HP 24EA X6W26AA Monitör Yorumları

HP 24EA X6W26AA Monitör yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 28.12.2018
    hp

    bu ürün fiyat performans ürünüdür.

  • Media Markt aracılığıyla, 28.12.2018
    HP İPS Monitör

    Bu ürün bu fiyata tam bir fiyat performans ürünüdür.

  • Media Markt aracılığıyla, 22.05.2018
    hayran kaldım

    bayıldım goruntu kalitesi herseyden once estetik bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2018
    Süper

    Çok güzel bir ürün görüntü kalitesine bayılacaksınız

  • Media Markt aracılığıyla, 14.01.2018
    iyi

    ekran çok kaliteli zaten büyüklük süper

  • Media Markt aracılığıyla, 17.11.2017
    harika

    harika bir monitör hoparlör olmasıda bir fırsat hemen sipariş verdim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2017
    F/P konusunda rakipsiz

    Gayet iyi bir monitör. Tepki süresi 7 ms olduğu için oyunda kullanılamayacağı kalıplaşmış düşüncesine sahip olanlar varsa en ufak bir fark meydana getirmediğini belirtmem gerekiyor. Eğer 1 sn (1000 ms) / 7, yani yaklaşık 140 FPS'den fazla bir kare alma imkanınız yoksa, ki monitör zaten 60 Hz. yani bu mümkün değil, görüntüde herhangi bir bozulma yaşamazsınız. Aksi takdirde muhtemelen 1 ms ile 7 ms arasındaki farkı ayırt edemeyeceksiniz. He derseniz ki "adam benden 6 ms önde nasıl mücadele edebilirim" (sunucu gecikmelerinden kaynaklanan onlarca ms farkını ihmal ettiğimizi varsayıyorum) diyecek bir sözüm yok, saygı duyarım. Bir yıldız eksik puan vermemin tek nedeni monitörün ayağının pek estetik görünmediği düşünüyor olmam. Vesa ile bir işim olmadığından benim için bir eksiklik değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2017
    Farkı hisset

    Ürünü sabah 7 de sipariş ettim aksam 10.30 da elimde oldu ve gerçektende güzel bir manitör hdmı ile bagladım büyüklügü olsun gayet ideal 27 sine gerek yok bence ve çok ince

  • Media Markt aracılığıyla, 11.04.2017
    Süper ötesi bir ürün

    Full hd dahili hopörlör mini uyduyla tv ye çevirme ince bir led görünümü gerçekten. Harika bir monitör

  • Media Markt aracılığıyla, 05.04.2017
    keşkesi var

    Laptopta tasarım çalışmaları yaparken ekran küçüklüğü sorun oluyordu. Ayrıca hoparlör ihtiyacım da vardı. Bu ürünü alarak hem mükemmel bir görüntü kalitesine hem de dahili hoparlörlere kavuştum. Mağazada kalmamıştı, teşhir ürününü satın aldım. Keşke monitör yanında usb girişi de olsaydı diyorum. Tek eksiği o. Tasarım için arayanlara tavsiye ederim. Oldukça güzel netice veriyor. Renk ayarlamaları da sınırsız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    5/5

    Muhteşem

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    gözel

    gayet gözel canlı renkler tavsiye ederim ben es modeline göre kulaklık girisleri olduğu için tercih ettim hoporlor sesi biraz zayıf o da normal

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2017
    Dört Yıldız

    Almadan önce 27" mi alsam diye düşünüyordum. İyiki almamışım, bu bile büyük duruyor 22" de olurmuş yani. Ama güzel ürün genelde beğendim. Oldukça şık duruyor, çerçevesinin olmaması çok güzel. Görüntü kalitesi de iyi tabi diğer monitörlerle karşılaştırmadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2017
    Beş Yıldız

    Aynı gün kargoya verildi sorunsuz teslim aldım. Ürün gerçekten çok şık ve performanslı. Hoparlör çok güçlü değil ama tatmin ediyor. 24es modeli ile aynı fiyata. Farklı olarak hoparlörü var. Tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 13.01.2017
    Harika

    Ürünün siparişini verdikten tam 36 saat sonra ürün elimdeydi. Siparişi gece verdiğimi göz önünde bulundurursak gayet memnun edici bir hız. Ürüne gelirsek, diğer sitelerden çok daha hesaplı. En ucuzu bu mağaza satıyor. Ürünün kutusunda çizik bile yoktu. Eve getirip kurdum, fotoğraftakinden daha güzel gözüküyor. Bu fiyata bu performans gerçekten hayret verici. Ürünün garanti ve fatura belgeleri de mevcut. Dahili hoparlör olması çok daha güzel. Ürün açıklamasında yazmıyordu ben uzun bir araştırma sonucunda hoparlörünün olduğunu öğrendim. Üründen çok memnunum cam gibi ekranı var bu fiyata IPS ekran kalitesini yaşamak çok keyif verici. Düşünmeden alın diyorum. Mağazaya da ayrıca teşekkür ediyorum.Bol kazançlar.

  • NI1 aracılığıyla, 02.01.2017
    Harika

    Ürün tam istediğim gibi çıktı. Tek sorun hp'nin kutuda olması gerekti halde VGA Kablolarını kutuya koymaması.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 24EA X6W26AA Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 24EA X6W26AA Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat