Delonghi EC860.M Kahve Makinesi Yorumları

Delonghi EC860.M Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2018
    Beş Yıldız

    Super !!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2018
    Pratik ve güzel bir cihaz

    Evimde mevcut buradan almıştım. 10 numara bir cihaz. Manuel kullanım zevki. Temizliği kolay. Otomatik cihazlar evler için çok fazla. Günden 2 kahve için temizlemesiyle uğraşılmaz otomatiklerin. Bu cihaz kullanımı çok pratik tek tuşta bir sürü şey yapılabiliyor. Latte art yapanlar sütü ayrı köpürtmeli . Espresso ve cappucino da çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2018
    Damak zevkinize göre kahve yapmak için ideal...

    Öncelikle makine yarı otomatik. Tam otomatik makinelere göre en büyük farkı öğütme fonksiyonu bulunmuyor. Bu dezavantaj gibi görünse de, aslında düzenli temizlik eforlarını oldukça azaltan bir şey. Diğer makinelerde 500-1000 fincan arasında detay temizlik yapılması gerekiyor. Bu makineyi alırken bir de kahve öğütücü almak iyi bir fikir olabilir. Makineye 10 cm den büyük fincan koyulamıyor. Bu bence en büyük eksisi. Alırken buna dikkat edin lütfen. Malzeme kalitesi son derece iyi. Otomatik süt ekleme haznesinin yeterince sıcak olmayacağından korkmuştum. Bu yönde yorumlar vardı. Ancak denemelerimde öyle bir sorun olmadığını gördüm. Süt ve espresso gayet sıcak. Makineyi kullanmadan hemen önce lütfen kitapçığını okuyun. Su sertlğinden, kahve sıcaklığına kadar birçok programlama var. Kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Ayrıca makineden çıkan kahve ve süt miktarlarını da kendi damak zevkinize göre ayarlayıp sabitleyebiliyorsunuz. İlk espressoyu yapıp "olmamış bu kötü yapıyor" demeyiniz. Kendi damak zevkinize göre kesinlikle güzel bir ayara ulaşabilirsiniz. Makine çok ses çıkartmıyor. Süt haznesi dışında süt köpürtme çubuğunun olması ayrı bir avantaj. Fotoğraflarda göründüğü gibi büyük değil. Böylelikle mutfakta çok fazla bir yer kaplamıyor. Kişisel tavsiyem, makineyi alırken uygun boyutta kahve fincanlarını veya bardaklarını da yanında söyleyiniz. Evde filtre kahve içtiğiniz kupalarınız makineye büyük gelebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2017
    Fiyat/Performans ürünü

    Üründen genel olarak memnunum. Köpürtme çubuğu ile kendi hazırladığım kahveler otomatiğe göre daha başarılı oldu şimdiye kadar. 1 haftadır kullanıyorum. otomatik latte ve kapuchinolar daha sert oluyor nedense, Sanırım karıştırma oranları ile ilgili. Bu oranlar da programlanabiliyor, zamanla damak zevkinize en uygun olan ayarı programlayıp o şekilde otomatik yapılması sağlanabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi EC860.M Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi EC860.M Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat