Fakir MW70200S Mikrodalga Fırın Yorumları

Fakir MW70200S Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 16.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel kullanışlı kargo hızlı fiyat performans ürünü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Mikro dalgamızı biz geçen sene aldık. Rengi tasarımı çok hoşuma gitti o yüzden bunu aldım ama performansından da çok memnun kaldım. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi mikro dalga diyebilrim. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Ablamla geçen sene anneme anneler günün de mikro dalga fırın aldık. Fakir MW70200 S bu marka ve modeli tercih ettik. Güç 700 W Kapasite 20 L Güç Seçeneği çoklu Zaman ayarı var Seviye çoklu Kapak Tutma saplı geniş cam kapak Bitti sinyali var Hızlı buz çözme var. LCD ekran var. Annem daha çok ısıtma olarak kullanıyor ya da buz çözme opsiyonu nu çok kullanıyor. Biz gayet memnunuz. Daha doğrusu annem gerçekten çok memnun. Almayı düşünürseniz biz çok araştırarak aldık. Gayet de memnunuz. Fiyat / performans ürünü bence rahatlıkla albileceğiniz bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2019
    .

    Olumlu yönleri: 20 lıtre fırının hacmı var. 5 farklı guc kademesı var. Hızlı buz cozme ozelıgı oldugu ıcın cok kullanabılıyorum. Derın dondurucudan cıkan yıyeceklerı hemen cozup yemegı hazırlayabılıyorum. Hem uygun fıyata satın aldım hem de cok kullanıslı buldum.

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2017
    mikrodalga fırın güzel.

    Ürün kaliteli,zaten markası güvenilir.

  • NI1 aracılığıyla, 13.09.2017
    İletisim Sifir

    Urun istedigim gbiydi.Fakat firmanin iletisimi asiri sekilde berbatti .bna yanlis takip kodu gondermislerdi ve defalarca mesaj atmama ragmen cevap vermemislerdi gunlerce.arayip bi soru sordugumda urun hakkinda net cevap veremiyorlardi.gucluklede olsa istedgm urunu aldim

  • NI1 aracılığıyla, 02.06.2017
    analog olarak mukemmel bir cihaz

    urun cok iyi magaza cok hizli ve guvenilir siparisimin 2.dakikasinda onaylanip hemen kargolandi.24 saat sürmeden ups kargo ile elime ulasti

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir MW70200S Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir MW70200S Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat