Sony MDR-XB70AP Kulaklık Yorumları

Sony MDR-XB70AP Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(75 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Uzun süreli bir araştırma sonucu bu ürünü tercih ettim ve memnun kaldım. Bassları derinden ve güzel, ses kalitesi genel olarak iyi ayrıca silikonlarıda kulağa güzel oturuyor fakat daha önce okuduğum yorumlarda ürün hafif vs tarzı şeyler okumuştum, bana göre pek hafif değil fakat sorun teşkil edebilecek seviyede ağırda değil, kabul edilebilir bir değerde. Birde ürünün kablo kalitesi beni tatmin etmedi, bu fiyatta bir kulaklığa göre çok kalitesiz, 20 liralık kulaklıklar gibi fakat dayanıklılığını zaman içinde belli olacaktır söylediğim şey sadece görünüş ve hissiyat olarak. Genel olarak tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel

    Yeni satın aldım. Baslar oldukça belirgin ama tizler de iyi. Diğer markalardaki muadillerine de bakınca, gerçekten almaya değer olduğunu fark ediyor insan. Bir de şunu unutabiliyor insanlar: Kulaklığın iyi olması yeterli değil. Ses çıkışı olan cihazın da iyi olması gerekiyor ve şunu gördüm ki gerçekten müziğe odaklanmak istiyorsanız bir telefondan değil, iyi bir müzik oynatıcıdan müzik dinlemelisiniz. Dinlediğiniz müziğin kayıt kalitesi, MP3 player ve kulaklık iyi olursa gerçek keyfi yaşarsınız...

  • Media Markt aracılığıyla, 23.06.2019
    Derin Bass

    Sony'nin kulaküstü kulaklığını yıllardır kullanıyorum şimdi birde kulakiçi ni denemek istedim

  • NI1 aracılığıyla, 10.01.2019
    pişmanlik

    önceki aldiğim kulakliklari sony kulakliğin yaninda sönük kaldi bu kadar beklemiyordum cok kaliteli çinden bir kac çeşit kz kulaklik almistim meğerse kulaklik buymus hala stokta varsa almanizi tavsiye ederim sonuncusunu ben aldim :D şu an gerçekten müzik dinliyorum diyebilirim

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2018

    Ürün bass konusunda gayet başarılı, extra bass için alabileceğiniz piyasadaki en iyi kulaklık diyebilirim, bass için kz markalı çinden aldığım 3 kulaklığı beğenmeyin hep arkadaşlara verdim onlara para vereceğime keşke başından bunu alsaydım

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2018
    Süper ötesi bass

    Bu yorumu yazarken şu an kulaklık takılı. Eğer fiyatı sizi üzmeyecekse müthiş bass var. Yabancı pop tarzı müzikler dinlerim ve çok güzel sesi var... Ben memnun kaldım. Bass severlerde memnun kalacaktır...

  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2018
    Ses cok kaliteli

    Sony kalitesi anlatmaya gerek yok mağazaya ayrıca teşekkürler ederim hızlı kargo için

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2018
    XB70AP

    Ürün premium hissi veriyor

  • NI1 aracılığıyla, 31.10.2018
    Beşyıldız

    Ürün anlatıldığı gibi süper. sony kalitesi zaten.

  • NI1 aracılığıyla, 17.10.2018
    süper

    Bluetooth lu Mdr-xb950bt ile neredeyse aynı bass kalitesi kücük ama işlevi büyük cok güzel bir kulaklık öneririm

  • NI1 aracılığıyla, 10.10.2018

    Özellikle düşük volümde dinlemek için çok başarılı. Yksek volüme ihtiyaç kalmıyor çünkü dış gürültüyü epeyce kesiyor. (Yüksek volümde güçlü bass sesi beni rahatsız etti)

  • Media Markt aracılığıyla, 10.09.2018
    kulaklık

    çok araştırdım sonunda buna karar verdim işşalah beklentilerimi karşılar :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2018
    1 aylık uzun incelemelerim

    uzun kulaklık araştırmalarım sonucu aldığım en iyi karar sonucu bu kulaklığa karar verdim. kendisi daha 2 gün önce pantolonun cebinde unutup makineye attım. mis gibi deterjanlarla yıkandı ve tık yok. başta 1 saat sol taraftan düşük ses geldi ama sonradan sesi açıldı. metal/rock dinleyen birisiyim. yıllardır hep bu yüzden kulaklık tercihlerim kötü olmuştur. ama bu kulaklıkta dinlediğiniz zaman canlı konserdeymişsiniz gibi bir performans alıyorum. yıllardır müzikle içli dışlı olan birisiyim. azıcık bilginiz varsa telefonunuzun ve yahut herhangi bir cihazınızda ekolayzer ayarı varsa sizin için en iyi ses kalitesini bulacağınıza inanıyorum. klasik müzik performansına değinmeye bile gerek yok bence, bütün enstrümanları tek tek ayırt edebiliyorum. rap ile denedim trap ile denedim her türlü müzik türüyle kulaklığı denedim. film ve oyun performansında da normalin üstü bir kalite aldım. tabii bu sizin cihazlarınızın ses çıkış kartına da bağlı. en iyi özellikleri: >süper bir izolasyon var hiçbir şey duymuyorum taktığım zaman, dünyadan soyutlanıyorum. >çok dayanıklı, bilhassa birkaç kez hor kullandım, makine de yıkandı hiçbir şey olmadı. >ses yüksekliği ıvırı zıvırı güzel. >mikrofonu çok net iletiyor karşı tarafa sesinizi (tek tek sordum) >rap/pop müziklerde kalitesi çok çok iyi (5 farklı kişiye en sevdikleri şarkılarda dinlettim) olumsuz yönleri (çok az): >metal/rock (death/doom metal) soloları bazılarını tam karşımdaymış sanki beynimde çalıyormuş gibi hissetsem de bazı müziklerde gitarı hiç duyamıyorum, bateri şarkıyı mahvediyor çok sesli geliyor (tahminimce kayıt edildiği şeyle ilgili birkaç müzikte oluyor). >trafikte ezilebilirsiniz, korna duymazsınız :) (kötü yan olarak sayılmaz tabii ki) varsın gerisini siz düşünün. kafanız hangi kulaklığı eserse onu alın, taktıktan sonra ben buna cidden bu kadar para mı verdim demeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2018
    Güçlü ve derin basslar

    Bende bu modelin kulak üstü abisi Mdr xb950ap var. Bassları onun kadar kuvvetli ve derin. Midler ve tizleri kulağı yormuyor. Burn in yapmanızı önermem oyüzden kendi kişisel müzik zevkinize göre dinledikçe kulaklık daha yoğun ve berrak ses verecektir. Tek problemi kulaküstü modelde olduğu gibi jakı çıkarınca sesin gitmesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2018
    Tereddüt etme

    Öncelikle Sony markasını görünce almaktan asla çekinmem ve her zaman haklı çıkmışımdır bu ön yargımda önceki kulaklığım sennheiser cx 300 idi şuan karşılaştırıyorum dinlediğiniz müziğin her tonunu duymak istiyorsanız bu ürünü fiyatı daha da artmadan alın şu ana kadar kullandığım en kaliteli kulaklık sennheiserden daha kaliteli son olarak kulaklık silikonu sorunu yaşayanlar için çok güzel bir ürün bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2018
    Muadillerine göre gayet iyi

    sesi ayrtıntılarıyla ve bütün incelikleriyle duyabiliyorsunuz. ama ses sanki küçük bir odada gibi. bütün sesi bir anda veriyormuş hissi var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2018
    Xb 50 nin premium olanı

    2 yıl xb-50 kullandıktan sonra bu kulaklığı aldım .Ses olarak xb70 daha dengeli .Xb-70 in malzeme kalitesi daha iyi.Bütçe sıkıntınız yoksa tavsiye ederim ama xb50 ile arasında uçuk farklar yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2018
    Gayet Başarılı.

    Tasarım olarak çok şık öncelikle bunu söylerek başlayayım. Altın rengini satın alacaklara söylüyorum. Rengi altın falan değil bronz. İşin güzel yanı bronz renk daha çok yakışmış. Kablo kalitesi gayet iyi L tipi 3.5mm'lik jack girişi var ki bu harika. Yanında taşıma kılıfı geliyor, kılıfa bayıldım. Uzunluğu gayet yeterli. Boynunuzda sağa sola sallanmasın,takılmasın diye hizalayıcısı var. Smart Key uygulaması ile birlikte mikrofonun üstündeki tuşu daha aktif kullanabiliyorsunuz. Gel Gelelim ses konusuna... Öncelikle şunu belirteyim ses seviyesi düşük falan değil saçmalamayın. 40 ohm'luk bir kulaklıktan bahsediyoruz. Sizin müzik dinlediğiniz kaynak kulaklığı besleyemediği için düşük ses veriyordur kulaklık. Tiz-Bas dengesi bana yeterli geldi. Genellikle dinlediğim müzikler için ihtiyacımı karşılayacak ölçüde. Rock veya Elektronik için gayet iyi. Ses yalıtımı muazzam. Alırken ki ölçeğim tasarımı olduğu için ses kalitesi beni tatmin etti. Sony kamera ve kulaklık işini iyi yapıyor. ALİSA'dan güvenle alabilirsiniz. Yalnız şunu önermek zorundayım ARAS KARGO KULLANMAYIN ARTIK.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2018
    Ses ve bass yüksek

    Benim bilgisayar da creative x fi ses kartı var ona takıyorum telefona göre muazzam fark var kulaklık cok iyi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2018
    Ses seviyesi düşük.....

    Öncelikle bu ürün hakkında abartılı yorum yazanlara slm olsun... yorumlara bakarak almıştım ama parasının karşılığını vermiyor ürünün kutusu falan baya kalite sağlam iş yapar diye düşündürüyor, kulaklık kaliteli ve şık duruyor bass sesleri güzel ama öle bangır bangır bi sesi yok son ses de etkileyici olacağını sandık ama normal bi sesi vardı. Sony xz de kullanmak için aldım önceden 50 tlye aldığım htc seviyesinde sesi var biraz hayal kırıklığı yarattı....

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-XB70AP Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-XB70AP Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat