Canon Pixma MG6850BK Yazıcı Yorumları

Canon Pixma MG6850BK Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü biraz kullandıktan sonra yorum yapmak istedim. 1-Öncelikle ebadı resimde görüldüğünden daha büyük bu açıdan bence ev kullanımı için kullanışlı değil. 2- Wi-fi üzerinden yazdırma yapmak epey uzun sürüyor. Hele yazıcı ile kaynak arasında biraz mesafe varsa iki cihazın haberleşmesi çok uzuyor, bu da tabi yazdırmanın yavaş olmasına sebep oluyor. 3- Genel olarak yazdırma hızı düşük, ama ev kullanımında işinizi görür. 4-Baskı kalitesi tatmin edici düzeyde. 5- Fiyatı uygun. 6-Önden görünüşü iyi. Genel olarak benim değerlendirmeme göre ne iyi ne kötü, iş görür.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tez yazdığım için epey çıktı almam gerekiyor diye aldım. Öncelikle neden aldım söyleyeyim. Çok fonksiyonlu olup da fotoğraf baskı yapabilecek bir makine arıyordum. En ucuzu buydu. Almadan önce kartuş sorun olur diye düşündüm ama kendim dolduracağımı bildiğim için tercih ettim. Çocuk da var diye wifi bağlantısı da işin kreması oldu. Artıları - Tasarım harika. Piano black bir rengi var. Havası güzel yani... -Ortalama bir sürede basıyor. Çok da uzun sürmüyor. 9-10 saniye gibi. Renkli baskıyı biraz daha geç basıyor. - Çift taraflı baskı harbiden yapıyor (kağıdı nasıl döndürüyor daha çözemedim:)) - Kartuşu çabuk bitti. 300 sayfa civarı siyah baskı yaptım. Ancak kartuşların dolumu çok kolay. Kendim 135 ml'lik siyah orjinal mürekkep aldim. Bitince sünger yerinden kolayca dolduruyorsun. İğne felan gerekmiyor. (He çipi devre dışı bıraktım o ayrı tabi :). Garanti kapsamından çıkıyormuş, çok da umrumda) -Fotoğraf baskısı gerçekten iyi. Şaşırttı beni... -Wifi bağlantısı olması inanılmaz bişey. Evde 1.5 yaşında bir çocuk olduğunu düşünün. Herşeyi parmaklıyor. Kesinlikle tercihiniz bu cihaz olmalı. Çok uzak bir yerde konumlandırdım. Uzaktan basıyorum. -En güzel tarafı Canon'un her halde bütün yazıcılar için geçerli olan uygulaması Canon Quick Menu (ve içinde barındırdığı bir sürü uygulama). Uygulamalarda özellikle baskı öncesi fotoları düzenlemek çok kolay. Eksileri aslında artılar içinde eksilere de değindim. Azcık daha küçük ve kompakt olabilir miydi diye düşünüyorum. kartuş dediğim gibi püskürtmeli. Yazıcıdan bir 'toner'lik beklemeyin. Ancak kendiniz doldurarak maliyeti düşürebilirsiniz. Burada detaylı yazmicam ama hesapladım enerji tüketimi hariç sayfa başına baskı maliyeti (mürekkep+kağıt) 1.6 kuruş düşüyor. İstanbulda en ucuz 5-6 kuruş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürün çok kısa sürede elime sorunsuz bir şekilde ulaşdı fiyatına göre mükemmel yalnız USB kablosu ürünle birlikde yok sonradan siz temin etmeniz gerekiyor hepsi buradaya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hızı biraz yavaş ama işimi görür. Bu fiyata göre çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2017
    Dört Yıldız

    Gayet basarili.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2017
    Beş Yıldız

    hızlı kargo. ürün iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2017
    Beş Yıldız

    baskı kalitesi ve hızı gerçekten mükemmel. air print özelliği ile istediğiniz her yerden ve cihazdan yazdırabilirsiniz. tek sıkıntısı boyutunun biraz büyük olması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2017
    Beş Yıldız

    Gayet memnunum. Kablosuz bağlanma hızı çok iyi. Daha foto baskısı almadım. Ben yorumlara bakarak aldım. Memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2017
    İyi iyi iyi

    10x15 3 tane fotoğraf kağıdı veriyor yanında yani yazıcıya dahil , çok detaylı yazamam ama açıkçası çok güzel fakat fazla büyük ve ağır , yeriniz varsa wifi üzerinden uzaktaki yazıcıyı çalıştırırsınız.. gayet güzel ya .. çok kaliteli fotoğraf çıkarıyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2017
    muhteşem

    Ürün harika, kartuş konusunda da kolay dolum kartuşları alıyosunuz 20-30 liraya işin içinden çıkıyorsunuz :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2017
    Beş Yıldız

    Süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2017
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü aldım üründen ve hizmetten memnun kaldım zafer Teşekkür hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2017
    Beş Yıldız

    Hızlı şekilde elime ulaştı yanına hediye Fotoğraf kağıdı göndermişler deneme baskı yaptık Harika oldu! Ben çok memnun kaldım. Her işimi görüyor. Ceple bağlanıp yazdırmak süper kolaylık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2017
    Dört Yıldız

    Yeteri kadar hizli. Fotograf cikti kalitesi gayet tatminkar. Yuksek gramajli kaliteli bir fotograf kagidi ile harikalar yaratabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2017
    Ne diyorsa onu aynen yapıyor + akıllı cihaz

    Neyi iddia ediyorsa hepsini aynen yapıyor. Başkada söze gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2017
    canon

    mürekkep biraz pahalı ama bence değer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2017
    mükemmel ürün

    ürün çok hızlı elime ulaştı ilgili firmaya teşekkür ederim..ürünün kurulumu çok basit dikkatli kılavuzunu okursanız yada ınternetten vıdeo kurulumunu ıncelersenız cok hızlı kurulablıyor..ürünün kullanmı buparaya benı çok şaşırttı fotograf baskısı mükemmel denebilir boyle bı urun ıcın cok üst düzey..kullanımı copk kolay rahat bır uurun şiddetle tavsıye ederım..indirimde aldım çok memnunum iş yerımde kullanıyorum takılma gıbı bır sorunu yok kabloz baglatı olayı mukemmel kablo derdıne son verdı..hepsiburada ailesine tesekkurler hızlı gonderı ve ındırımlı urunlerı bız kullancılara sundugu ıcın..herkese ıyı alısverısler dılerım..saygılar..

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2017
    bence yeterli

    Ben begendim. Fiyatina göre oldukca iyi. arkali onlu yazdirma muhabbeti ve cepden yazdirma guzel bi olay.tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2017
    Süper

    Beğendim harika bir şey bu

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2017
    Canon Pixma MG6850BK

    Ürün fiyat performans açısından iyi.Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Canon Pixma MG6850BK Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Canon Pixma MG6850BK Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat