Black & Decker PD1420LP Şarjlı El Süpürgesi Yorumları

Black & Decker PD1420LP Şarjlı El Süpürgesi yorum ve tavsiyeleri

(140 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok kullanışlı bir ürün.

    Şarjı 20 dakika kadar gidiyor. Çekiş gücü normal süpürgeye eşdeğer. Boyutu oldukça iyi. El süpürgesinin süs gibi durmayıp işe yarayanı diyebiliriz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarısız

    1 senede emiş gücü tamamen kayboldu. Çöpleri içine çekmek yerine içindekileri dışarı vermek gibi de garip bir özelliği var. Sadece 1 senede evdeki elektronik mezarlığında yerini aldı. Paramıza yazık!..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Iki kesim var ve yatakta ve koltuklarda oluşan tüyler için bir ürün arıyordum. Çok araştırma yaptım ve sonunda bunda karar kıldım ki iyi ki de öyle yapmışım. Hiç düşünmeyin alın muhteşem çekiş gücü var ve çok rahat kullanılıyor. Ben düşünmeyin alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kediler için aldık memnun kaldık

    Evimizde 2 tane kedimiz var haliyle tüy sorunu yaşıyoruz ama çok sevdiğimizden vazgeçemiyoruz bizde bu ürünü aldık ve her şeyiyle memnun kaldık özellikle minik dostlarımız için olan aparatı çok işe yarıyor. emiş gücü gayet iyi ergonomik ve kullanımı çok kolay ayrıca çok amaçlı büyük süpürgemizi unuttuk. koltuk girilmeyen köşeler vs derken çok işe yarıyor bizim için evinde bizim gibi minik dostları olan herkese tavsiye ediyorum. hızlı gönderi için satıcı firmaya teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sesli güçlü ve temiz

    Çok kullanışlı bir ürün. Çekim gücü gayet iyi en güzel tarafı da uzayan süpürge sapı sayesinde diğer süpürgelerle alamayacağınız yerlere ulaşıp temizleyebilmeniz. Evet sesli çalışıyor biraz.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.07.2023
    Minik El Süpürgesi

    Ürünü karavanımız için aldık. Küçük ve çekim gücü iyi bir süpürge arıyorduk. Tam olarak aradığımız şeyi bulduk. Şekil olarak da çok şık bir ürün. Biz oldukça beğendik.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.06.2023
    Güçlü kibar

    İşimizi görüyor. Çekişi kuvvetli,kibar,şarjı tam kullanım 11-12 dakika gidiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 31.03.2023
    şarj ve çekme sorunu

    cihazı ilk aldığımızda çok memnunduk.bir yıl sonra pili acayip şekilde zayıfladı:(ve bu yüzden çekmiyor artık.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.01.2023
    Çekiş gücü

    Gerçekten çok beğendiğim bir süpürge oldu. Daha öncede el süpürgesi kullandım fakat hiç birinin bunun kadar iyi çektiğini görmemiştim. Yedek başlıkları gerçekten çok işe yarıyor ve özellikle benekli evler için çok kurtarıcı. Çok memnun kaldım. Bir tek sesi beklediğimden daha yüksek fakat o da sanırım çekiş gücüyle orantılı o kadar da sorun değil benim için. Satıcının kargo paketlemesi ve hızı için teşekkür ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.09.2022
    Simdilik iyi

    Kullanimi tek elle tutulan supurgelerden cok daha kolay. Ornegin arabanin detay temizligini yaparken kolu ya da bilegi yormuyor. Emis gucu koltuk aralarini, bardakliklarin icini almak icin yeterli. Pet basligini kopeklerimde kullandim. Cok etkili olmadi. Uzun donemde batarya perfomansini gorecegiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.03.2022
    Küçük canavar..

    Olumlu yönleri: Ürünü aracım için aldım. Çakmaklıktan çalışan 8 wattlık Black and decker eski süpürgemin emişi iyi değildi, tülenmiş pandizot halısının tüyleri arasına kaçan kıymıklı talaşları almıyordu. Bu ise hepsini alıp pandizotu tertemiz yaptı. Vakumu şarjlı bir süpürge için çok iyi. Araç için fazlasıyla yeterli. Lastikli hayvan tüyü alma başlığı araç koltuğu için çok iyi sonuç veriyor. 18 voltluk versiyonun 5000 tl civarlarında olduğunu düşünürsek, bu fiyat bu ürün için oldukça iyi... Tam bir fiyat performans ürünü..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Black Decker Elektrikli süpürgeyi alışveriş sitesi üzerinden çeyizim için satın aldım. Şimdiye kadar kullanmış olduğum en kaliteli elektrikli süpürge diyebilirim. Evde bir tane kedim olduğu için devamlı bir şeyleri kırıp döküyor ve tüyleri dökülüyor. Bu makinanın emiş gücü sayesinde en zorlu yerlerde bile kir ve toz kalmıyor. Dar zemin başlığı ve filtresi ile başarılı bir temizlik gerçekleştirmemi sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Özellikle kedi/köpek gibi minik dost sahibi iseniz düşünmeden alabilirsiniz. Çok başarılı bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.10.2021
    4 Lastik Almak Zorundaymışız

    Olumsuz yönleri: Satıcı tek vermiş olduğum siparişi keyfi olarak iptal etmiştir. Bir daha bu firmaya güvenip sipariş vermeyin yarı yolda bırakıyorlar

  • Trendyol aracılığıyla, 03.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tüy toplamak için olan başlığı çok güzel. koltuklara saplanan sert köpek tüylerini bile çok güzel çekiyor. Uzun hortumlu olması da ekstra avantaj, kullanım kolaylığı sağlıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.06.2021
    Beklentimin üzerinde

    Almadan önce pahalı olduğunu düşündüm fakat kesinlikle en iyisi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Birazdaha sessiz olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün boyutuna göre pahalı ama evcil hayvanlarim olduğu için iyi oldu.tuyleri güzel çekiyor.sesi biraz fazla ama kullanımı kolay ve pratik,çok yer kaplanıyor, hafif şirin bir el süpürgesi

  • Trendyol aracılığıyla, 06.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Boyu minik hafif beklediğim gibi, performans anlamında etkin; kedi tüyü toplamada başarılı buldum, sesi yüksek bence de daha sessiz hayal etmiştim. Tek olumsuz eleştirim, plastik aksamı ve şarj aparatlarında plastik kalitesi düşük bence, parçaların takılmasında uçlarda, şarj ünitesinde falan, umarım hızlı bozulmaz, ama genel anlamıya beğendim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black & Decker PD1420LP Şarjlı El Süpürgesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black & Decker PD1420LP Şarjlı El Süpürgesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat