Philips HR7770 350 W 1 Kademeli 2.1 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz Yorumları

Philips HR7770 350 W 1 Kademeli 2.1 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: çok işlevli bir mutfak robotu dilimleme doğrama rendeleme karıştırıcısıyla tüm ihtiyacımı karşılıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2017
    mükemmel

    Kesinlikle tavsiye ederim. az yer kaplıyor ve her türlü fonksiyona sahip. kaliteyi zaten söylemeye gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2011
    ANNEM BAYILDI :)

    ÜRÜNÜ ANNELER GÜNÜNDE ANNEME ALDIM MUTFAKTAKİ HER İŞİNİ GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR ŞİMDİ KENDİ EVİME DE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ZATEN MARKA KALİTESİNİ GÖSTERİYOR BENCE MUTFAK İÇİN VAZGEÇİLMEZ BİR ÜRÜN.İNDİRİMDEYKEN ALDIM AMA NORMAL FİYATI DA BU ÜRÜN İÇİN NORMAL BİR FİYAT HERKESE TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2011
    Çok pratik ve yer kaplamıyor

    Ürünü aldım. Aslında uzun süre bu ürünü inceledim ve kullanımı bakımından oldukça tereddütler yaşadım. Ancak ürün elime geçer geçmez kullandım. Çok pratik ve kullanışlı bir ürün. Sipariş ettiğime değdiğini düşünüyorum. Mutfakta az yer tutması da ürünün artılarından. Pek çok fonksiyonu var. Ayrıca resimden daha şık ve havalı durduğunu söyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2010
    hem hızlı hem ergonomik

    yaklaşık 2 ay önce aldım ve gerçekten çok memnun kaldım ..hem hızı harika, hem mutfakta az yer kaplıyor ve her an elinizin altında, hem de çok fonksiyonlu..tek gövde de blender da olması çok rahatlık..rendeleri çok iyi..herkese tavsiye ediyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips HR7770 350 W 1 Kademeli 2.1 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips HR7770 350 W 1 Kademeli 2.1 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat