HP 6970 J7K34A Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

HP 6970 J7K34A Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 26.10.2018
    HP 6970 OFFICEJET

    All in one yani Hepsi bi arada yazıcılar arasında, en iyisi bu. - Mürekkep doldurmalılar daha uyguna basıyor ancak, Temizlemesi ve sık kullanılmayınca mürekkep donması sorun. Bu yazıcıyı 1 yıldır Evde kullanıyoruz.Memnun olduğumuzdan 2.ciyi komşuya aldık.Evet kartuşlar pahalı muadillerle maliyet düşüyor.Ancak makinenin hızı ve baskı kalitesi ve özellikleri düşünüldüğünde ev için fazlasıyla yeterli. Fotoğraf baskı kaliteside çok iyi.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 03.09.2016
    hızlı yazıcı

    faks özelliğini kullanmadım hiç bilmiyorum fakat çıktısı bayağı hızlı. aynı şekilde tarayıcısı da çok iyi bence. beslemesi yeterli seviyede yazıcının. sessiz çalışıyor ve kontrol edebilmek çok rahat. ben tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 6970 J7K34A Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 6970 J7K34A Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat