Philips SHE3590WT Beyaz Kulaklık Yorumları

Philips SHE3590WT Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    sayesinde ses sistemi kullanmayı bıraktığım, 5-6 yıldır sürekli kullandığım ses harikası kulaklık. tabi aynı kulaklığı 4. kez satın aldım:) özenli kullanmama rağmen 1,5 yıl filan anca dayanıyo ama bu fiyata bu kalite zor bulunur. gerçi çoğu kulaklığın ömrü 1-2 yılı geçmez zaten.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kapalı Ambalaj, Orijinal Ürün

    Paket 3 günde elime ulaştı (Gaziantep). Kapalı, orijinal kutusunda -ki Philips'in bu kulaklıklarını hasarsız, kapalı ambalajında bulmak nedense zor.-. Ancak bilginiz olsun, Philips bu kulaklıkların üretiminde bir değişiklik yapmış, silikonun takıldığı ses çıkış yeri (ucu ızgara gibi olan boyun) yuvarlakken oval hale getirilmiş, sanıyorum bu da bir daralma, küçülme demek. Ses kalitesi açısından bir fark olup olmadığını bilmiyorum, ölçemedim çünkü eskisi tamamen bozulmuştu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Ürünü dün sipariş ettim. Bugün de elime ulaştı. Kutusunu görünce çok da bir şey beklememek lazım diye düşündüm. İyi bir kulaklık alınana kadar kullanılabilir. Geçici kulaklık kategorisinde diyebilirim. En önemli sıkıntısı ise, plastik kablodan olması ve jak giriş ucuna temas ettiğiniz zaman (herkeste aynı sorun olmayabilir) ses gidiyor olması ve google sesli servisi açıyor olması. Bir de ben almak için acele ettiğimden mikrofon vardır diye hiç bakmadım ama malesef mikrofon yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2018
    İdare eder.

    Kulaklıkta mikrofon olmamasını,şarkıyı değiştirme ve ses kısma/arttırma tuşunun olmamasını mutlaka göz önünde bulundurun. Zira bu saydığım özellikler kulaklıkta yok. Ben sipariş etmekte aceleci davrandığım için bu önemli noktaları kaçırdım. Siz dikkat edin. Ayreten kulaklığın giriş ucuna elinizin değdiği vakit şarkı duruyor veyahutta google 'ın sesli komut verme özelliği açılıveriyor. Bu durum da aldığınız zevki düşürüyor, hatta bir süre sonra sinir olma katsayınız yükselebiliyor. Ha bu arada bass ı da eh işte.

  • NI1 aracılığıyla, 29.08.2018
    Orjinal ürün değil.

    Philips SHE3590WT kulaklık sürekli kullandığım bir ürün ve bu mağazadan aldığım aynı model ürün farklı çıktı. Yani daha önce kullandığım aynı model kulaklıkla birebir aynı ürün gelmedi. Paketi açtığım zaman ürünün orjinal olmadığını fark ettiğim için geri iade edemiyorum. Orjinal ürün satmadığınız için bir yıldız veriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2018
    Beş Yıldız

    Bu fiyat için gayet akıcı ve hoş

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2018
    Beş Yıldız

    Gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Samsung kulaklığımın bassları yetersiz geldiği için bunu aldım. Çok memnun kaldım. Sesi tatmin etti açıkçası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2017
    Üç Yıldız

    Arada seslerde kesilme yapmasa gayet iyi olan kulaklık. Ama fiyatına göre iyi de olabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 06.12.2017
    Ürün orjinal Philips kalitesi

    gayet güzel ve bass ayarı süper.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2017
    Üç Yıldız

    kulağına düzgün oturttuğunuzda dışardan ses almıyor. Bu fiyata yüksek bir performans beklemekde doğru değil. Aynı paraya Bilinmedik bir şey almaktan iyidir diye düşünerek aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2017
    3,5 yıldız

    fiyatına göre başarılı bir ürün sayılmaz. idare eder. 3,5 yıldız

  • Media Markt aracılığıyla, 28.11.2017
    Bu fiyata ancak bu kadar iyi bir kulaklık alınır

    Ortalama 1 yıl ömrü var zaten fiyatı da ucuz. Kibarca kullanacaksanız 1 yıl kullanabilirsiniz. Kulaklıkla uyursanız elbette kablo deforme olabilir. Kulaktan çıkıyor diyenler kulağını temizlesin. Bassları orta derece tizleri de güzel veriyor. Tam seste kulak çınlatabiliyor birazcık ama beni tatmin etmedi. 10 liralık kulaklık kullanıyorsanız bunu alın çağ atlarsınız kesinlikle tatmin eder.

    Avantajlar : ucuz, kulağa oturacak kadar küçük

    Dezavantajlar : kablo bağlantıları çok sağlam değil

    Ürünü öneriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2017
    güzel

    3 yıldır bu kulaklığı kullanıyorum her yıl itinayla bozulur ben de her sene yenisini alırım. 3. kulaklığımı sipariş ettim bu fiyata böyle performans zor bulunur. yalıtım ve ses yüksekliği gerçekten muazzam. her sene bozulur dediğime bakmayın kulaklığı hor kullanan birisiyimdir bana bile 1 sene dayanması mucize

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2017
    Beş Yıldız

    Süper bir ürün. Tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 08.11.2017
    harika

    fiyatına göre güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2017
    Masaüstü bilgisayarda kullanmak için aldım

    1,2 m uzunluk ideal gibi 1 m uzunluk az kalırdı,ses kalitesi fena değil,hızlı kargo teşekkürler

  • Media Markt aracılığıyla, 14.05.2017
    Fiyatına göre yeterli performans

    Bass vasat sadece hissediyorsunuz ama kuvvetli bass sevenler uzak dursun. Ancak tiz konusunda fiyatına göre kesinlikle iyi. Ben 1 buçuk senedir kullanıyorum sesinde değişmez, bozulma, kopma vs olmadı. Bu fiyatlarda bir ürün arıyorsanız ve bass takıntınız yoksa rahatlıkla tavsiye ederim.

    Avantajlar : fiyata göre kaliteli tiz., arka plan sesleri duyabilirsiniz.

    Dezavantajlar : basslar kuvvetli değil., kablo biraz ince, mikrofon yok

    Ürünü öneriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2017
    Müzisksiz Radyo İçin İdeal

    Ses fiyatına göre iyi falan değil arkadaşlar. öncelikle kulaklığı kulağınıza takmakta zorlanıyorsunuz.Çünkü kulaklıkla kablo arasında destek parçası yok. Yani incecik kablodan tutu-p kulağa takıyorsunuz. kabloyu ezme an meselesi. Ses seviyesi, bass ve tiz dengesi oldukça düşük. A101 de satılan 5 liralık kulaklığın bir tık üstü diyebilirim. AKG451 kullanıcısı olduğumu belirtyim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2017
    Üç Yıldız

    Ses fiyata göre iyi ama bir sıkıntısı hışırdamalar oluyor müzik dinlerken kulaklığınıza dokursanız hışırdalar oluşuyo arada müzik kesiliyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2017
    Güzel ses

    Ürün yorumlardaki gibi gayet iyi. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHE3590WT Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHE3590WT Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat