Philips 43PUS6201/12 LED TV Yorumları

Philips 43PUS6201/12 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    yüksek beklenti içinde değilseniz...

    Salı günü sipariş kargoya verildi. cuma günü elimdeydi. cumartesi servis gelip kurulumunu yaptı. öncelikle görüntü kalitesi oldukça tatmin edici. kanal geçişleri smart tvlerin genelinde olduğu gibi 1-2 sn arasında. sesi oldukça başarılı. usbden film izlemek için ideal bir ürün. ps4 bağlama fırsatım olmadı ama full HD hareketli savaş filminde en ufak atlama görmedim. beklenti yüksek tutulmadan oldukça iyi fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2018
    Dört Yıldız

    Fiyatına göre özellikleri en full olan tv lerden biri. Phılıps kanal geçiş süresini de azaltmış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2017
    ürün parası na gore gayet güzel tavsiye ederim

    ürün parası na gore gayet güzel tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2017
    ALMAMANIZI ÖNERİRİM

    Ben 1 ay önce aldım tv deki özellikler anlatmak isterim tv görüntü kalitesine diyecek yok. eski tip tv kullanıcılarına kanal değişimi şaşırtabilir değişik ve yavaş tv'de philipsin kendi işlemcisi var bence başarılı değil beğenmedim içerikleri gereksiz gerekli olanlar ücretli üyelik istiyor digiplay uygulaması çalışmıyor güncelleme gelecek yazıyor (BENCE HİKAYE). İnternet'e bağlanıyor fakat sadece içerisindeki içerikler için kullanıyor.isteğin gibi film izle-yemiyorsun izlemek istersen senden FLASH PLAYER istiyor oda çaresiz yüklenmiyor philipsin kendi işlemcisi olduğu için sadece kendi marketiden uygulama indirebiliyorsun ki o markette hiç birşey YOK işe yarar. yani internete bağlanan tv aldım diyenin kurağında bırakabilecek bir ürün sadece youtube çalışıyor. Ben aldım iade ettim tavsiyem almamanız 300 tl fark a daha verim android işletmecili TV almanızı tavsiye ederim Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2017
    güzeel

    site dışında aldım mükemmel bi televizyon . görüntü kalitesi fazlasıyla tatmin ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2017
    bu fiyata en iyisi

    bence düşünmeden al kendime ve arkadaşıma aldim şuan çok memnunum bu fiyata en iyisi görüntü kalitesi çok yüksek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2017
    başarılı tv, uygun fiyat

    Yaklaşık 2 aydır tv için araştırma yapıyordum. yerli yabancı demeden tüm markaları inceledim ve yerinde görme fırsatım oldu. Bu ürünü almaya karar vermeden önce çok kararsız kaldım fakat korkularım yersizmiş, gayet başarılı bir televizyon ve fiyat olarak alınabilecek en güzel televizyonlardan biri olduğunu düşünüyorum. Kargom ertesi gün teslim edildi ve aynı gün kurulum yapıldı. Uygun fiyat ve kalite arayanlar hiç düşünmeyin...

  • NI1 aracılığıyla, 25.01.2017
    bekledigimiz gibi

    begendim.orijinal ve hizli kargo

  • NI1 aracılığıyla, 14.01.2017
    hızlı teslimat

    Ürün anlatıldığı gibi.philips kalitesi tartışılmaz. eski tv m de philips ti.kanal geçişleri daha hızlı. kargonun bu kadar çabuk geleceğini tahmin etmemiştim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 43PUS6201/12 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 43PUS6201/12 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat