Sony MDR-NC31EM Siyah Kulaklık Yorumları

Sony MDR-NC31EM Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 20.02.2020
    Başarılı Bir Kulaklık

    Bir Sennheiser CX 300 S kadar olmasa da fiyatına göre çok güzel temiz baslar veren bir kulaklık. Fiyatını hak eden bir ürün. Gürültü engelleme de gayet başarılı. Kablosu sağlam ve kulağa çok güzel oturuyor. Uzun kullanım için uygun..

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2017
    Sony ile Memnuniyet

    Bir yıldan fazladır kullanıyorum memnunum.Kulaklık gayet kaliteli alacak arkadaşlarıma fikir olması için düşüncelerimi paylaşıyorum.Yılların güvenilir markası Sony tartışmasız bu konuda iyi.Mikrofon özelliği yok.Sony telefonum yok fakat sorunsuz her telefona uyumlu olduğunu düşündüğüm jak girişine sahip ya da jak girişine sahip farklı cihazlarla uyum sağlıcağını düşünüyorum sorunsuz.Ses kalitesinden dolayı 5 yıldız.Zaten kulak içi kulaklık malum ses konusunda sorunsuz.Güzel bir müzik deneyimini sağlarsınız tabi dinliceğiniz müziklerle doğru orantılı olarak.

  • NI1 aracılığıyla, 06.06.2017

    Daha önce de aynı mağazadan aynı kulaklığı aldım yaklaşık iki önce Sony mdr-nc31em kulaklığı satan en hesaplı mağaza bu mağaza Kulaklıktan tam performans almak için kulaklığa uyumlu Sony cihazı kullanmanız şart aksi takdirde dışardan gelen gürültüyü önlemiyor Çok yüksek ses vermiyor yada benim kulaklarım alıştığı için ses yüksek gelmiyor bana Kendi kulaklığımı başkasına kullandırmak adetim değildir ama başka insanlara ses seviyesi nasıl geliyor diye merak ettiğimden kaynaklı kulaklığı denettirdim denettiğim kişiler yüksek ses verdiklerini söylüyorlar Kulaklık dışardan gelen sesi çok iyi engeliyor ofis/ev ortamında, tren/otobüs yolculuklarında denedim. Kulaklığın dezavantajı; üzerinde mikrofonu mevcut fakat gelen çağrıyı cevaplamanız için üzerinde herhangi bir tuş bulunmuyor gelen çağrıya cevap vermek için elinizi cebinize götürüp telefonu çıkarmanız gerekiyor. Çok sağlam kullaklık diyebilirim istemeden şöyle bir test yaptım; kulaklığı gömleğimin cebinde unuttum, çamaşır makinesinde yıkanmasına rağmen çalıştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2017
    gayet güzel bir deneyim

    ilk geldi hemen kullandım ve yorumlayarak size bilgi vereceğim. gürültü engelleme özelliği hakikaten çok hoş. aktif edince dış sesi azaltıtor ama yüzde yüz değil. Bas gayet güzel tiz ile uyumuna gayet iyi kulağa iyi oturuyor ayrıca. Xperia Z2 telefonum gayet uyumlu. Ben memnunum kaldım 2 günde elime ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2016
    Kaliteli kulaklık

    Kulaklık kaliteli, gürültüyü tamamen engellemiyor dış sesi azaltıyor. Ses kalitesi de iyi. Memnun eder ama bence fiyatı pahalı. Biraz daha ucuza daha iyi ses veren kulaklıklar var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2016
    Hımm

    Marka kulaklıklar kullanmadığım için onlarla arasında kıyaslama yapamam Urunu sony nwz-a15 walkman da kullanmak için aynı anda sipariş verdim. Muzik olarak diyebileceğim bastan kulağım inlesin, vucudumda ki kan pompalama değerleri yukselsin diyorsanız ole birşey beklemeyin Evdeki sinama sisteminde son ses, bas sondayken aldığınız havayı vermiyor. Normal şarkılar; walkman için bu yorum, bası normal ses kalitesi gayet iyi muziğin her tonu algılayabiliyorsunuz. Microfon faslını kullanmadım urunden memnunun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2016
    Çok Kaliteli Ürün

    Ürün çok kaliteli ve Sony telefonlarla direkt uyumlu. Kulaklığı takılır takılmaz "Gürültü Engelleme" seçeneği açılıyor. Telefonla konuşmak da keyifli. Karşı tarafa ses net biçimde aktarılıyor. Kargo çok hızlı geldi. Satıcı firma da oldukça ilgiliydi.Bilişim Artıya Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2016
    Ürün çok güzel ama dikkat!

    Ürünü diyecek bir sözüm yok sadece htc-samsung-lg ve iphone için bu ürün uyumlu değildir.Bu ürünü sizlere bahsettiğin telefon markalarında kullanmak için alıyorsanız üründen hiç verim alamazsınız.Çünkü ürün sony telefonları için ve pc için tasarlanmış.Sony de ise Z2 ve üstü telefona sahipseniz verim alabilirsiniz.Ürün güzel ama dediğim gibi sony z2 ve üstü modelleri için yapılan bir üründür.Tüm telefonlara uyumlu olmadığı için 4 yıldız veriyorum ama sony z2 ve üstü telefona sahipseniz mutlaka düşünmeden alın.

  • NI1 aracılığıyla, 21.01.2016
    Sony MDR-NC31EM

    Beklediğimden iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2015
    Harika

    Ürün harika kargo hemen geldi teşekkürlee her şey için kulaklık bir harika

  • NI1 aracılığıyla, 30.09.2015
    ürün 10 numara 5 yıldız

    ürün oldukça güzel çok temiz ses  ve derin bass veriyor gürültü engelleme ise harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2015
    Beklentinizi Çok Yüksek Tutmayın

    Siparişim çok hızlı geldi hepsiburada ve hepsisony ye teşekkür ederim.Ürünü 3-4 gündür kullanıyorum. Daha önce kullandığım sony marka ürünlere kıyasla bass kalitesi beklentimi karşılamadı. Mikrofonun kulakcıkların arkasında olması gürültü engelleme özelliği için kullanılmasından kaynaklanıyor ancak dışarıda arabaların arasında yürürken vb gürültülü ortamlarda kesnlikle kulaklıkla telefon görüşmesi yapılmıyor karşı tarafa fazla gürültü gidiyor. Belki mikrofon ayarlarından düzelebilir bir durum olabilir bilemiyorum ancak mikrofonu da beklentimi karşılamadı. Tiz sesler mükemmel geliyor slow sevenler için çok uygun olduğunu düşünüyorum gürültü engelleme özelliğiyle birlikte çok temiz bir ses geliyor.Bass ayalrınıda ekolayzer ayarından değiştirebilirsiniz. Kulakcıkların kendince bir ağırlığı var ama kulağınızdan kesinlikle düşmez onun korkusunu yaşamayı. Sony marka olduğundan hiç şüpheniz olmasın kaliteli bir ürün ama fiyatının ederi olup olmadığı tartışılır. Müzik dinlerken zaten dışarıyı duymuyorum gürültü engellemenin espirisini çok anlamış değilim kulak içine sadece ufak bir uğultu vererek dışarının sesini duymanı engelliyor. Belkide kullanım deneyimi kazandıkca daha çok seveceğim. Ama alıcakların bass ve mikofon konusunda yinede çok büyük beklentileri olmsın.

  • NI1 aracılığıyla, 22.07.2015
    Farkediyor

    Ürün güzel, bahsedildiği gibi gürültüyü belirli ölçülerde aza indirgiyor, fabrikada denedim ki otobüslerdeki ortamdan daha gürültülü bir ortam; farkediyor. Kargo biraz geç geldi ama değdi diye düşünüyorum. An itibarıyla orijinal ürünü piyasada en ucuz satan yer burası..

  • NI1 aracılığıyla, 11.07.2015

    güzel ve kaliteli ürün clear ses, orjinal ürün.güvenle alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2015
    Mükemmel

    Sırf gürültü engelleme özelliği için bile alınabilir bir ürün ki ses kalitesi de çok iyi, tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2015
    mükemmel

    kulaklık z2 ile çok uyumlu ses son derece kaliteli parasının hakkını veriyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-NC31EM Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-NC31EM Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat