Snopy Rampage SN-RW3 Oyuncu Kulaklığı Yorumları

Snopy Rampage SN-RW3 Oyuncu Kulaklığı yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 28.02.2017
    mükemmel ses kötü mikrofon

    ürünün sesi çok iyi gerçekten hem yüksek hem kaliteli ama mikrofonu cızırtı yapıyor

  • NI1 aracılığıyla, 22.02.2017
    Mikrofonu hariç süper

    Eğer mikrofunu için alıcaksanız tavsiye etmem fazla iyi değil ama ses olsun konfor olsun mukemmel fakar mikrofonda idare eder çok kötü değil yami

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2017
    Süper

    Ürün bu gün elime geçti ilk izlenimlerim bass ağırlıklı bir müzik açtım muhteşem bir bass la beraber muhteşem bir ses verdi.Oyunlarda daha denemedim ama sıkıntı çıkarmayacağına %100 eminim. Sadece biraz terlerticek gibi ayrıca kasanın ön paneline mikrofonu taktığımda çok hafif bir cızırtı yapıyor. Ama arka panele takınca düzeldi. Bu fiyata tam bir f/p canavarı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2017
    Beş Yıldız

    bosuna 200 300 tl kulaklılara vermeyın bu hepsıne bedel cok harıka bır uurn

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2017
    Beş Yıldız

    COK BASARILI BIR UURN 1000 TL LIK URUNE BEDEL

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2017
    Beş Yıldız

    Harika boşuna 2 kat fıyatına ürün almayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2017
    Fiyat performans ürünü...

    Ürün 3 gün içerisinde bana ulaştı. Genel olarak çok iyi. Bassları ve tizleri gayet güzel. Titreşim özelliği de buna ek olarak ayrı bir hava katmış. Mikrofona gelecek olursak, biraz uzak olduğu için sesi az alabilir diyebilirsiniz. Haklılık payınız da var ama yinede gayet güzel sesi alıyor. Cızırtı veya başka bir şey yok. Dip sesi fazla almıyor. Ama yok da değil. Alacaklara tavsiye ederim. Teşekkürler Hepsiburada. Güzel hizmet.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2017
    Daha Profesyonel Bir Oyun Deneyimi İçin Almanızı Tavsiye Ediyorum !

    Mikrofon Ucundaki Tuş İle Titreşim Moduna Alarak Counter Strıke Global Offensıve Shorttan Long Taki Rakip İn Ayak Seslerini Duyabiliyorum Ve Şuan Dünyaca Seçkin Rütbesindeyim Sayenizde Hepsiburada.com

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2017
    Harika bir Kulaklık

    Müzik ve Oyun deneyimi Harika. Oyun Oynarken sanki oyunun içindeymişçesine ses konumu veriyor. Müzik dinelemek ise hic bu kadar zevkli olmamıştı. Titreşim ve led olayı da harika olmuş. Basla birlikte kulaklarınızda titreşimi harika bir şekilde hissedebilir ve duyabilirsiniz. ses yalıtımı da oldukta kaliteli. kulaklığı taktığınız anda dış ortam sesini çok rahatça kesiyor. ve müzik sesi de dışarıya çok gitmiyor. kulakları saran yüzeyde oldukça yumuşak ve kaliteli duruyor. başın üst tarafaındaki mekanizmada başınıza diğer kulaklıklar gibi basınç yapmiyor. mekanizması harika olmuş. malzeme de kaliteli ve sağlam duruyor. Dezavantajlarını sayarsak. biraz fazla kaba görünüyor. kablosu baya kalın ve 3 çıkışlı(mic kulaklık ve usb) mikrofonunun kısalıgından şikayetci olanlar var ama bence boyutu oldukca rahat ve işlevini cok rahat goruyor. telefonda kullanmak isteyenler için uygun bir şey degil.

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2016
    Tam beklediğim gibi elinize ayağınıza sağlık teşekkür ederim

    Çok teşekkür ederim tam istediğim gibi geldi, performans olarak denediğim örneğiyle aynı. İyi çalışmalar dilerim. Tam olarak 3 iş günü içerisinde geldi Malatyadan İstanbula. :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2016
    Fiyat Performans Ürünü

    Yaklaşık bir hafta önce aldım kargo hemen geldi ve bir hafta boyunca kullandım izlenimlerim çok iyi şuanlık müzik dinlerken sesler çok net 7.1 ses belli oluyor baslı müziklerde titreşim özelliği önplana çıkıyor ayrıyetten csgo oynarken sesler çok net ve belli oluyor kesinlikle fiyat performans ürünü paranızın hakkını verir

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2016
    ÜRÜN GÜZEL

    Öncelikle ürün güzel uzun süre kullanımda rahatsız etmiyor. Hemen hemen bütün ses frekanslarıyla test ettim ürün sorunsuz güzel. Bu ürünü sipariş verirken bu kadar hızlı kargoya verileceğini tahmin bile etmiyordum teşekkürler hepsiburada ekibi

  • NI1 aracılığıyla, 03.08.2016
    herşey çok iyi

    süper ürün iyi mağaza

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2016
    OYUNUN İÇİNDE HİSSEDECEKSİNİZ.

    7.1 OLUŞU SES EFEKLERİNİ DERİNLEMESİNE YAŞATIYOR VE TİTREŞİM OLAYI SİZİ OYUNUN İÇİNE İYİCE ÇEKİYOR KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM OYUNLARDA ÇOK AYRI BİR DENEYİM YAŞAYACAKSINIZ.

  • NI1 aracılığıyla, 24.04.2016
    10 numara 5 yildiz

    titresimle muzik dinlemek muthis baslar harika. Oyunlar daha zevkli 7.1

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2015
    Titreşimli Kulaklık

    Kulaklıkta tireşim ilk defa kullanıyorum oyunlarda ekstra faydasını sizde göreceksiniz 7.1 keyfine varın

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Snopy Rampage SN-RW3 Oyuncu Kulaklığı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Snopy Rampage SN-RW3 Oyuncu Kulaklığı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat