Delonghi ICM15210 1000 W 1250 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Yorumları

Delonghi ICM15210 1000 W 1250 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(726 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    cihaz başarılı

    yaklaşık 2 yıl önce sizden bu cihazı almıştım, memnunum bu nedenle oğluma hediye olarak tekrar sipariş verdim.cihaz gayet iyi paketlenmişti fakat teslimat sürecinde ptt kargo ile problem yaşadım. ayin 25 inde Ankara dan gonderilen kargo 31.inde teslim edildi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok güzel

    ben bunu hepsiburadadan alalı epey bir zaman oldu. Çok memnunum. Hiç bir sıkıntısını görmedim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Dün sipariş verdim şuan kahvemi içiyorum, satıcı süper, makine çok iyi herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Makineyi hem evime aldım hem de arkadaşıma hediye olarak. Fiyat performans açısından gayet iyi. Satıcıdan da hızlı kargo hizmeti aldım. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Başarılı

    Arkadaşlar ürün çok güzel. Aldığınıza asla pişman olmazsınız. Ancak kullanmadan önce kullanım kılavuzunu muhakkak okumalısınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    şahane ve uzunömürlü

    ben markanın ürününü çok uzun yıllar kullandım ve çok memnundum ömrünü tamamladı ekim ayında bunu almayı düşünüyorum çok memnundum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Ürün ile ilgili hergangi bir sorun yok ama kargo 2 gün geç geldi.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.09.2022
    Partik, hesaplı

    Güzel kahve yapıyor, sorunsuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.02.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) En iyi filtre kahve makinesi

    Olumlu yönleri: Çeşit çeşit kahve makinası denemiş biri olarak kesinlikle en iyisi bu diyebilirim. Çok düşünmeyin niyetiniz ve bütçeniz varsa alın. Olumsuz yönleri: Damlatma önleyici parçası benim makinemde ya hiç yoktu ya da ben onu bir şekilde düşürdüm bilemiyorum. Bu bir sorun mu derseniz aslında çok da önemli değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Plastiği çok kötü. Sağlıklı değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Eşime aldım. Çok ama çok beğendi. Kahveyi birkaç dakika içinde hazır ediyor ve inanılmaz lezzetli yapıyor. İyi ki almışım. Şimdiye kadar içtiklerimiz kahve değilmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel bir ürün çok sıcak kahve yapıyor ve 40 dk sıcacık kalıyor.cabuk da hazırlıyor.hic düşünmeden alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel mikemmel harika;))

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu kahve makinesini yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Ürünü değerlendiriyorum. Avantajları: 1- Çok hızlı ve iyi kahve demliyor. Şöyle ki 6 birim kahveyi, yaklaşık 3 kupa çıkar. İki-üç dakika içinde hazırlıyor. 2- Sıcaklık ayarı çok iyi. Filtre kahve, çay gibi fokur fokur kaynar içilen bir şey değil. 80 derecede veriyor. Burada şöyle bir detay var, bardağınıza veya bardaklara çok az bir kahve alıp, gezdirirseniz, bardakları ısıtmış olursunuz. Bir-iki yudumluk kahveden bahsediyorum. Ama boş bardağa doldurursanız, 80 derece biraz daha düşer, o yüzden de keyif alamazsınız. Yani sıcaklık son derece iyi. İçime hazır bir sıcaklık ayarı var. 3- Sıcak tutma. 40 dakika kadar sıcak tutuyor. Kırmızı tuş söndükten sonra bile sıcaklık hemen gitmiyor. 4- Kahve olduğunda ses çıkararak, alarm gibi uyarıyor. Bu yüzden de kahveyi koyup, çalışmaya dönenlerdenseniz, ses sizi uyarıyor. Dezavantajlar 1- Kahve haznesi sökülebilir değil. Bu yüzden de, kâğıt kayarsa vs. kahve demlenmiyor, dahası kahve hazneye doluyor, yıkayamadığın için temizlemesi çok zor oluyor. (Pratik çözüm: Sadece suyla çalıştırmak) 2- Su haznesinin olduğu kapağı kaldırınca, bir önceki kahve demlemesinden dolayı oluşan su buharı cihazdan tezgâha damlıyor. 3- Cam haznenin yedeğini bulmak biraz zor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü aldığım gibi yorum yapmak istemedim ,kullanmak ,deneyimlemek istedim önce... 1aya yakındır kullaniyorum ancak plastik kokusu yok oldu.. ilk geldiğinde 3 tur suyla yıkama yaptım.. kahveyi demlemesi çok çabuk.. sonrasında 5-10 dk bekleyip kahvenizi içebilirsiniz.. lezzeti güzel.. kullanımı pratik.. hiç oyalamiyor.. filtre kağıdı kullanılıyor olması da artı kolaylık. . 2 kişi için biraz büyük geldi bize sadece.. onun dışında memnunuz.. büyüklüğü dikkate alınarak alınabilir..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika ihtiyaca cevap veren mükemmel kahveler demleme makinasi

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bekledigimiz gibi gayet kullanisli bi urun. Lezzetli kahveler demliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Aynı üründen üçüncü alışım. Aynı standartta devam, her zaman memnun bırakıyor. 100-200₺ daha ucuz olsun diye macera aramaya gerek yok. Kaliteli ve işini gayet güzel yapıyor. Ayrıca Hepsijet ile 2 günde geldi, onlara da ayrıca teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    tek kelime ile ''süper ''

  • Trendyol aracılığıyla, 15.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Buna bu kadar çok para vereceğinize gidin arzum brewtime alın en azından süreli aroma ayarlı bir makineniz olur. Sırf ithal diye bu kadar pahalı, başka da hiçbir özelliği yok. Şahsen ben pişmanım bunu aldığıma. (Kağıt filtre kullanılıyor alırken göz önünde bulundurun.)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi ICM15210 1000 W 1250 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi ICM15210 1000 W 1250 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat