Philips SBCSHS3201 Kulaklık Yorumları

Philips SBCSHS3201 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(70 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2018
    Kulaklık güzel- kablo güven vermiyor

    Kulaklık kulağa oturuyor yani çengeli uyum sağlıyor fakat ben kablosundan memnun kalmadım. 3 liralık kulaklık kablosuna benziyor. Umarım kopmaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2016
    kullanışlı

    aldım ve memnun kaldım. özellikle yürüyüşlerde ve hareketli zamanlarda büyük kolaylık sağlıyor. kulağa yerleşmesi, sabit kalması ve ses kalitesi iyi ve tatmin edici. bence alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2016
    spor için süper

    7. yılında kullanımdan kaynaklı kabloda deformasyon oldu şimdi 2. siparişi verdim çok memnun kaldım.yüksek bas ve ses kalitesi tabi elinizdeki cihazın çıkışıda önemli ben koşu esnasında telefondan müzik dinlerken kullanıyorum.hatta 1 kez cebimde unutup çamaşır makinesinde yıkandı hiç birsorun olmadı.kötü yanı beyazı bukadar yıl sonra sarardı. herkeze tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2016
    Kulağı küçüklere önermem

    Sipariş verdikten sonraki gün elime geçti. ürün bu fiyat için gerçekten güzel ancak benim kulaklarım küçük olduğu için tam oturmuyor hatta hiç oturmuyor. Erkekler için daha uygun bir ürün. Ama yine de sorunsuz bir alışverişti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2016
    Kulaklık

    Ürünü kardesime aldım ve gayet memnun ama kalite açısından çok bir şey beklemeyin

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2016
    kulaklık

    Kulaklığın bass ı çok güzel . Ancak biraz kabloları ince kopmasından korkuyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2016
    KULAKLIK TAM OTURMADI

    çokta abartmışlar bu kulaklığı durdurma paneli bile yok ayrıca dediğim gibi kulağıma oturmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2016
    Güzel Kullanışlı

    Kullanıma çok uygun , kullanışlı , spor yaparken kullanıyor cok rahat

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2016
    Çok iyi

    Aynısının siyahını kullanıyorum, çocuğum için kincisini aldım. Çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2016
    Philips kalitesi.

    Bu ürünü üniversite 1. sınıftayken aldım güz dönemiydi. Şuanda 4. sınıftayım ve hala bu kulaklığı kullanıyorum. 3 senedir benimle olan ve bozulmayan bu kulaklığın artık bende manevi değeri oluşmaya başladı. // Ses kalitesi aşırı iyi diyemem, müzik kulağım pek yoktur ve bana gayet güzel geliyor. Kötü yanından bahsedecek olursam uzun kullanımda bir süre sonra kulakları acıtmaya başlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2016
    Güzel Bir Ürün

    Kablosu haricinde kaliteli bir ürün. işin aslı kabloya takılmaya gerek yok ses kaliteside iyi fiyata oranla.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2016
    memnuniyet

    Ben sanal alış verişi pek sevmedim, Takı hepsiburda ile baslayana kadar aldigim ürünlerin kalitesi ve hizmet üst seviyede Almış olduğum kulaklık bir harika o başlar. o sesin berrakligi bir harika Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2016
    iyi

    Çok hızlı elime ulaştı. performans - fiyat açısından bakıldığında mükemmel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2016
    F/P

    Fiyatına göre şahane bir kulaklık. Sesler ve bass çok iyi. Birde kulakta varlığı bile hissedilmiyor çok rahat...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2016
    yorum

    spor için aldım gerçekten çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2015
    on numara

    ürün siparişi yaptıktan sonra 3. gününde elime ulaştı gerçekten güzel kulak kepcesine temas eden kısım çok elastik yapiya sahip kablo güven vermiyor fakat fiyat olarak çok uygun bir yerden kısmalari gerekiyordu garanti belgesi kullanma kılavuzu yanında geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2015
    Tam bir F/P Canavarı

    Öncelikle düşünmeden alınabilecek bir ürün kargo zaten klasik hepsiburada hızlı gönderim :) ses kalitesi çok iyi harika bir bass kalitesi var (fiyatına göre) Kişiden kişiye rahatlığuı değişiyor benim kulağıma tam oturdu çok rahat kablosu dandik gibi göründü bana ama o da kaliteli çıktı :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2015
    Fiyatına göre güzel

    Hepsiburada hızlı bir şekilde kargoya verdi ürün şuan elimde. Test ettim ve açıklayayım. Garanti belgesi şeffaf naylon içinde geliyor. Kalite olarak orta seviye bence. Elime aldığımda öyle harika diyeceğim bir kulaklık gibi değil. Kablo uzunluğu güzel. Kablosu gözüme pek kaliteli gelmedi. Ayrıca kulağa takma kısmı birazcık acıtıyor diyebilirim. Şimdi gelelim kalitesine eğer pop tarzı müzikler dinleyecek seniz eh işte derim performans olarak. Bu kulaklık daha çok bas üzerine yönelmişler. Ürün kulak içi değildir haliyle bas ve müziğin sesini çok net duyamazsınız. Yada üst model ürünlere yönelmelisiniz. Ben spor salonunda kullanmak için aldım benim işimi görür kulaklığın çıkmaması büyük bir artı özellikle koşarken veya halter kaldırırken çıkan kulaklıklar beni sinir ediyordu. Antrenmana veremiyordum kendimi kafam sürekli kulaklıkta oluyordu gene mi çıktı kabloyu sallandırmasam bari diye odaklanamıyordum. Fiyat performans olarak müthiş demicem lakin çok iyi diyebilirim. İkinci yorum atmak olsa uzun kullanımda atardım ama sabredemedim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2015
    sağlamlıkta bir numara

    Arkadaşlar ürünü 2 yıldır kullanıyorum.Gün aşırı spor yapıyorum ve kulaklık koşarken bir kere bile yerinden oynamadı.Hatta kıyafetimin cebinde makinede yıkandı hala canavar gibi çalışıyor.Tek eksisi ses çıkışı düşük, ama sesleri temiz veriyor. Alanlara hayırlı olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2015
    rahat ve kullanışlı

    kullanımı rahat ve guzel artık sureklı bu kulaklıgı kullanıcam ozellıkle koşu yaparken :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SBCSHS3201 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SBCSHS3201 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat