Black & Decker PD1820LF Flexi Esnek Hortum Siklonik Sistem Gri Şarjlı Süpürge Yorumları

Black & Decker PD1820LF Flexi Esnek Hortum Siklonik Sistem Gri Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(153 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün beklediğim gibi çünkü eskisini yeniledim hala çok gürültülü gerçi, buradaki yorumları abartılı bulmuştum fakat yazan herkes haklı. Hepsiburada'nın express servisi mükemmel bir performans sergiledi tebrik ve teşekkür ediyorum. Akşam 11:30 da verdiğim sipariş sabah 11:30 da elimdeydi, keşke herşey böyle yürüse.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Ürünün kendisinin ve aparatlarının malzemesi oldukça kaliteli. Çekiş gücü kablolu elektrik süpürgeleri kadar kuvvetli olmasa da kuru toz ve artıkları almakta son derece iyi iş çıkarıyor. Filtresinin yıkanabilir olması da önemli bir artı. Gürültü seviyesi beklentimin üstünde ancak emiş gücüne oranla normal olduğunu değerlendiriyorum. Tamamıyla fiyat/performans ürünü diyebilirim, işlevsel bir şarjlı süpürge almayı düşünenlerin bu ürünü de göz önünde bulundurmalarını tavsiye ederim....

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Başka marka şarjlı süpürgeleri kullanmış bir kullanıcı olarak yazıyorum bu yorumu.Yorum yazmak için biraz erken olabilir ama ilk izlenimim çok olumlu.Tek olumsuz diyebileceğim özelliği sesinin yüksekliği.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Çok gürültülü gerçekten. Almadan önce bununla ilgili yorumları okumuştum ama ne kadar gürültülü olabilir ki şeklinde düşünüp aldım. Kolay taşınabilirlik açısından başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürünün en öne çıkan özelliği PRATİKLİĞİ

    Ürünü başka yerden almıştım ama çok beğendim ve yorumu hak ettiğini düşünüyorum. ARTILARI Kablo derdiyle uğraşmıyorsunuz. Bu oda bitti, haydi kablosunu söküp öbür odaya geçeyim derdi yok. Bence bir diğer önemli artısı, motor ünitesini elinizde taşıyor oluşunuz. Normal süpürgelerde, süpürürken motordan çıkan hava, tozları sağa sola saçıyor. Bu üründe motor sizin elinizde ve bel hizasında durduğu için böyle bir sorun yok. Motordan hava çıkışını istediğiniz yöne yönlendirebilirsiniz. Başlığı küçük ve çok hareketli. Koltuk altlarına rahatça girebiliyor ve her yöne hareket ediyor. Diğer çubuk tipi süpürgelerde, ünite önde olduğu için koltuk altlarına sokamıyorsunuz. Bu ürün normal kablolu süpürgeler gibi. Ayrıca başlık küçük ve her yere rahatlıkla giriyor. Çekiş günü 2.500 watt kablolu süpürge gibi değil tabi ama şarjlı bir süpürge için gayet yeterli. Çubuk tipi kablolu bir süpürge kadar toz topladı. Toz haznesi ve filtresi yıkanabiliyor. EKSİLERİ Tasarımı gereği, duvara monte edemiyorsunuz. Üç farklı başlık mevcut ama şarj istasyonuna sadece birini takabiliyorsunuz. Biri de süpürgede takılı. Üçüncü boşta kalıyor :) Özetle; kullanmadığınız zamanlarda nerede ve ne şekilde durduğu dışında bütün özellikleri ve performansı süper :) Son olarak: Benim gibi, evcil hayvanı olanlar için de çok pratik ve faydalı bir ürün olduğunu düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Beklentilerimizi karşıladı

  • Amazzon aracılığıyla, 13.07.2023
    Fiyat Performans Ürünü

    Ev ve araba için ortak kullanım amacıyla uzun araştırmalar sonucu aldım. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Şarjı ortalama 30 dk gidiyor. Çok yüksek beklentileriniz yoksa rahatlıkla işinizi görecek bir ürün. Aparatları hem ev hem araba için oldukça uygun. Çok estetik bir ürün olduğundan evde istediğiniz yere koyabilirsiniz. Daha fazla para vermeye gerek yok tam bir fiyat performans ürünü.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.05.2023
    emiş gücü

    emiş gücü beklediğimden daha az.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.02.2023
    Küçük, güçlü ve pratik.

    Kesinlikle kullanisli bir urun. Emis gucu yuksek ne zaman alelade bir temizlik yapsam toz hanesi dolmaya basliyor. Tek olumsuz yani 15dkda sarjinin bitmesi. Ama sarj olurken baska isler yapip kaldiginiz yerden devam edebilirsiniz. Yaklasik 3 saatte sarj oluyor. Temizlemesi cok kolay, filtresi cikarilip yikanabilir. Memnunum.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.01.2023
    2022 Yılında Yaptığım En İyi Alışveriş

    Ürünü 7-8 aydır kullanıyorum. Arabalarda, ofiste heryerde kullanmak mümkün. Çekim kalitesi şarjlı süpürgelerin ilk 3 sırasında yer alır. Bazı arkadaşlar elektik süpürgesi performansı beklemiş ancak bu şarjlı bir ürün bütün evi bununla temizleyemezsin. Büyük parçaları ( şeftali çekirdeği boyutu ve biraz daha fazlası) almıyor ama geri kalan toz küçük parça ne var ne yok süpürüyor. Tek dikkat etmeniz gereken toz filtresini 1-2 kullanımda bir temizlemeniz. Bu şekilde çekim gücünde kayıp yaşamazsınız. Tek sorunu artık fiyatı ama inanın ona bile değer. Müthiş bir kolaylık.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.01.2023
    Beklentinizden emin olun

    Evin icerisinde ofis olarak ayirdigimiz katin temizligi icin kullanmak uzere aldik, kivrim ve uclari ile gayet yeterli. Gunde 15 dk ile temizligi tamamlayabilirsiniz.dyson gibi bir beklenti olmasin tabii ki, bizde ki su anda bozuk olmasina ragmen tum evi temizliyor. Benim paketimde sarja bagli olan adaptor kisminde yedek parca koyma eklentilerinin birisi eksik geldi, bu konuda destek alabilirsem sevinirim. Tesekkurler

  • Amazzon aracılığıyla, 14.05.2022
    Güçlü kuvvetli

    Acma kapama tuşu cok sert bazen calistirmakta çok zorlanıyorum. Araba için aldım. Akülü olduğu için kendi piliyle çalışıyor. Arabanin aküsünü kullanmama gerek kalmıyor. Malum arabanın dc sarz yeri sadece motor çalışıyorken elektrik veriyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.05.2022
    Hafif ve pratik

    Tek sorun biraz sesli çalışıyor, karavan için ideal

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2022
    orjinal

    Olumlu yönleri: kaliteli sağlam

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.12.2021
    güzel ürün

    Olumlu yönleri: 4 senedir bu modeli kullanıyordum.ancak şarj i uzun gitmemeye başladı. memnundum. tekrar aldim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.11.2021
    Şarjlı süpürge

    Olumlu yönleri: bu süpürge çok pratik, şarjı 15 dk kadar gidiyor, kısa süreli süpürme işi için ideal, kullanılmadığı zaman şarj istasyonunda duruyor böylece her zaman dolu vaziyette bekliyor çok memnunuz. Olumsuz yönleri: Işıklı bir temizleme ucu da olmasını isterdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok şık ve portatif,bence duvara monte olmaması daha iyi tabi tercih meselesi. şuan yeni olduğu için çok memnunuz, umarız şarjı bu seviyede uzun yıllar kalır, evdeki günlük kırıntıları toparlamaya yeterli ayrıca araç temizliğinde de kullanıyoruz özellikle onun için almıştık.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün fiyatına göre iyi ancak bu markanın başka bir modelini kullanıyordum onun çekiş gücü daha iyiydi ve daha kullanışlıydı iki elle kullanmak bana biraz zor geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 21.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün şarjı çok az dayanıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 10.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ben bu ürünü zaten aldım, ilk şarj ettiğimde zaten 10 saat etmişsindir, sonra hep şarjda bıraktım zaten, bugün kullandım, ama maalesef sadece 5 dakika çalıştı sonra çalışmadı ne yalan söyleyim, sonra tekrar şarja koydum, bu sefer 2 dakika bile çalışmadan otomatik kapanıyor, daha aldığıma 2 gün oldu, bugün ilk defa çalıştırdım. Soru sor diyen yere yazdım ama reddetti, ondan burada yazıyorum. Bu ütünde bir sorun var, yada ben kullanmayı bilmiyorumuyum hiç anlamadım. Derhal çözülmesini istiyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black & Decker PD1820LF Flexi Esnek Hortum Siklonik Sistem Gri Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black & Decker PD1820LF Flexi Esnek Hortum Siklonik Sistem Gri Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat