Asus X550VX-DM324D Laptop-Notebook Yorumları

Asus X550VX-DM324D Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(198 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 10.07.2017

    Ürün tekrar satışa sunulduğu zaman sipariş vermek.istiyorum fakat bir sorum var.Ürün doa ürünü mü yoksa sıfır mı?

  • NI1 aracılığıyla, 31.05.2017
    GÜZEL

    ÜRÜN TAM ANLATILDIĞI GİBİ. TEK DEZAVANTAJI SİYAH KLAVYE ÜZERİNE KIRMIZI RENKLİ YAZILAR, ZOR SEÇİLİYOR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2017
    TEREDDUT ETME

    Arkadaslar bilgisayari sabaha karsi siparis ettim.Gelmeden nasil oldugunu biliyorum arkadasta var ondan bakip aldim.bilgisayarin klavyesi gozukmemesi yani sira ekran ips degil.Batarya cikabiliyor bu isinize gelir.bu fiyata boyle f/p mumkun degil bulamazsin.Gidip yerlesik magazalardan kaziklanmayin gelin hepsiburadadan alin.bu cihaz bu fiyata kacmaz hemen aldim.cok mutluyum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla
    KLAVYE DELİ EDİYOR!

    Merhaba arkadaşlar.16 gb ramlisini vatandan 3500 tlye aldım. Pc gayet güzel stabil çalışıyor.Ağır oyunları ısınma olsada takılmadan yormadan çalıştırıyor.Klavyenin en kötü yanı gece karanlığı bırak loş ışıkta bile imkanı yok görünmüyor.Bir kaç arkadaş yorumlarda klavye stickerından bahsetmiş bunla ilgili bende destek istiyorum.Birebir uyum için hangi sticker den almamız lazım yardımcı olursanız sevinirim.Tel de bırakayım(Sıfır beş yüz otuz iki altı yüz yetmiş beş yirmi dokuz doksan dokuz)

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2017
    ürün gerçekten cok güzel

    ürün kusuru klavyesi kötü gece görünmüyor ama fiyatı çok iyi oldu için telafi ediyor ben 12 ram çıkardım SSD almayı düşünüyorum SSD sonra uçak olur her türlü oyununkasmadan oynuyom ısınma yok ses kalitesi mükemmel ekran 720 p hd ekran ama hd ekranlar arasında en iyisi

  • NI1 aracılığıyla, 20.05.2017
    Kamera olmamış....

    pc çoook güzel ben tek kusur gördüm. Kamera bu alete hiç yakışmamış. Çözünürlük baya bi düşük... gerisi gayet iyi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2017
    DETAYLI YORUM TEREDDÜTLERİ ORTADAN KALDIRACAĞINI UMUYORUM!!!

    Arkadaşlar umarım yaptığım yorum sizin için faydalı olur detaylı bir şekilde yazacağım... Öncelikle makine çok ağır diyenler var fakat kime göre neye göre kesinlikle alakası yok gayet hızlı ve seri SSD harddisk olmasada yinede bu fiyata mükemmel performans ... caps lock tuşu açık mı kapalı mı anlayamıyoruz ışık yok diyenler olmuş gayet altta ışığı yanıyor açıkken... makine freedos olduğu için güncelleme 24 saat sürüyor diyenler hatta abartıp 48 saat sürüyor diyenler var tamamen saçmalık 3-4 saat maximum 5 saatte bütün güncellemeler yapılabiliyor benimkisi 3 saat sürdü... çok abartılı işlerle uğraşmayanlar için 8gb ram fevkalade işinizi görür... makinede çıt ses yok donma yok ses sistemi gayet iyi net bir şekilde duyuluyor... tek sıkıntısı klavye üzerinde tuş yazıları kırmızı ve ışıklandırma yok karanlıkta kullananlar sorun yaşayabilir fakat bu çok sorun edilecek birşey değil... Kargo işlemi gayet başarılı 24 saat içerisinde elime ulaştı paketleme mükemmel... Kasa uyduruk diyenler olmuş tamamen saçmalık gayet sağlam ve kasa görselliği gayet hoş... KISACASI BU FİYATA BÖYLE MAKİNE BULMAK ÇOK ZOR ALACAK ARKADAŞLARA GÖZÜ KAPALI REFERANS OLABİLİRİM... umarım açıklayıcı yorum olmuştur...

  • NI1 aracılığıyla, 18.05.2017
    ürün çok güzel

    anlatıldığından farklı değildi, sadece içinin windows programını siz kuruyosunuz. ilk aldığınızda program yüklü olmadığından açılmayacaktır bu yüzden. isterseniz 50 lira verip kurdurada bilirsiniz. zaten 1000 tl gibi bir fark ile alıyosunuz bu da değiyor. Diğer mağazalardan program kurulu da alsanız 3 ay sonra bir virüs bulaştığında yine aynı programları kurmak zorunda kalıyosunuz. hiç gerek yok uyguna alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2017
    Güzel Performans

    Bu fiyata kalite ve güzel performans

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2017
    HIZLI KARGO-SAĞLAM PAKETLEME

    Arkadaşlar kargo hızlı bir şekilde elime ulaştı,sağlam bir paketleme yapmışlar firmaya teşekkür ederim. Ürüne gelirsek klavye ışıklı olsa piyasanın altını üstüne getirir,performansı zaten işlemci ve ekran kartından belli , ram her zaman artırılabilir ayrıca şuan için 8 gayet yeterli bence. FreeDos geldiği için kuurlumu sizin yapmanız gerekiyor ve şunu söyleyimki biosu güncelleyin formattan önce, onu nasıl yaparım derseniz format flash ı hazırladıktan sonra asus un sitesinden indirdiğiniz güncel bios dosyasını direk flash ın içine atın ve ismini unutmayın ardından biosa girim fancy start deyip flash içindeki o bios dosyasının ismini bulup güncelleme işlemini yapın ve ardından formata geçin, kolay bir şekilde hallettim ben.Ürünüde tavsiye ederim klavye hariç güzel bir f/p laptop.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2017
    ON NUMARA PERFORMANS ÇOK İYİ FİYATA

    Kasası oldukça şık, ekranı ve menteşeleri muazzam kalitede. Özelliklerini anlatmaya gerek yok piyasadaki en iyi bilgisayarlardan biri. Klavye tuş yapısı güzel kötü diyenler olmuş ama neye dayanarak böyle yorum yaptılar anlamıyorum. Oyun bilgisayarı şeklince düşünecek olanlar gözü kapalı şekilde alsınlar. Test ettim FPS oranları 35-40 civarlarında. Zaten internette oldukça videoları var izleyebilirsiniz. Isınma sorunu ve bilgisayarın kendini kapatması şeklinde birşeyle karşılaşmadım. Ürünü sipariş ettikten 1 gün sonra elime ulaştı. Techburada satıcısına teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2017
    Fiyat performans bilgisayarı

    Uzun süren bir araştırma üzerine dün sipariş verdim ama yakın çevrem asus markası olması konusunda biraz sıkıntı oldu ve çabuk bozulabileceği doğrultusunda yorumlar aldım ama onların ürün beğenmeyen insanlar olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarı ilk incelediğimde kasasının kötü olacağını düşündün fakat uzun bir araştırma ve inceleme sayesinde kasasının sağlam bir plastikten yapıldığını öğrendim bu beni mutlu etti ama tek eksik noktası klavyedeki ışıklandırma olmaması diyebilirim onun dışında bilgisayar gerçekten iyi . Bilgisayar Gta 5 gibi oyunları sorunsuz çalıştırabiliyor HQ işlemci olmasının büyük avantajı. Aklınıza kasa hakkında menteşesi çabuk bozulur diye bir sorun varsa dert etmeyin sağlam yapmışlar. Yani bilgisayar genel anlamda iyi ve alınabilir bir bilgisayar

  • NI1 aracılığıyla, 08.05.2017
    Kazık

    Hayır, Hayır, Hayır , Hayır

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2017
    Süper Fiyat Performans Canavarı

    Öncelikle ekranının görüntü kalitesi süper.Kasaya kötü diyenler olmuş kasası kötü değil hatta fiyatına göre kaliteli geldi yorumları okudum ne kadar kötü olur diye ama laptobu aldıktan sonra abarttıklarını anladım. Ses kalitesi süper sistem özellikleri tartışılmaz bile. Tek kötü yanı ki bana göre çok takılcak bişey değil klavyede gece görüş zorlaşıyor ışıksız olduğu için. Bunun haricinde süper.

  • NI1 aracılığıyla, 06.05.2017
    Güvenli alışveriş

    Tesadüfen alınmamıştır. Alış verişi süprizlere bırakmayalı hayli zaman oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2017
    kaçırmayın

    Ürün elime son derece seri bir şekilde ulaştı. win 7 yükledim fakat driverleri konusunda bir sıkıntı yaşadım o yüzdende win10 yükledim driverleri içinde kutuyla gelen cd çok işime yaradı sadece ekran kartı tanıtımında bir sıkıntı yaşadım onun dışında pek bir sorun çıkartmıyor ve kolay yükleniyor. windows kurulumunda usbyide cd yide sıkıntısız olarak tanıyor ek olarak biosta bir işlem yapma gereği kalıyor. Isınma sorunda yok gibi sadece hard disk biraz ısınıyor oda işlemler sonucu gayet normal bir fanla süper ötesi olabiliyor. ürünü tavsiye ediyorum fiyat olarakta performans olarakta gayet başarılı kaçırmayın

  • NI1 aracılığıyla, 01.05.2017
    Çok kötü bir firma

    Bu firmadan hiçbirşey almayacağımı taahhüt eder

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 29.04.2017
    Tavsiye ederim

    Win10 kurulumu nasıl oluyor sırf bu sebeple freedos olmayan bilgisayarlara bakıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2017
    alınabilir

    öncelikle satıcıya tşk ederim. paketleme güzeldi. ürüne gelince, ürünle ilgili birçok yorum okudum herkes klavyeden şikayetçi haklılar da. performansa gelince, ssd olsaymış iyi olurmuş zira hdd çok ağır kalıyor. oyun performansı için birşey diyemem denemedim. klavye yüzünden bir yıldız kırdım onun haricinde 5 yıldız.

  • NI1 aracılığıyla, 26.04.2017
    Asus x550vx D324D

    Siparişin üzerinden 24 saat geçmeden ürün elime ulaştı. Paketleme daha iyi olabilirdi. Ürünün kutusundaki siyah bandın bi kısmı açık şekilde geldi. Ancak bandın tamamı açılmamıştı. Kurulumu USB bellek ile yaptım. Yarım saatten kısa sürede bitti. Klavyesi diğer yorumlarda da belirtildiği gibi çok kaliteli değil ama kalitesiz de değil. İnternette araştıranlar bilirler bu modelde kronik sistem donma problemi var. Kurulumdan bikaç saat sonra bendeki bilgisayarda dondu. Ancak ürünün yanında gelen CD yi kurduktan sonra 10-15 saattir açık ve henüz bir donma yaşamadım. Sonuç olarak bilgisayar için çok geniş bir bütçeye sahip olmayan arkadaşlar için gayet iyi bir bilgisayar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus X550VX-DM324D Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus X550VX-DM324D Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat