Philips SHE3205BL-00 Mavi Kulakiçi Kulaklık Yorumları

Philips SHE3205BL-00 Mavi Kulakiçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    parasına değer

    bu fiyat aralığında en iyi kulaklık diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alınabilir fiyat/performans opsiyonu

    Bugün elime ulaştı kargo 2 iş günü içerisinde getirdi. Ses kalitesi oldukça güzel yüksek ses veriyor bass'ları özellikle çok kuvvetli, mikrofonun oldukça iyi olduğunu karşı taraf belirtti. Güzel bir fiyat / performans ürünü 30 tl'lik sony'ler yerine güzel bir seçenek olabilir. Kablosu biraz ince dayanıklılığı açısından çok güven vermiyor gibi ancak bunu zaman gösterir diyebilirim. Sonuç olarak kaliteli bir ürün...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün güzel fakat anlaşmalı Aras kargo berbat aradığımda almadılar ürün üç gün teslimat şubesinde bekledi kendim almaya gittim fakat ürünü bulamıyorlar lütfen Aras kargoda vazgeçin artık memnun müşterisi yok nedense ısrarla kullaniliyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi ses kalitesi var

    Ses kalitesi beklentinin üzerinde ve çok hafif. Rengi de oldukça dikkat çekici. Kulağa da çok güzel oturuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2018
    Fiyat - Performans açısından gayet iyi bir kulaklık.

    Ürün hızlı geldi kargoda herhangi bir problem yaşamadım ve kulaklık gayet iyi. Sesi tam istediğim gibi veriyor. Biraz gürültülü müzikler dinlediğimden bunun iyi olacağını düşündüm ve yanılmamışım. Fon müzikleri ve back vokalleri gayet iyi bir şekilde duyabiliyorum. İyi bir satıcı ve iyi bir ürün teşekkürler :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2018
    Beş Yıldız

    1 günde elime ulaştı kulaklıkta sıkıntı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2018
    Dört Yıldız

    Bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık sanırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2018
    K U S U R S U Z

    107 db ve harika bas bu fiyata bedava.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2018
    basslar iyi tizler orta

    kulaklığın bassları fiyatına göre gerçekten iyi, daha önce bende siyah rengi vardı, nedense bunda aynı ses kalitesini hissedemedim. Tiz sesler o kadar kaliteli değil ama gerçekten yükses ses verebilen bir kulaklık fiyatına göre iyi bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2018
    F/P

    Merhaba, Urun elime gecti ve yaklasik 1 haftadir kullaniyorum. Çok saglam bir urun degil fakat baglanti yerleri vs. gayet basarili, ses gayet iyi bu fiyat araliginda tavsiye ediyorum. Tek sorun kulaga tam oturmuyor gibi yani kulaga takinca dusmuyor ama tam da oturmuyor. Dedigim gibi bu fiyat araliginda bir kulakliktan aşırı beklentiye girmiyorsaniz tavsiye ediyorum. Saglam ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2018
    başarılı

    3 günlük kullanımdan sonra yazıyorum kargo gayet hızlıydı pakete özen verilmiş, kulaklığa gelince takınca kulaktan düşecek gibi bi veriyor ama düşmüyor ses kalitesi iyi bu fiyata göre çok iyi hatta alın pişman olmazsınız..

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2018
    Dört Yıldız

    Sesi önceden kullandığım silikon uçlu kulaklıklara göre çok güzel veriyor ve onlar gibi potansiyel kulak tıkama sorununa da sebep olmaz, bi daha da silikonlu kullanmam.Arkadaşların da bahsettiği gibi bas'ı kuvvetli değil.Bu fiyata gayet uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2018
    Dört Yıldız

    kulağa takılan yerleri güzel ama kablosu kötü bu fiyata alınabilir 1 2 sene idare eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2017
    4 Yıldız

    Kulaklık güzel. Yalnız bahsedildiği gibi çok baslı değil. ama sesi iyi kaliteli. Rengi güzel. Zamanla kirlenince rengi biraz değişiyor. Sorunsuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2017
    Beş Yıldız

    benim gibi silikon uçlu kulaklıklar kulağında durmayanlar için iki seçenek var,biri düz biri de iphone kulaklığı tipi kulaklıklar.bence tercih edilmesi gerekilen tip iphone tipi olanlar.kulaklık benim kulağımda çok rahat duruyor,rahatsız etmiyor,düşmüyor,tabi bu spor kulaklığı değil koşarken takarsanız düşebilir.ses kalitesi bana gayet iyi geldi,iphone kulaklığıyla karşılaştırma yaptım kalite olarak ona yakın,malzeme kaliteside güzel,bu fiyata tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2017
    tatmin edici

    kulakici kulakliklara gore daha az tararli. dunyaca unlu bir telefon markasinin kulakligindan daha iyi ses veriyor bence. malzeme kalitesi onun kadar olmasada tatmin edici. tizler ve baslar fena degil. daha iyi olabilirdi. ses seviyesi gayet tatmin edici. bence bu fiyata alinabileceklerden en iyisi olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2017
    Beş Yıldız

    tasarım ve kalite ikisi de oldukça iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2017
    Güzel ancak...

    Ses yüksekliği, sesin orjinalliği ve baslar, her şey çok iyi. ancak kötü olan bir şey var ki o da kulağa oturmuyor. kulağa oturmadığı için de hem seste kayıp oluşuyor hem de dışa ses veriyor. şu kulaklık normal silikon uçlu yapılsa 10 numara olacakmış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2017
    Mükemmel

    Fiyat/performans oranı olarak çok kaliteli bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2017
    Kaliteli

    ses çok iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHE3205BL-00 Mavi Kulakiçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHE3205BL-00 Mavi Kulakiçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat