Philips SHE3205BK-00 Siyah Kulakiçi Kulaklık Yorumları

Philips SHE3205BK-00 Siyah Kulakiçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Ses kalitesi mükemmel. Çok iyi bass. Bunun sebebi 14,2mm Neodimyum sürücü ve Philips olması. Dikkat edin birçok kulakiçi kulaklıkların (Philips dahil) sürücüsü 8mm ki bu da çok kötü ses kalitesine sebep oluyor çünkü tecrübe ettim. Rahatsız edici tiz oluyor onlarda. Bunda ise tiz çok düzgün ve sesler çok kaliteli. Fiyatı bir anda yükseldı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ses kalitesi çok iyi. Kablosu çok sağlam. Yaklaşık 1 yıl kullandıktan sonra kaybettim ve yenisini sipariş ettim. Silikonlu kulaklıklar gibi ses izolasyonu olmadığından sokakta daha güvenli hareket edebiliyorsunuz. Sesi az diyen arkadaşlar muhtemelen silikonlu kulaklığa alıştıkları için öyle geliyor. Bu fiyata alınabilecek süper ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2019
    cok iyi

    Ürünü 2 yıl kullandım ve kaybettim baya aramıştım simdi burada buldum tekrar alıcam gercekten çok iyi bass ları tizleride net ses veriyo 14 mm sürücü var ve diyer kulaklıklar böyle bişey yok genelde 8 11 9 mm olur düşünmeden alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2018
    Kaliteli

    3 günde elime ulaştı. Kaliteli bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2018
    Fiyat Performans Ürünü

    Ürün gerçekten f/p ürünü diyebilirim. Şuana kadar basslar beni tatmin etti bu fiyat için, tiz sesler ise basslara göre bir tık aşagısında sesler gerçekten kaliteli geliyor.Gelelim kulaklık malzemesine kablo uzunluğu kafanıza takılmasın hertürlü yeterli,kulağı rahatsız etmeyecek malzeme kullanılmış ilk taktıgınızda oturmuyor düşebilir diyebilirsiniz ama düşmez merak etmeyin hafif bi kulaklık gerçekten.Ben slikonlu kulaklıkları kullanamadığımdan çok araştırdım bundan önce yine philipsin she4205 ini kullandım kaybolduğu için birde bunu denemeek istedim. Mikrofonu ve üzerindeki tuşu samsung telefonumda sorunsuz çalıştı mikrofon sesleri net iletiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2018
    Beş Yıldız

    Alacak olan bi an durup beklemesin çok aşırı güzel bi kulaklık

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2018
    Üç Yıldız

    fena degil

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2018
    Muhteşem

    Kulaklık çok iyi baslar çok güzel, ses düzeyi iyi fulleyince hoparlör olarak kullanıyorsunuz , kulağa tam oturuyor , kablo yuvarlak değil yassı kopması zor karışması zor , mikrofon telefonumun mikrofonu ile eş değer

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2017
    Beş Yıldız

    Fiyatının karşılıgı bir ürün..Ama profosyonel birşey beklemeyin..

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2017
    Fena değil

    Fiyata göre kalite fena değil bass lar söylendiği gibi güzel gelmiyor yalnız

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2017
    beğendim

    2. defa alıyorum. ürün güzel. kulak içi kulaklıklar kulağım da durmuyor. kulaklıkta mikrofonda iş görür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2017
    başarılı

    Kulaklık genel olarak fiyat aralığına göre başarılı, bassları cok kaliteli alıyorsunuz ses yuksekliği de güzel ses kısma artırma tuşu olsa daha kullanışlı olabilirdi ama pek sorun cıkardıgı soylenemez ancak telefonla konuşurken karşı tarafa cıZırtı aktarıyor bu sorunun halledilmesi gerek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2017
    Beş Yıldız

    bu tip kulak girişlileri daha çok seviyorum, diğer silikonlu falan diyorlar, kulağıma oturmuyor, çok içeri itmek gerekiyor yürürken düşmesin diye - kulağım rahatsız oluyor. bu modeller kulağa çok rahat oturuyor, sesi kaliteli, kulağı rahatsız etmiyor - hafif, varlığını unutuyorsunuz bir süre sonra, tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2017
    Helal olsun

    BU FİYATA DAHA IYI KULAKLIK YOK BAS TIZ HEPSI YERINDE. 2 gunde ulasti elime hepsiburadaya tesekkur ediyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 22.07.2017
    Yüksek ses, yeterli bass.

    Neodinyum mıknatıslı olması. SES.... Cep telefonumdan dinlediğim müzikleri daha sesli çalıyor. BASS.... Abartılı değil başa sesleri ama bir kulaklık başa çıkışına göre oldukça yeterli. Beni tatmin ediyor. TiZ.... Yüksek sesi açtığımda bile rahatsız etmiyor ses. Uzun süre bile dinleğebiliyorum şarkıları. Media Markt ve kulakligimdan memnunum. TEŞEKÜRLER.........

  • Media Markt aracılığıyla, 04.07.2017
    Çooook kaliteli...

    Bu fiyata bu kulaklık çok iyi.zaten teknik değerlere bakınca anlaşılıyor ne kadar kaliteli olduğu.satın aldıktan sonra pişman olmanız imkansız...

    Avantajlar : ses kalitesi

    Dezavantajlar : yok

    Ürünü öneriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2017
    Beş Yıldız

    Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir kulaklık normalde ben pc sesini %100 acıyordum bu kulaklıkla en fazla %60 açabiliyorum o kadar güzel yani oyunda ses kasmak için almıstım müzikte süper oyunda da denedikten sonra yorum yazarım kulakta durması olsun gorunusu olsun harika.

  • Media Markt aracılığıyla, 12.05.2017
    Müthiş

    Ürün belirtilen tüm özelliklere sahip. Ses kalitesi oldukça iyi. Ayrıca tuşu ile arama cevaplama, arama sonlandırma, müzik duraklatma ve müzik değiştirme de yapılabiliyor. Tüm ihtiyaçlarımı karşıladı. Teşekkür ederim. Komple siyah olmaması dışında hiçbir sorun yok :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    Beş Yıldız

    Kulaklık gayet şık.. Kulaklık da önemli olan telefona giren ucunun saglam olması en çok o kısımda bozulmalar olur katlamalardan dolayı vs. bu kulaklıkta o kısım saglam olmuş.Bass çok iyi. Mikrofonu da gayet net algılıyor. Rahatlıkla alabilirsiniz.3 gün sonra elime geçti kargo biraz kötüydü.

  • NI1 aracılığıyla, 04.12.2016
    Kargo müthiş

    Şık bi ürün gerçekten çok kullanışlı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHE3205BK-00 Siyah Kulakiçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHE3205BK-00 Siyah Kulakiçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat