olması çok sağlıklı ve güvenli, fiyatı kalitesine göre gayet iyi. Bol köpüklü kahve yapabiliyorum. Elime kısa zamanda ulaştı ve görünümünü çok beğendim. Kapaklı olmasıda güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2013
    PRATİK VE SAĞLIKLI

    Paslanmaz Çelik gövde oluşu sağlıklı. Plastik elektirikli cezveler gibi değil. Seyahatte, iş yerinde ve evde çok kullanışlı. İster kahve pişirin ister su isıtın poşet çay yapın. Hertürlü sıcak su ihtiyacınızı karşılar. Tek sorun kahve yaparken taşırmamaya özen gösterin. Köpürürken hemen cezveyi ısıtıcıdan ayırmanız gerekiyor. Bir kaç defa köpürtmeniz kahvenizi daha lezzetli yapar. Temizlerken altına su kaçırmamak gerekiyor. Bir önceki cezvemiz böyle bozuldu. Sigortayı attırıyor. Fiyatlar HB de her zaman uygun oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2013
    Tavsiye ederim.

    Bu ürünü 4 yıldır kullanıyorum.Yazlığım için de satın aldım.Çok kullanışlı kahvesi çok güzel oluyor.Ayrıca seyahatlerimde de işime yarıyor. Markasına bakmayın sağlam ve kullanışlı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SCM-2922 Elektrikli Cezve kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SCM-2922 Elektrikli Cezve yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat