ICF 5203 ICF 461 Freeline Aspiratör Yorumları

ICF 5203 ICF 461 Freeline Aspiratör yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2018
    Başka aspiratöre bakmaya gerek yok ÇEKİŞ GÜCÜ VE SESSİZLİK HARİKA

    Sesi beni şaşırttı gerçekten gayet az çıkıyor sesi ve hiç rahatsız etmiyor ,sadece hava vakum sesini duyuyorsunuz..İnanın pahalı markalı modeller(örneğin siemens aspiratör) bile bundan çok daha sesli çalışıyor.3 tane hız ayarı var ve gerçekten cok güçlü emişi var ..Pişman olmazsınız, aldığıma değdi gerçekten. çift motorlu..Yalnız 550m3 EMİŞ GÜCÜ yazmıslar ama yanlış yazmışlar CİHAZIN EMİŞ GÜCÜ 460M3 cihaz kutusunda ve içinden cıkan evraklarda yani her yerde 460m3 yazıyor..Kendi sitesinde bile baktım yanlış yazıyor(500m3) nedenini anlayamadım.Malzeme kaliteside fena depğil güzelyani dandik demezssin.Ne daha pahalıya gerek var nede ucuz dandik gürültülü cihazları almaya gerek var..böyle yerli ürün yapsınlarki bizde yabancı malları almayalım..Bana gönderdikleri cihazın ön kısmı kutudan ezik cıktı geri gönderdim yenisini yolladılar hemen bunda sorun yok..kolay gelsin iyi alısverişler..HA birde servisi sanırım takmak için ücret istiyormuş 40-50 lira gibi ben henüz aramadım Kendim takmaya çalışıcam bakalım hayırlısı

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2017
    Ön Görünüm

    Ürün İnox kısmı resimdeki gibi değil daha estetik sol tarafında sadece kabartmalı ICF yazıyor siyah boya yazı değil full inox ön çıtası ana gövde beyaz . Kurulumu kendimiz yaptık servis aspiratör kurulumuna 50 tl istiyor Eskişehir de kendimiz kursakta garanti fatura oldukça sorun değil dediler. Çekiş gücü iyi sesi rahatsız etmiyor. Kargo PTT kargoyla zamanında geldi memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2017
    50 Lira vermeden Garanti Başlatılmıyor

    Markayı akrabalarım ankastre ürünlerini kullanıyorlar ve yerli bir ürün diye tercih ettim. Ancak 150 Liralık ürünün garantisini başlatmak ve kurulumunu yapmak için eve gelmeye 50 Lira ücret istiyorlar, servislere bu üründen hak ediş parası vermiyorlarmış. Almak isteyenler ürünün fiyatına 50 lira ekleyip öyle karar versinler. Kendim kurarım sorun olmaz diyenler varsa yapmayın ürün garanti dışı oluyormuş bilginiz olsun.

  • NI1 aracılığıyla, 01.02.2017

    Urun söylendiği tarihten once geldi ama Urun görselde vede urun bilgisinde iki lambalı olduğu ayrıca 2x125W cift motor oldugu bilgisi yazıyor. Gelen urun tek lambalı 2x95W cift motorluydu . ICF yetkilileriye görüstüğümde pek aydınlatımadım urunu geri iade edebileceğimi söylediler. Kargoyla onla bunla uğraşacak zamanım olmadığından urunu geri göndermedim.

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2016
    rezalet

    Bana gönderilen ürün resimdeki gibi değil. Tek lambalı, Filtreler çook ince aspiratörün içi gözüküyor. İçinden çıkan montaj vidaları çok kısa suntayı bile geçmiyor. Montaj şeması yok.

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2016
    ASPIRATOR GUZEL.SERVIS KOTU

    aspirator bekledigim gibi cikti.fakat servis cok ugrastirdi.urun elime cumartesi gunu gecti,sali gunune servis gun verdi.ama 2 aramamdan sonra persembe gunu kurulum yapildi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2013
    çok iyi

    Emiş gücü çok iyi.Çok sesli çalışmıyor.Beklediğimden çok iyi çıktı.Fazla para verip pahalı ürün almaya gerek yok.Herkese tavsiye ederim.siteye teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2013
    YERLİ ÜRÜN

    Siparişimiz çok kısa sürede bize ulaştı. Yerli ürün tercih ettiğimiz için ICF yi seçtik. İnşallah kullanırkende memnun kalırız. Servis ve kurulumda hiç sorun yok. Gayet güzel tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2013
    bğendik

    sesi çok fazla olmayan,çekiş gücü gerçekten iyi olan bir ürün.yemek kokuları evin diğer bçlümlerine neredeyse hiç dağılmıyor.çok da şık duruyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2013
    fiyatina gore cok ozellikli ve guzel

    Anneler gunu icin anneme aldim,kararsiz kalmadim cunku evde kullandığım ankastremde Icf .Cift motorlu olmasi gercekten bayagi etkili süper emis gücü var .Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2013
    mükemmel

    ürünü 2011de aldık yani bayadır kullanıyoruz aynı özelliklere sahip diğer markalar çok daha pahalı.ıcf markasını önceden duymamıştım ama alıp da memnun kaldım.motoru,ışığı,filtresi bile aldığımız günden beri hiç bir sorun çıkarmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2013
    cok begendım

    urun bekledıgımın cok cok otesınde kalıtelı ve en onemlısı ıstedıgım sıparısın geldı bu fıyata bu kalıte cok ıyı kargo olarak ucretsız kargoda cezıplestırıyo cok tessekurler hepsıburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2013
    ben beğendim...

    daha önce kullandığım aspiratör bozulunca internetten uzun bir araştırma yaptım.özellikleri ve fiyatını en uygun bulduğum ICF 461 Freeline inox sürgülü çift motorlu aspritöre karar verdim.iyi ki almışım çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2013
    Kesinlikle tavsiye ederim

    Ürün çok güzel, kaliteli. Daha önceki kullandığım aspiratörler kadar gürültülü çalışmıyor. Çekim gücü mükemmel.Servis ücretsiz gelip takıyorç Ön panel inoks çok şık duruyor. Ayrıca ön paneli mobilyanıza uygun bir çıta ile değiştirebiliyorsunuz. Fiyat biraz pahalı ama bence bu kaliteye değer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2012
    memnunum

    Ürünü alalı neredeyse bir sene olacak . Şimdilik performansından gayet memnunum,fiyatına göre oldukça başarılı bir ürün,ilerleyen zamanlarda umarım arıza yapmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2012
    çok iyi

    hem ışıklı olması hemde yemek kokusunu ortadan yok etmesi gerçekten çok güzel özellikle balık yaparken koku dağılırdı şimdibu aldığım aspiratör sayesinde çok rahat balık pişire biliyorum.herkese tavsiye ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2012
    mutfakta kokuya paydos

    kesinlikle tereddüt etmeyin, gönül rahatlığı ile alın. ilk geldiğinde montajını yapmadan fişe taktım ve en yüksek ayarda bacasından çıkan havanın şiddetine baktım, kesinlikle harika bir emiş gücü var. ayrıca bacasında emniyet kapağı var , bina bacasından gelebilecek koku ve tozu içeri almıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2012
    cok iyi

    ürünü 10 gündür kullanıyorum cekim gücü yüksek güzel bir ürün almak isteyenlere tavsiye ederim gönül rahatlığı içinde alabilirler ayrıca hebsiburda.com a da teşekkürler kısa bir sürede ürünü teslim etti güvenilir bir site

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2012
    çok beğendik

    bu aspiratörden kendimize ve eşimin annesine de aldık. çok memnunuz. ben ilk alırken gürültüsünden terettüt etmiştim fakat hiç rahatsız etmiyor. kokuları da yaymıyor. çift motor olması da emiş gücünü artırıyor. ayrıca hepsiburada.coma da çok teşekkürler hem uygun hemde zamanın da teslim. diğrer markalara da baktık fiyat ve kalite bakımından çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2012
    memnunum

    Çift motorlu emişi çok iyi aspratör çıkışı bacadan gelebilecek toz toprağa kötü kokuya karşı emniyetli kapağı var.Memnunum tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
ICF 5203 ICF 461 Freeline Aspiratör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. ICF 5203 ICF 461 Freeline Aspiratör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat