Sony MDR-1ABT Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Yorumları

Sony MDR-1ABT Bluetooth Kulaküstü Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2017
    Kaliteli ve net ses

    Öncelikle kaliteli başka markaları test ettim, hatta bu fiyatlarda yine dünya markasınında sesini dinleyip mukayese ettiğimde cidden açık ara ile mdr önde, okadar fanatik bir dinleyici olmama ragmen müzik içindeki daha önce duymadığımız ayrıntıları bariz duyabiliyorsunuz, eğer bir kulaklık arıyorsanız ve bütçeniz de yeterliyse başkasına bakmayın, son olarak çok bas delisi birisiyim, bu kulaklık diğer gümbür gümbür bass veripte diğer sesleri gölgede bırakan bir kulaklık değil. Her ayrıntı kıvamında. Daha çok beğendiğim tarafları var ama yazsam çok uzun olur :) netten araştırın :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2017
    Mükemmel bir alet

    Muhteşem bir alet Öncelikle üründen tam randıman alma için ya kendi kablosu (yüksek çözünürlük için) yada bluetooth akış için ldac teknolojisini destekleyen cihazlara ihtiyacınız var. Bu özellik aptx teknolojisinden daha ileri bir teknoloji. Bunlardan sonra ses berraklığı ve kalitesi mükemmel. Basların derinliğinin, tizlerin ne kadar çok tonunun olduğunun farkına varıyorsunuz. Şöyle bir örnekle açıklayayım.: Aracımda dls ultimate, helix, vocal, infinity ve iki wibe wooferden elde ettiğim ses netliği bu kulaklıktan elde ettiğimden daha net değil. Dikkat edin ses yüksekliği değil netliği. Bu sadece benim kararım değil dinlettiğim kişilerin de kararları. Bilmem anlatabildim mi. Alacaklara inşallah yardımcı olabilmişimdir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2017
    Alan pişman olmaz.

    Özelliklerine bakılırsa bu kulaklık alınır.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.03.2017
    Mükemmel

    Ürün tek kelimeyle harika. çok müzik dinleyen biriyseniz şarjı 1 hafta gidiyor. ben genelde 2 haftada 1 şarj ediyorum. Kabloyla kullanırken laptop ve telefonda ses seviyesi yeterli değil, amfi gerekebilir. bluetoothla müzik dinlerken ses seviyesi gayet yüksek ve yeterli. baslar yeterli seviyede. tizler de aynı şekilde. ses dengesi çok iyi bir kulaklık. kulaklık biraz büyük. dışarda kullanırken çok fazla dikkat çekiyor. ama şık ve çok rahat. uzun süreli kullanımda baş ağrıtmıyor kulaklarınızı aşırı ısıtmıyor. Dijital gürültü engelleyicisi olmasa bile bunu pasif bir şekilde çok iyi sağlıyor. müzik dinlerken hiçbir şeyin sesini duymuyorsunuz. adaptörle şarj okurken 2.5 saat gibi bir sürede tam şarj oluyor. kutuda adaptör yok sadece micro usb standart kablo var. bu fiyata (800) harika bir kulaklık ki sony bunu 1100 liraya satıyor normalde şu an. bence kaçırılmaması gereken bir kulaklık. ayrıca kutu içinde taşıma çantası da mevcut. soft bir çanta fakat şık. benim için kulaklığın hiçbir eksisi yok. bu kulaklığı alın, birkaç hafta kullanın, başka kulaklık kullanmak istemeyeceksiniz. teşekürler sony, teşekürler media markt.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.02.2017
    Müzik dinlemek isteyen kullansın, bassheadler değil.

    Ürünü 3 aydır kullanıyorum, ses kalitesi muazzam. Stüdyo kaydı neyse onu duyuyorsunuz. Daha önce duymadığınız frekanstaki sesleri tüm yalınlığıyla size seriyor. Bassları çok tatlı ve neredeyse akustik kalitesinde veriyor. Öyle bamgüm müzik dinleyenler beats ten devam etsin. Bu kulaklık müzikle uğraşan, müzikle yatıp kalkan, gerçek sesleri duymak isteyen, doğallığa önem veren ince insanlar için. 2 haftadır sadece tek şarjla kullanıyorum. Şarj ömrü harika. Yalnız mdr 1a ile bunun arasında kalanlar için uyarı; bluetooth ile ses kalitesi kaybı var. Ürünü ilk aldığımda bu konuda hayal kırıklığına uğramış ve ertesi gün iade edip 100 lira daha avantajlı olan Bluetoothsuz versiyonu mdr 1a alayım istedim fakat jelatin açıldığından dolayı yapamadım. Bu konuya da dikkat cekmiş olalım.

  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2016
    Sony mdr1-abt

    Beats studio kullanan biri olarak sony beatsin baya bir önünde

  • NI1 aracılığıyla, 09.12.2016
    Fiyat kalite uyumu süper

    Hiç pürüzsüz Harika bir ses

  • NI1 aracılığıyla, 22.07.2016
    ne Beats'i

    Birkaç bir şey söylemek gerekirse ilk önce ürünün tasarım harikası olduğunu söylemek istiyorum.Kafa bantı başta hiç sıkıntı yaratmıyor. Kulaklık için noise canceling özelliği had safhada iyi dışarıdan ses hiçbirşey duymuyorum. Parça geçişlerini yaparken dokunmatik özelliği var onu kullanmanız gerekiyor. Bu arada üstad cem yılmazın dediği gibi türkçe kullanma kılavuzu da yok. Nfc çabuk buluyor, Bluetooth'u gayet başarılı. Açıkçası biraz malzeme kaynaklı korktum ama asla ucuz malzeme değil. Beats David Guetta kullanmış biri olaraktan, kıyaslamam bile,orada sadece yüksek ses söz konusuydu.Beats Pazarlama harikası Sony ise tasarım ergonomi, ses kısacası herşey. Arada kalırsanız arada kalmayın derim,Tercihinizi Sony den yana kullanın.

  • Media Markt aracılığıyla, 29.05.2016
    Mükemmel

    Kablo derdinden uzak ama kablolu kadar kaliteli keyifli müzik dinlemek için olmazsa olmaz bir kulaklık. Zaten çalışma frekansları en dip 4 en yüksek 100.000 olması da ne demek istediğimin ispatı. Ama tabi bu kulaklık ile hi Fİ müzik dinleyeceksiniz ki bütün enstruman seslerini duyun. İyi riplenmiş flac müzik yada TİDAL den Hİ Fİ müzik açıp bu kulaklık ile dinleyin anlarsınız.

  • NI1 aracılığıyla, 20.05.2016
    pek içime sinmedi

    açıkçası ilk izlenimim kaliteli olduğu yönünde ama hayal ettiğim gibi değil Sesi az çıkıyor (yada ben az duyuyorum) verdiğim paraya gore pek içime sinmedi

  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2016
    harika

    malzeme ve ses kalitesi oldukça iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 23.03.2016
    4X4

    Ürün beklediğimden de iyi. Karma müzik dinleyicileri ve ev sinema sistemi kullanıcılarına en az 2 farklı kulaklığa çuvalla para vermekten kurtaran bir ürün yapmış Sony.

  • NI1 aracılığıyla, 11.03.2016
    Harika ürün

    Muhteşem ve güçlü ses kalitesi baslar tızlar harika bluetood kusursuz çalışıyor bir kulaklıktan istenebilecek herşey onda fazlasıyla var

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2016
    Kesinlikle Muhteşem

    Almadan önce deneme fırsatım olmadı, yorumlara güvendim. Xperia z2 ile kulanıyorum. Ürün elbette ki pahalı fakat ses kalitesi , ses yüksekliği çok iyi. kontrolleri mükemmel. ses izolasyonu çok başarılı. Çok anlamam fakat şöyle, tizler çığlık gibi kulağınızda çınlamıyor, baslar nasıl olması gerekiyorsa öyle, uğuldamıyor fakat kulaklığı titretiyor. İmkanınız ve taşıyacak çantanız varsa şiddetle tavsiye edilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-1ABT Bluetooth Kulaküstü Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-1ABT Bluetooth Kulaküstü Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat