Amstrad MD-119 Uydu Alıcısı Yorumları

Amstrad MD-119 Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2017
    Mükemmel

    Arkadaşlar samimi olarak yazıyorum şayet küçük bir uydu cihazı arıyorsanız hiç düşünmeden alın. HD kanallar arasında geçiş yavaş vs diyen olursa sakın inanmayın, süper hızlı cam gibi görüntüsü var. Köydeki TV ye almıştım evde atıl duran pc monitöründe deneyince yatak odasına direk monitöre bağladım. Yorumu bitirince ikinciyi sipariş edeceğim. Bu arada satıcı kargoyu jet hızla gönderdi ayrıca tebrik ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2017
    Çok güzel bir ürün

    Çok iyi bir ürün guzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2017
    hızlı ve net

    cihazı alırken bir çok alternatifi kafamda vardı yorumları da okuyarak bu cihaza karar verdim siparişimin ertesi günü hızlı ve güvenli şekilde elime ulaştı bu konuda hiç bir e-ticaret yapan şirket hepsiburada'nın eline su dökemez. Cihaza gelince kurulumu çok kolaydı cihazı taktık bağlantılarını yaptım tkgs sayesinde tek tuşla tüm kanallar kuruldu. Kanal gaçişleri çok hızlı görüntü kalitesi de oldukça yüksek. uzaktan kumanda alıcısında hangi kanalı izlediğiniz dijital olarak gösteriyor ki bu büyük rahatlık. Kesinlikle fiyatının çok üzerinde kaliteli bir ürün. Henüz usb medya oynatıcısını test etme şansım olmasa da şu haliyle bile uydu alıcı bakan herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Amstrad MD-119 Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Amstrad MD-119 Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat