Lenovo IdeaPad 110 80T700BWTX Laptop-Notebook Yorumları

Lenovo IdeaPad 110 80T700BWTX Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 03.09.2017
    Günlük kullanım için yeterli bir ürün

    Ürünün ilk kurulumu yapıldıktan sonra uygulama ve güncelleme yüklediği için biraz yavaş çalışıyordu ama bunları yükledikten sonra normal çalışıyor zaten bilgisayarda oyun oynamadığımdan her işime yetiyor başarılı bir ürün caps tuşu ve num lock tuşunda ışık var ön sol tarafta da iki adet bildirim ışığı var biri bilgisayar çalışması ile ilgili diğeri pil ile ilgil bilgi veriyor ayrıca üründe fan yok bu da biraz ısınma yapıyor ama çok değil ürün sessiz sadece biraz harddiskin çalışma sesi geliyor ürün normal kullanım için yeterli dvd sürücü olması iyi bir özellik hafif tek parça sağlam bir görüntüsü var pili çıkmıyor ürüne dahil edilmiş ayrıca pili 3 saate yakın gidiyor adaptorü direkt fişe takılan şekilde yapılmış windows 10 ile iyi çalışıyor her hangi bir donma falan olmadı ama eksiklik olarak 4k video desteklememesi beni biraz üzdü en azından 4k video çözebilmesi ve hdmi dan çıkış verebilse daha iyi olurdu ama yeterli bir ürün günlük kullanım için rahatlıkla kullanılabilir ürün paketlenmesi iyi yapılmış ayrı bir kutuya konulmuş sağlam bir şekilde teslim aldım

  • Media Markt aracılığıyla, 14.07.2017
    Mükemmel

    Öncelikle cihaz 2 gün dolmadan elime ulaştı. Fiyat performans açısından sınıfında bir numara pentium işlemci yazmasi sizi aldatmasin piyasadaki çoğu oyunu son grafik açıyor teşekkürler Lenovo

  • Media Markt aracılığıyla, 13.06.2017
    Fiyat performans olarak başarılı

    internette gezinmek, office programlarını kullanmak, film video izlemek ve giriş seviyesi oyunları oynamak için çok ideal bir cihaz. fiyat olarakta zaten gayet uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2017
    Üç Yıldız

    işimi görüyor

  • Media Markt aracılığıyla, 04.02.2017
    Başlangıç.

    Sade bir tasarıma sahip. Başlangıç için uygun olabilir. Özellikleri orta seviyenin altında. İnternet üzerinde gezmek, film izlemek, ödev yapmak gibi amaçlar için kullanılabilir. Windows yüklü gelmesi yazılımsal probleminizi ortadan kaldırıyor. Ama bu özelliklerde daha kullanışlı cihazlar da mevcut.

  • Teknosa aracılığıyla, 15.01.2017

    İçinde Windows 10 lisansı olduğu halde bu fiyata alabiliyorsak üstelik dolar neredeyse 4tl ye ulaşmışken öpüpte başımızın üstüne koymamız lazım. İçindeki WIN10 lisansı sayesinde Bilgisayar neredeyse bedavaya geliyor. Özellikle çok iyi değil. Ofiste işinizi görür. İnternette rahatlıkla gezilir. Son çıkan oyunları çalıştırmaz ama bu fiyata bulunabilecek en iyi bilgisayar budur.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo IdeaPad 110 80T700BWTX Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo IdeaPad 110 80T700BWTX Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat