Asus GL552VX-CN312T Laptop Notebook Yorumları

Asus GL552VX-CN312T Laptop Notebook yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2017
    kötü

    Bilgisayar tasarım ve performans olarak çalışıyor.Fakat 128 gb ssd hafıza olarak yetersiz kalmaktadır.Bu bilgisayarı aldığınız takdirde yanına ek 1 tb 7200 rpm hdd almak durumda kalacaksanız.Yani bir nevi kelime oyunu yapıyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    Çok iyi

    Cihaz gerçekten çok şık ve hafif. Keyboard baya hoş. Onun dışında Gtx 965 ile gerçekten çok iyi performans veriyor ve kesinlikle ısınmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    Orta seviyenin biraz üstü

    Ortalama diyebileceğim bir oyuncu bilgisayarı . Ekran boyutu ve çözünürlüğü ideal ancak ekran kartı ve sisteme göre ısınma problemi olduğu belili. Klavye led aydınlatma ile şık ve tasarım genel olarak güzel. Sistem belleği de iyi. Performans fiyat karşılaştırmasında ise iyi durumda . Tercih edilebilir güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    Bir Yıldız

    Asusun profosyonel oyun bilgisayarları arasına giren bir pc.6cı nesil işlemci 8 gb ram ile piyasadaki önde gelen oyun bilgisayarlarının en önünde. ssd hardsiki ile sınır tanımıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    Oyun Canavarı

    Fiyatını hak eden, tam bir performans canavarı. Oyuncular için tasarlandığı çok bariz ortada. Asus kalitesini konuşturmuş yine. Almayı düşünenler bir an bile tereddüt etmesin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    Beş Yıldız

    Gayet kullanışlı ve kolay kullanımı olan bir bilgisayar.Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    Beş Yıldız

    Zaten isminden anlayacağınız üzere ROG repuplic of gamers bilgisayarı tam bir oyun canavarı geniş kasası rahat tuşlara basmanızı sağlıyor ve klavyede bulunan kırmızı ışık ve desenler çok hoş geniş ekranı ile sadece oyun değil tasarım yapmak içinde uygun mutlaka öneririm :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    Beş Yıldız

    Asus'un kalitesine ve performansına diyecek zaten yok. HQ serisi işlemci yüksek güç sağlarken, oyunlardan ve uygulamalardan en yüksek verimi alabilmemizi sağlıyor. 128 GB SSD ise en uzun loading sürelerini en kısa sürelere indirgemeyi başarıyor. FULL HD ekran ise en net ve berrak şekilde görüntülere ulaşmamızı sağlıyor. Güzel cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    Üç Yıldız

    Bende bir asusçuyum fakat bu bilgisayar gereğinden fazla büyük. hafif olabilir ama çok beğenmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    Dört Yıldız

    Bir asus kullanıcısı olarak bunda beğenmediğim tek özellik sıcaklığı sol elimizi koyduğumuz oyun oynarken çok fazla elimizi rahatsız edebilecek yerde. Ancak performans olarak 6700hq ve ekran kartı tarafında gtx seçimleriyle çok iyi bir performans verecektir. Özelliklede dx12 desteği ile. Çok iyi bir performans vereceğine inanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    Fiyat Performans

    Gayet stabil çalışıyor. Bu fiyat aralığında tercih edebilirsiniz. Ve üstelik w10 ile geliyor. :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus GL552VX-CN312T Laptop Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus GL552VX-CN312T Laptop Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat