HP Pavilion 17-AB009NT Z5A05EA Laptop - Notebook Yorumları

HP Pavilion 17-AB009NT Z5A05EA Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2016
    harika bir ürün

    1. kesinlikle ısınma sorunu yok. Eski hp değil bunlar. 2. Ekran Kartı gtx960m. oyunlardaki performansı günümüz için gayet yeterli. 3. tedarikçi firma ürünü güzel paketlemiş. 4. ses kalitesi inanılmaz derecede güzel. bang olufsen farkı. 5. bataryası 10 saate kadar yazmışlar fakat 4-5 saat gidiyor. 6. Kasa kalitesi güzel ürün sağlam. menteşeleri biraz sert. 7. Windows 10 uefi ssd ye kurmak için hdd ye win 10 kurup. Windows tan ssd yi mbr dosya biçiminden gpt ye çevirmek gerekiyor fakat hp documents kısmı kayboluyor. sonra tekrar format atarken ssd ye kurulum yapabilirsiniz. 8. i5 6300hq ile ilgili şüpheniz olmasın. oyunlarda i7 6700hq ile aynı performansı verebiliyor. testlere bakabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2016
    SÜPER

    Ürün kapalı ambalajında geliyor. Özellikleri burada yazılanlarla aynı. Flash disk ile Windows 10 kurulumu 6 dakika sürdü. Açılış hızı 8 sn civarı. Kasa kalitesi ve tuş malzemesi iyi. Fan sesi çok çok az, 2. kademeye geçerse biraz duyuluyor. IPS ekranın görüntü tadı cidden çok güzel. Pikselleri farketmeniz çok zor. Tavsiyem kurulumdan sonra HP nin sitesinden bütün sürücüleri indirip klasörlere açarak yüklemeniz (wifi deki kopma sorununu bu şekilde çözdüm). Tam olarak fiyat/performans ürünü. Ürün 1 günde geldi. Hepsiburada.com a gelecek olursam, cidden ekmeği bile buradan almak isterdim. Bütün çalışanlarını canı gönülden tebrik ederim. Kralsın, efsanesin, iyi ki varsın..

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2016
    Yıldızları hakediyor

    Ürün elime yeni geçti öncelikle İntegra Bilgisayara teşekkür ediyorum. Hızlı gönderi, paketleme harika yapılmış, ürüne diyecek hiç bir şey yok fiyat performansı en iyi ürün bence bu arada sürpriz hediyelerinden dolayı teşekkür ederim temiz ticaret...

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2016
    Fiyat Performans

    Arkadaşlar yeni aldım daha deneme fırsatım olmadı oyunlarda ama gtx 960 ekran kartı var ssd si olması büyük bir avantaj 17,3 inch ekran güzel kasa kalitesi fena değil beklediğimden iyi tuşlar biraz hoşuma gitmedi kesinlikle kötü değil ama biraz daha hassas olabilirdi onun dışında oyunlarda deneyip göreceğim 10 üstünden şu anlık 9,4

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2016
    Beş Yıldız

    TÜM TEKNİK ÖZELLİKLERİ İLE ORTALAMA KULLANICILARIN UZUN YILLARCA KULLANABİLECEĞİ BİR CİHAZ 128 GB SSD DESTEĞİ, GRAFİK ÖZELLİKLERİ VE 17,3 EKRAN BOYUTU EN İYİ ÖZELLİKLERİ SSD YE KURULUM YAPTIĞINIZ İŞLETİM SİSTEMİNİN HIZINA TEK KELİME İLE İNANAMAYACAKSINIZ VE TABİ KENDİNİ FAZLASI İLE KANITLAMIŞ HP TÜRKİYE GÜVENCESİ DE CABASI

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2016
    Fiyat performansta en iyisi

    ürünü alırken biraz tereddütteydim özellikle fiyatı veya teşhir ürünü olup olmamasıyla ilgili. Almadan önce firma yetkilisi özgür beyle görüştüm ve gayet açıklayıcı şekilde sorularımı yanıtladı. En büyük soru işaretlerimden biri işlemcinin i5 olmasıydı. Siparişi verdim 1 gün sonra elime ulaştı makinenin tasarımı çok güzel ekran büyüklüğü vs. i5 in 6. nesil olması ram yüksekliği ve ssd olması makineyi resmen uçuruyor. tüm programlarımı yükledikten sonra makinenin açılması 7 saniye sürüyor. Bu fiyata alınabilecek en iyi model ve i7 takıntılı biri olarak bu ürüne karşı önyargım vardı ama kesinlikle gözünüz kapalı alınası bir model :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2016
    mükemmel

    ürün yeni ve şahane. 17.3 FHD IPS ekran 4gb GTX960, 16gb ddr4 ram, işlemci tarafına gelicek olursak ise İ5 diye burun kıvıran arkadaşlar olucaktır. HQ işlemciler 4 çekirdekli ve oyun için üretilmiş işlemcilerdir. bu işlemci i7 de olsa U serisi işlemcilerden çok daha performanslıdır kafanızda soru işareti kalmasın. uzun süredir bekliyordum kesinlikle bu bütçede alınabilecek fiyat / performans bilgisayarı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP Pavilion 17-AB009NT Z5A05EA Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP Pavilion 17-AB009NT Z5A05EA Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat