Kenwood HB791 Mix El Blender Seti Yorumları

Kenwood HB791 Mix El Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2011
    hem işlevsel, hemde tasarım olarak müthiş

    açıkçası daha önce hiç kullanmadığım bir marka olduğundan ön yargılıydım ama okadar çok beğendimki almadan edemedim.ürünü dün kullandım kesinlikle çok iyi motor gücü çok yüksek hem blendr hem çırpma hemde krema yapma için ayrı başlığı mevcut, kesme aparatının haricinde rendeleme aparatıda var ben çok beğendim tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2010
    bence piyasadaki en iyi blender seti

    ürünü 2 gün önce teslim aldım.700w lık motoru hem sessiz hem güçlü. bıçalkar gerçekten çok kaliteli. sınıfının en iyisi bence bu .

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2009
    ödediğiniz parayı fazlasıyla hakediyor

    bildiğiniz gibi kenwood kendini müzik sistemleriyle duyurmuş büyük bir firma ev elektroniğinde çok başarılı bu ürünü eşime aldım ve inanın çok memnun ürün sonrası hizmet daha süper arızalandığı takdirde evinizden teslim alınıyor tamir edilip evinize teslim ediyor ve hiç bir ücret ödemeden sadece er-tek kayıt olmanız yeterli

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2009
    kenwood...

    tartışılmaz marka. ürünün metalik rengini çeyizim için aldım kırmızısınıda ablam kullanıyor rengi ne olursa olsun mükemmel bir alet.. elinizin altında bu olduktan sonra mutfakta başka bir yardımcıya ihtiyacınız kalmıyor diyebilirim..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kenwood HB791 Mix El Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kenwood HB791 Mix El Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat