Casper N240-S Laptop - Notebook Yorumları

Casper N240-S Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 10.02.2017

    Başlangıç oldukça uygun. Sosyal medya ve günlük yaşamı takip edebilmek amaçlı kullanılabilir. Ayrıca Windows Mağaza dan bir çok uygulama edinebilirsiniz. Lisanslı Windows 10 yüklü olması da bu fiyata çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    taşıması kadar yazması da kolay

    Benim gibi gezmeyi sevenler için tavsiye ederim. Klavye oldukça geniş kullanılmaya çalışılmış, cihazın boyuna göre. Parmaklarım iri olmasına rağmen yazarken çok da zorlanmıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    HARİKA

    cihazın en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi de tasarımı. Kesinlikle tasarımıyla dikkat çeken bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Bu konuda görsellerden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Fiyatıda uygun geldi bana. Tasarımda çok hoş

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    on numara

    kesinlikle şık bir tasarım portatif olma özelliği kullanım rahatlığından hiç bir şey kaybetmemiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2016
    hizmet ve urun

    çok beklediğim gibi değil ancak hizmet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2016
    Güzel Ürün

    Piyasadaki diğer tabletler karıştırmamak lazım. Bu tablet PCdir, PCde yaptığınız her işlemi sistemi yettiği sürece yapar. Bu fiyata bence gayet kaliteli bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2016
    Ürün yorumu

    Ürün gayet güzel şık ve kullanışlı gerek tabletin ekran parlaklığı gerek kullanılan malzeme çok kaliteli ve güzel .Açıkçası sadece günlük kullanım için almayı düşünenler varsa tavsiyemdir.Tabletin klavyeden ayrılması için yapılan bölme de gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2016
    biraz yavaş

    küçüklüğüne ve biraz yavaşlığına alışamadım henüz ama tabletten evladır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2016
    Tatmin eder

    ayni fiyata bi tablet alıyım desen aynı ozelliklerde alırsın. ama bunun ne tabletten ne de bilgisayardan bi farkı yok. performans beklemeyin. oyun oynanmaz. ama iş hayatında harika bir yardımcı olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2016
    kullanışlı bir ürün

    ürün beklediğimden daha iyi çıktı. atom işlemci olmasına rağmen fazla kasmıyor windows 10 ile geliyor. boyut ve ağırlık olarakda gayet kibar bir ürün sarj süresi ortalama 4-5 saat fiyatına göre alanında başarılı ürünlerden.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2016
    MÜKEMMEL ÖTESİ

    Bu fiyata bu kadar kaliteli bir ürün almak çok güzel bir duygu saatlerce kullanıyorum ama ısınmıyor tablet ve Notebook dönüşümü harika çalışıyo ve çok kullanışlı hiç düşünmeden alın diyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2016
    Güzel

    Ürünü sorunsuz teslim aldım ve verdiğimiz paraya değdi acıkcası kullandıkca kendi parasını amorti edebilecek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2016
    ÇOK beğendim

    Ben Yağız, annem doğum günümde hediye olarak bu tablet bilgisayarı aldı. Ben çok beğendim , çok güzel bir ürün ama keşke içinde kulaklık ta olsaydı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2015
    YENİ SİPARİŞ VERDİM GÜZEL ÜRÜN

    ihtiyaclarını karşılayabilicek ürün fiyatının hakkını vericek bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2015
    genel itibariyle güzel

    ürün fiyatına göre gayet güzel. ekran kalitesi beklentilerimden iyi çıktı windows 10 olması ve microhdmi çıkışı olması güzel ben iki sıkıntı gördüm hoparlerun sesi az ve evimde acces point mevcut acces point geçince full çekiyor ama hızı yavaş. ilk defa casper aldım ve güzelll

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Casper N240-S Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Casper N240-S Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat