Nescafe MyCafe Gold 1500 W 800 lt Su Hazneli 2 Fincan Kapasiteli Filtre Espresso ve Cappuccino Makinesi Siyah-Kırmızı Yorumları

Nescafe MyCafe Gold 1500 W 800 lt Su Hazneli 2 Fincan Kapasiteli Filtre Espresso ve Cappuccino Makinesi Siyah-Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(721 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 19.09.2021
    Alternatif makineler de değerlendirilebilir

    ArtılarıKahve çeşitleri güzelZaman tasarrufuPratik, kullanımı çok kolayErgonomik, çok az yer işgal ettiKahve haznesi gayet yeterliEksileriSu haznesi çok küçük, çok çabuk bitiyorÇok hassas cihaz (bozulabilir her an)Çok çabuk tıkanıyorNescafe Gold zorlaması aksi halde bozulacağı yönünde (JACOBS MONARCH GOLD tek tercihim) herhangi bir sorun yaşamadım.Granül kahve tercih edin, toz kahvede bozulurİlave Not: Ürünü bu satıcıdan satın almadım. Ürün hakkında değerlendirmelerim bu şekilde.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.12.2020

    Gayet iyi bi urun.. basarili..

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    Cokk begendım müthişşşşş

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel. Ancak süt koyunca biraz kahve soğuk oluyor. Kullanımı kolay ve rahat. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla

    Ürünü pek çok farklı marka kahve ile denedim. En iyi sonuç nescafe gold ile olan. Yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum. Memnunum. Fiyat olarak çok yükselmiş. İndirime girerse nescafe severler düşünmeden alabilir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2020

    Ürün gayet iyi fakat örneğin latteye üzerine süsleme yapmak istediğinizde köpük onu taşıyamıyor ama micro köpük yapabilseydi taşırdı sanırım siz de bir deneyebilir misiniz acaba kullandığım sütle falan mı alakalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2020

    Tavsiye etmiyorum bu fiyata daha güzel süt fonksiyonu da içeren ürünler bulabilirsiniz. Ben memnun kalmadım. Ayrıca sadece nescafe gold kullanabiliyorsunuz hiç mantıkli değil.

  • HepsiB. aracılığıyla

    ürün çok güzel fiyatı gayet uygun teslim surecide zamanında ozkahome a tesekkurler..

  • HepsiB. aracılığıyla

    arkadaşlar yaklaşık olarak 6 yıldır kullanıyorum cihaz mükemmel. Sadece şunu söyleyeyim ve deneyip sonucu görün. Öncelikle nescafenin gold kahvesini kullanın ve nescafenin kahve kreması bu önemli. kahveyi yumuşak içim sevenler önce 2 adet kesme şekeri bardağa koyun ve şekerlerin üzeri kapanıncaya kadar toz kahve kreması koyun sol alt tuşu (köpüklü ufak fincan)seçerek püskürtülen suyu bardağı çevirerek köpüklenmesini sağlayın ve kahvesinide alınca tadı mükkemel oluyor. buna göre kahvenizi nasıl seviyorsanız krema ayarı ile oynayın azaltın veya çoğaltın. Bence kesinlikle sıvı süt veya krema kullanmayın sadece toz krema ve nescafenin olsun inanın cihazı bırakamayacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2019
    kötü

    iş yerine aldim bardağa sıcak su katip karıştırmaktan farkı yok hiç memnun kalmadım kullanmıyorum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 31.05.2019

    Yaklasik 200-250 sifre gonderdim.Bunlardan bir tanesinede mi cikmaz.ve bundan sonra nescafe yi hayatimizdan cikartiyorum.daha onceki cekilislerede katildim ama malesef sonuc husranla sonuclandi.bundan nescafe yi es dost tanidik tamamadik herkese icmemelerini tasiye edeceyim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2019
    Uzun Süreli Kullanıcıyım

    Bu cihazdan elimde 2 adet var ve 4 senedir kullanıyorum. Öncelikle sütü ısıtma fonksiyonu yok ama buharla ılıtıyor. O yüzden az süt kullandığınız vakit sıcaklık konusunda sorun olmuyor. Kahvenin sıcak olmadığını iddia eden arkadaşların da makinesinde sorun olabilir. Kahve yeterince sıcak. Kahve kalitesi kullandığınız kahve çeşidine göre değişir. Ama tecrübe ettim ki gold haricinde ürünlerde çok iyi sonuç alamıyorsunuz. Bir de alan arkadaşlar ön bölümünü ayda bir en az temizlemeli. Tortu birikiyor ve koku yapabiliyor. Benim puanım 4...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2019
    Çok başarılı

    Ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Ayarınızı yapıp kendi damak tadınıza göre kahvenizi içebiliyorsunuz. Süt ısıtması yok bu makinanın zaten kimse de süt ısıtması var demiyor. Cappuchino yapacaksanız sütü önden biraz ısıtın, makina kendisi süte köpük yapıyor, bu esnada süte kaynamış su ilave oluyor farklı bir teknik ama köpük yapmaya yarıyor açıkçası. Ben çok memnunun ve tavsiye ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2019

    Gayrt başarılı teşekkürler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.11.2018

    Ben gün-de en az 3 kere neskafe içiyorum. Benim evimde her gün 20 taneye yakın kahve tüketiliyor yenilenmiş tadını sevmedim dibine çöken kakaya benzer birşey var, eski paketlerden arıyorum. 3+1 Ve sütlü köpüklü kahvelerin tadını eski hali e getirirmişsiniz. Puan vermem yenilenmiş paketler için.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.10.2018

    Nescafe 3 bir aradayi eski daha iyiydi yeni çıkanlar boktan lütfen eski Nescafe ye geri dönün yenisi berbat

  • NI1 aracılığıyla, 02.10.2018
    Güzel makine. Kaliteli.

    Hızlı teslimat, teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 08.07.2018
    Başarılı bir ürün.

    Blootooth bağlantısı-Cihaz Konum Erişimi İzni vs... Kullanışlı değil. Daha kolaylaştırmak için eklenen özellikler cihaz kullanımını daha komplike bir hale sokmuş. Mini bir LCD panel konulursa bu aşılmış olur. Bu şekilde önceki versiyon makinayı aratıyor. Single Espresso yapmıyor, küçük fincan koymayın, taşacaktır. Ancak telefonunuzdan kullanmayı sağlayabilirseniz gerçekten istediğiniz kıvam ve tatlarda kendi tarifinizi yapabilirsiniz. Dökmemeye dikkat ederek su haznesi çıkarılmadan su ekleyebilirsiniz. Su haznesinin de güzel bir görünümü var. Durulama butonu gerçekten işe yarıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 04.07.2018
    Önceki Versiyona Göre Kullanışlı değil

    Blootooth bağlantısı-Cihaz Konum Erişimi İzni vs... Kullanışlı değil. Daha kolaylaştırmak için eklenen özellikler makina kullanımını kırtasiyeye dönüştürmüş. Mini bir LCD panel koysalar üzerine daha mantıklı. Bu şekilde önceki versiyon makinayı aratıyor. Single Espresso yapmıyor, küçük fincan koymayın, taşacaktır.

  • NI1 aracılığıyla, 04.05.2018
    hizli ve güvenli

    hızlı ve güvenli bir alışveriş..........

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nescafe MyCafe Gold 1500 W 800 lt Su Hazneli 2 Fincan Kapasiteli Filtre Espresso ve Cappuccino Makinesi Siyah-Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nescafe MyCafe Gold 1500 W 800 lt Su Hazneli 2 Fincan Kapasiteli Filtre Espresso ve Cappuccino Makinesi Siyah-Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat