Braun KF 560 1100 W 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah Yorumları

Braun KF 560 1100 W 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah yorum ve tavsiyeleri

(259 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Iyi kahve icin

    Filtre kahveyi cok sevdigim icin ofise aldim. Gunde iki kez kullaniyorum. Demligin boyutu ideal.. yaklasik 8 kupa aliyor tam dolu oldugunda. Ben her defasinda 4 kupa kadar su kullaniyorum 3 dakikada kahve hazir.. temizlemesi cok kolay.. demlik bulasik makinasinda yikanabiliyor.. boyutlari da ideal.. tek dezavantaji iki uc ayda bir degistirilmesi gereken su filtresi. Bu zaten tum makinalarin ortak derdi..

  • HepsiB. aracılığıyla
    nötr

    bana göre kahveyi çok sıcak yapmıyor. filtre kağıdını koyduğumuz yer çok nemli kalıyor, bir gün filtre kağıdını çıkarmayı unuttum, ertesi gün küf benzeri yeşillikler oluşmuştu. belki üzerine biraz daha para koyup daha profesyonel bir model alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kağıt filtreye dikkat

    son derece güzel ürün sıcaklığı aroması güzel Dikkat edilmesi gereken nokta kağıt filtre seçimi benim gibi istanbul dışında ikamet ediyorsanız kağıt filtreyi önceden internet üzerinden sipariş etmek faydalı olacaktır piyasada pek bulunan birşey değil.Eksik gördüğüm nokta ürün yanında numune teşkil edecek bir filtre koymamaları ilk defa kullacaklar için 4 numara filtre uygun oluyor...

  • HepsiB. aracılığıyla
    fataltay

    Ürünü çabuk teslim aldım,daha öncede 1 alt modelini kullanıyordumçok uygun bir ürün tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün elime 24 saat dolmadan geçti. Ürünün performansından da ayrıca memnun kaldım. Kahveyi servis etme sıcaklığı çok iyi ve 40 dakika boyunca sıcak tutuyor. 40 dakikadan sonra otomatik kapanıyor bu açıdan benim gibi unutkan insanlar için güvenilir bir ürün. Tek eksik yanı en az kaç ml su ile çalıştırılması gerektiği bilgisinin olmaması. 1 fincan kahve için 200ml su ekleyip çalıştırmam ürün için sıkıntı oluşturur mu bu konuda bir bilgi bulamadım. Ürün kılavuzunda da bu bilgi yer almıyor. Bilen varsa ve paylaşabilirse memnun olurum. Ürün genel olarak gayet iyi, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün tam da beklediğimiz gibi Braun bu filtre kahve makinalarını güzel yapıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ertesi gün ürün elime ulaştı. çok pratik, sıcak tutuyor, lezzetli kahve yapıyor. çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Günlük kahve makinesi olarak aldım. Gayet kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sakın almayın,satın aldıktan 3 ay sonra akıtmaya başladı.Bu fiyatı asla haketmiyor,alman markası diye güvenip aldım ama pişmanım.Aynı kalitede çok daha uygunları var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel ve kullanışlı.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    6-7 aydır kullanıyorum gayet kullanışlı

  • Trendyol aracılığıyla, 26.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    parasını hak eden ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 18.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Böyle bir makine yok hem şık hem çok lezzetli kahve yapıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans olarak bakılacak olursa beğenmedim.Asla bu fiyatı haketmiyor.Keşke aynı işlevi gören philips markasını alsaydım.Ürün kesinlikle kötü değil fakat bu fiyatı asla haketmiyor.Alman markası olması bir güvence ama benzerlerinden hiçbir farkı yok.Ürün güzel ama bu fiyatı haketmiyor.Ürüne puanım 4 ama f/p'ye puanım 2.Bu sebeble ortası 3 puan vermek istedim. Benim için başlıca sorunlar:1)Ürünün kutusu hasarlı geldi ama kargo son derece hızlıydı.Yüksek ihtimal kargocular o hasarı verdi.Satıcı ürünü iyi paketlediğinden ürüne hasar gelmedi. 2)Kahve demleme işlemi bittikten sonra otomatik kapatmıyor.Haznedeki su bitince kendi kendine kapanmıyor dolayısıyla kısa devre yapma olasılığı dikkat etmzseniz yüksek,dikkat ederseniz sorun çıkmaz. 3)su haznesi yerinden çıkmıyor. Ben memnum olduğumu söylemeliyim ama bu fiyatı vermek yerine örneğin philips alınabilir.Benim philips almama nedenim suyu yeterince ısıtmadığı söylentisi.Braunda da öyle çok sıcak değil ama benim için yeterli. Onun dışında kahvenizden gayet keyif alarak içebileceğiniz bir makine.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika gerçekten 👍🏻👍🏻👍🏻 hiçbir sorun yaşamadık

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Öğrenci evimde kalıyorum ve ev arkadaşlarımla beraber ekstralara gidiyoruz ilk işimiz kahve makinesi almak oldu çünkü hepimiz kahve bağımlısyız resmen biraz araştırdık fiyatlar uçuktu braunun bu modelini bulduk ve sipariş verdik braunun kalitesi tartışılmaz hemen geldi ve memnuniyetle kullanıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Urunu kullandik kahvenin tadına aromasina bayıldık her kese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel 2 tane aldık kullanıyoruz

  • Amazzon aracılığıyla, 17.07.2021
    Sorunsuz

    Hizli kargolandi ve guzel paketlenmisti, sorunsuz bana ulasti. Urunu henuz 1-2 kere kullandim ama gayet memnun kaldim, tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun KF 560 1100 W 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun KF 560 1100 W 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat