Snopy SN-IP77 Beyaz Kulaklık Yorumları

Snopy SN-IP77 Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2015
    Harika

    Rahat ve ses kalitesi basarili hem oyun hem muzik

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2015
    kullanışlı

    bu fiyata çok iyi bi ürün. ses kalitesi iyi.sadece daha uzayabilir bantları. sanırım kafam büyük :) tam oldu ve çok rahat kulaklara ağırlık rahatsızlık hissi vermiyor. teşekkürler hepsiburada ailesi;)

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2013
    Hiç düşünme

    Bu fiyata bu kaliteyi başka hiç bir üründe bulamazsın diyorum gerçekten uzun araştırma sonunda bu ürünü aldım kaliteli bir ürün olduğunu biliyordum lakin bu kadarda harika bir şey beklemiyordum ürün yeni elime geçti ve siz arkadaşların daha fazla vakit kaybetmemesi için buraya yazmak istedim gerçekten mükkemmel bir ürün kaçırdığınıza üzülürsünüz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2013
    Yeterli Ses, Mükemmel İncelik

    Öncelikle dizayn olarak gerçekten çok iyi. Pahalı markaların güzel ürünlerine bin basar denebilir. Ses olaraksa; benim gibi çok yüksek ses ve basstan hoşlananlar için İşte bu diyemiyorum. Yine de ses şiddeti olarak iyi + bassı harika. Müziğin derinliklerinde yolculuğa çıkaran bir kulaklık. Tavsiyedir.!

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2013
    Harika ambiyans

    Ürünü alırken tereddütlerim vardı.Aldıktan sonra kullandığımda mükemmel bas,tiz ve kristalize sesin doyumuna ulaştım.Sanki stadyumda maç izliyormuşunuz hissini veren ve ambiyans yaratan bu cihaz aynı zamanda en ucuz ürünlerden bir tanesidir.Kesinlikle tavsiye ederim..!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Snopy SN-IP77 Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Snopy SN-IP77 Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat