Jabra Stone2 Bluetooth Kulaklık Yorumları

Jabra Stone2 Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2017
    Diyecek bişey yok

    Bu fiyata kaçırılmayacak ürün öyle değil mi sizce de

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2016
    Jabra STONE 2 Bluetooth Kulaklık

    Jabra STONE 2 Bluetooth Kulaklık çok güzel ve kullanışlı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2015
    çok başarılı

    hızlı teslim ergonomik tasarım , dez avantajı sık şarj

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2015
    Ergonomik, Pratik ve Şık

    Daha önce pek çok marka/model Bluetooh kulaklık kullandım, en pratik ve en iyi ses kalitesi olanı diyebilirim. Dokunmatik ses seviyesi ayarı , arayanın ismi ile söylemesi, kulaktaki rahatlığı , ilave şarj aparatı ile tüm gün istediğin kadar kullan ve müziği de kablosuz dinlemek mümkün. Fiyatına göre başarılı bir ürün..

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2015
    yeterli değil

    jabra stone 2 deneme fırsatım oldu ürünün ses kalitesi yeterli değil hd se özelliği olmadığı için tiz bir ses veriyor bunun dışında sadece sağ kulağa takılabiliyor. şekil olarak çok zarif fakan sağ ve sol kulaklık kullanımı olsaymış ve hd ses o zaman kaçırılmıyacak bir ürün olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2015
    sesimi karşıya net iletemeyen kulaklık

    sigortacıyım günde ortalalma 100 dakika tel ile konuşuyorum.Ürünü daha önce 3 adet jabra eskiten birisi olarak aldım ancak ürünü kullandığım ilk 6 konuşmamın dördünde karşı taraf kulaklığı kapat yada çıkar ne dediğini net duyamıyoruz dediler bende servisi aradım sabit telden biz sizi net duyuyoruz diyen bir tek onlar vardı. çok tiz bir ses ve kulağınıza saat koyduğunuzda tiktak benzeri ses çıkmaktaydı.izahatı yaptım bana reset atmamı söylediler ancak sonuç değişmedi ve servise yollayın dediler.1 ay beklemeyi göze alamadığım için iade ettim hepsi buradaya teşekkürler iademi hemen onayladılar ve bende başka bir kulaklık siparişi verdim güvenerek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2011
    tavsiye ederim

    kullanışlı cihaz ben iphone 4 ile kullanıyorum müzikte dinleyebiliyorum cihaz A2dp yi destekliyor. bluetooth kulaklıkla müzik dinleyebilmek için telefonun A2DP özelliği olması lazım tşk...

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2011
    ellerini kullanmadan size hizmet eden mucize

    ben aldım kullanıyorum.özellikle mesleği geregi dokunmadan telefonu açma ve kapama süper bir icat.özellikle cerrahlara tavsiye ediyorumtek dez avantajı müzik dinleyememek...oda olur inşallah

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Jabra Stone2 Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Jabra Stone2 Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat