Asus VG245H Monitör Yorumları

Asus VG245H Monitör yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi

    İyi güzel bir monitör fp

  • Media Markt aracılığıyla, 21.03.2020
    Memnun Kaldım

    Çok memnun kaldığım ürün den oyun performansı iyi ve renkleri bana göre yeterli geldi

  • NI1 aracılığıyla, 02.07.2019
    Mükkemmel...

    Güzel bir ürün umarım bozulmaz...

  • NI1 aracılığıyla, 24.05.2019
    Ps4 ve Yazılım için mükemmel

    Monitörü Ps4 konsolum için aldım. Herkese öneririm pc kullanıcılarına da 60 70fps e kadar oynadığınız oyunlar için öneririm. Yazılımcılar içinde dikey kullanılması çok büyük avantaj.

  • Media Markt aracılığıyla, 23.05.2019
    süper

    boyutu oldukca uygun, yatay ve dikey olabilmesi cok hos, birden fazla alici girisi olmasi kullanimi kolaylastiriyor. Ürün çok güzel. Türkçe menü desteği var. HDMI üzerinden 75 Hz olarak çalıştırabiliyorsunuz. Verdiğim paranın her kuruşunu hakediyor. 1 Verdiğim paranın her kuruşunu hakediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2019
    gayet basarili

    boyutu oldukca uygun, yatay ve dikey olabilmesi cok hos, birden fazla alici girisi olmasi kullanimi kolaylastiriyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.03.2019
    Kaliteli fp ürünü

    ürünle hikayem 1.5 ay önce başladı.İlk ürün elime ulaştıgında ölü piksel vardı 1 tane amazzon kalitesini gösterdi ve iadesini kabul etti.ve aynı fiyattan 2.ürünü sipariş ettim yalnız kutusunu görseniz bedavaya almassınız delik yırtık pis(tahminimce köşede kalmış ürün ve kargo rezaleti ) herşey vardı.ilk şüphe düştü içime lakin ölü piksel ve fiziksel hasar yoktu ışık sızması 2 monitördede yoktu. müş.hiz. yetkiliside içimi rahatlattı kullanın isterseniz iade edersiniz 1 ay içinde diyince bende gönül rahatlıgıyla kullanıyorum ve tavsiye ederim 1056 lira fiyatla alındı.tek puan kırığı kutunun geliş halidir.

  • NI1 aracılığıyla, 20.02.2019
    harika

    gerçekten çok kaliteli.

  • NI1 aracılığıyla, 19.02.2019

    Sorun Yok. Çok güzelç Beklediğimden de büyük çıktı moitör

  • Amazzon aracılığıyla, 01.02.2019
    Kaliteli Malzeme, Keskin Ekran, Göz kamaştırıcı Estetik

    Klavyeye iki cümle yazarken sallanmayan bir monitör. Ayağı çok sağlam ve güzel duruyor. Kabloları saklayacak haznesine sahip bu ağır ve şekil mi şekil ayak çok kullanışlı. Ekranın zarif duruşu Asus VS248HR Parlak modellere göre çok daha güzel. Aradaki cüzi farkı ödeyip bu ekranı aldığım için akıllı davrandığımı düşünüyorum, çünkü parlak çerçevenin çok bir al-benisi yok. Ha ayrıca pivot özelliği vs var. Kullanıyormuyum, hayır. Ama sağa sola yukarı aşağı dönmesi çok işe yarıyor. Bilhassa uzun süre oturup bel ağrısından ayağa kalkmak istiyorsanız veya ekranımı istediğim gibi ayarlıcamlardansanız VG245H modelini tercih edin, zira HR modelinde bunlar yok.Niye bukadar yazdım diye düşünüyorum. Ekran indirime girmişti ve sabırla araştırdım ve bekledim.Oyun ve ofis için biraz pahalı olabilir, ama bi alt kategoriye baktığınızda ve uzun süre kullanmayı düşündüğünzde..

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2019
    YETERLİ

    Ben monitörü özellikle 360 derece döndüğü için aldım.Dönme özelliği olmayan aynı özellikteki monitörden 2 kg daha ağır.Bu ağırlığı sağlam ayak kısmı besliyor.Dönme özelliğini kullanmayanlar için daha hafif olan versiyonunu tavsiye ederim.Genel olarak memnunum.Hem oyunlar, hemde günlük kullanım için yeterli.Kargo bir günde geldi.Hızlı kargo ve uygun fiyat için satıcıya teşekkürler.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Oyunları akıcı bi şekilde oynayabiliyorum sıkıntı çıkarmıyor tepki süresi çok iyi

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Kargo baya hızlı elime ulaştı teşekkürler

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Ekranın sağa sola çevrilmesi güzel ayrıca isterseniz duvara monte edebiliyosunuz ki ben edicem galiba tv gibi görünüyor hoşuma gitti

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Kaliteli bi monitör

  • NI1 aracılığıyla, 21.01.2019

    beğendim iyi sorun yok

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2018
    Gözler için bir numara

    Bundan önce AOC G2460VQ6 monitörü almıştım, hiç memnun kalmadım özellikle bundan önceki 2008 yapımı ASUS monitör gözlerime hiç sıkıntı yapmazken AOC nin o yeni aldığım monitörüyle gözlerim bildiğin yanıyordu ve bi yerden sonra batmalar oluyor. Doktora gittim gözlerim mi bozuldu diye bir gözüm normal numarasız, diğeri 0.25 hipermetrop, yani gözlerim gayet normal. En iyisi bildiğim ASUSun bi ürününü alayım dedim zaten özelliklerinde Eye Care olunca güvenim arttı, benim 2008 de aldığım ASUS monitörün zamanında Eye Care diye birşey yokken bu kadar gözlerim için iyiydi, bu hiç sıkıntı yaratmaz dedim ve dediğim de oldu.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2018
    Güvenilir ve hızlı alışveriş için teşekkürler :)

    Güvenilir ve hızlı alışveriş için teşekkürler :)

  • Amazzon aracılığıyla, 10.11.2018
    Fiyat/Performans ürünü ve Asus kalitesi.

    1-) İnce çerçeve2-) Ergonomik olması3-) Asus kalitesi4-) Ölü piksel dahi yok ve görüntü kalitesi gerçekten güzel. Bazı arkadaşlar neden "IPS değil?" diyorlar. Yahu IPS monitörler de var! Ancak bu paneli alırken bir zahmet okuyuver de IPS olmadığını da gör! IPS almak isteyenler IPS monitöre baksınlar!5-) Fiyat/Performans oranı6-) Düşük güç tüketimi7-) Daha ne bekliyorsunuz almak için? :)---------------------------------------------bu bölümdeki yorumum 20.03.2019 tarihi itibari iledir.özellikle monitörde "sinema" moduna geçtikten sonra ekranda anlamsız şekilde görüntü gitmeleri olmakta.manzara, yarış, fps, rts gibi modlara geçtiğimde ise herhangi bir ekranda kararma ve görüntü gitmesi olmuyor.bu yüzden garanti kapsamında teknik servise göndereceğiz.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.07.2018

    sıkıntı yaşamadan elime ulaştı çok şükür gayet güzel çalışıyo

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus VG245H Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus VG245H Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat