Samsung Gear S3 Frontier Yorumları

Samsung Gear S3 Frontier yorum ve tavsiyeleri

(762 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Muhteşem bir saat, Herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ve işlevsel

    Siparişi verdiğimin ertesi günü elime ulaştı. Heyecanla paketi açtım. Aslında sport ile bunun arasında kalmıştım. Bileklerim ince olduğu için sport alacaktım ama onda konuşma yapılamadığı için gear s3 aldım. Saati taktım ve Xiaomi mi6 telefonuma hemen bağlandı sorunsuz çalıştı ancak güncellemeyi yükleyince hiç bildirim gelmemeye başladı. Çözümü bulmak 2 saatimi aldı. Telefonumda bildirim erişimi izni vermem gerekiyormuş. Saat çok şık ama devamlı saati göstermezse şıklığı çok azalıyor. Diğer türlü şarjı bir gün yetmiyor. Mikrofon ve hoparlör çok iyi. Özellikleri çok. Şarj olma süresi çok uzun 3 saate yakın. Hafıza 4 gb ama bana geldiğinde kullanabileceğim 1.8 gb vardı. Ürün güzel ve beğendim ama bu paraya değer mi bilmem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Değer

    Çok memnun kaldım, harika.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    sorunsuz alışveriş oldu teşekkürler hepsiburada'ya fatura e fatura olarak mail geliyor sorun yok şimdilik

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hepsiexpress İşkencesi

    Ürünle ilgili yorum yapmak çok isterdim ama maalesef ürünü teslim alamadım. 26'sı sipariş verdim, tahmini teslim tarihi 27'si idi. 29'u akşamı olmasına rağmen hepsiexpress ürün dağıtımda diyor, başka bir şey demiyor. Çağrı merkezi ile 3 kez telefon 2 kez mail ile görüşmeme rağmen kimse anlamlı dönüş yapmadı. Ürün kargoda İstanbul'u dolaşmaya devam ediyor 3 gündür.

  • HepsiB. aracılığıyla
    s3 frontier bambaşka

    Diğer cihazlara nazaran görmüş olduğum en ergonomik yapıda olan saat budur.. Verdiğim parayı fazlasıyla hak ediyor... Tabiki kampanya lı aldığımız içim ayrıyetten @hepsiburada ailesine teşekkür ediyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi bir telefon asistanı

    Bu yorumların faydalı olduğuna inanıyorum.Bende yorumları okuyup almaya karar verdim taklaşık 12 saat arasından.Fiyat dizayn ve performans olarak mükemmel.Bileğimle aynı kalınlıkda ama koca kulaklıkları kullananları görünce yaptığı işe göre büyüklüğüne katlanabilirsiniz fakat sürekli saati sağa sola çarpabilirsiniz.Şarz süresini henüz test edemedim.Xiaomi mi max 2 telefonla kullanıyorum tlf zaten 5300 amper.Sms, eposta gelen bildirimleri okuyup cevaplayabiliyorsunuz.Whatsapp da belirli kelimeleri kullanarak cevap yazabilirsiniz.Ortama göre saatten konuşunca problem olabiliyor fakat araba kullanırken faydasını çok gördüm rahatlıkla konuşabildim.Hava raporu devamlı alıyorsunuz.Yükseklik konumunuz hava basıncı değerleri takvim haberler sevdiklerinizin resimleri ve bir çok uygulama devamlı yanınızda artık telefonu masa üstü olarak kullanıp saati mobil olarak kullanıyorum.Mükemmel bir telefon asistanı gibi.Alarmı beni uyandırabilirmi test etmedim henüz.Spor yapmadığım için o özellikleri test edemedim ama adım sayarda hatalı gibi.Sonuç olarak tavsiye edilecek ürün.Kargo çabuk geldi ama iş yerine istediğim halde eve gönderdiler.Netice de teşekkürler samsung teşekkürler hepsiburada.com.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel bir asistan

    Bu yorumların faydalı olduğuna inanıyorum.Bende yorumları okuyup almaya karar verdim taklaşık 12 saat arasından.Fiyat dizayn ve performans olarak mükemmel.Bileğimle aynı kalınlıkda ama koca kulaklıkları kullananları görünce yaptığı işe göre büyüklüğüne katlanabilirsiniz fakat sürekli saati sağa sola çarpabilirsiniz.Şarz süresini henüz test edemedim.Xiaomi mi max 2 telefonla kullanıyorum tlf zaten 5300 amper.Sms, eposta gelen bildirimleri okuyup cevaplayabiliyorsunuz.Whatsapp da belirli kelimeleri kullanarak cevap yazabilirsiniz.Ortama göre saatten konuşunca problem olabiliyor fakat araba kullanırken faydasını çok gördüm rahatlıkla konuşabildim.Hava raporu devamlı alıyorsunuz.Yükseklik konumunuz hava basıncı değerleri takvim haberler sevdiklerinizin resimleri ve bir çok uygulama devamlı yanınızda artık telefonu masa üstü olarak kullanıp saati mobil olarak kullanıyorum.Mükemmel bir telefon asistanı gibi.Alarmı beni uyandırabilirmi test etmedim henüz.Spor yapmadığım için o özellikleri test edemedim ama adım sayarda hatalı gibi.Sonuç olarak tavsiye edilecek ürün.Kargo çabuk geldi ama iş yerine istediğim halde eve gönderdiler.Netice de teşekkürler samsung teşekkürler hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu zamana kadar keşke alsaydım

    piyasada bir çok normal pahalı saatler almışımdir. yaklaşık 2 haftadır bunu kullanıyorum çok güzel bir ürün. uyku takipinden tutun herşeye kadar aktif bir şekilde çalışıyor . ben tüm özelliklerini kullanıyorum sarji yaklaşık 2 gün gidiyor. ama arama özelliğini felan açmazsaniz 3 günü çıkarır. ilk geldinde bir kere sarj standi ısındı uyarısı verdi . başka bir sorun yok. parasi olan herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    muntazam!

    saat gerçekten müthiş. her özelliği sorunsuz çalışıyor. tek kusuru şarjı 2 gün gidiyor. eğer sizin için şarj sıkıntı olmazsa rahatlıkla alınız. şarjı uzun giden diğer markalar var ama onlarda bu kadar üst düzey özellik yok. hiç diğer saatlere bakmayın. şiddetle tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    samsung akıllı saat?

    cam kolayca çizilir haberiniz olsun. bir kaç lira kazanç için dayanıklı cam kullanılmamış. benimki kolayca çizildi. asıl özelliği saat arayüzlerini ücretli ücretsiz değiştirebilmeniz ve 2-3 günde bir şarj etmek zorunda kalmanız. başka özellik övenleri dinlemeyin. macera severler pusula yok. merak edip iyi para harcadım. değmedi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung Galaxy

    İlk aldığımda Android telefonla kullandım. Şu anda ise IOS ile kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok. Güncelleme de geldi. Samsung ve hepsiburada teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet başarılı, parlaklığı en düşükte tutuyorum 2 gün gidyor, yinede ekran gayet okunabilir, samsung telefonumla mükemmel uyumlu, insanı telefondan uzaklaştırıyor...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Süper.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Malzeme kalitesi ve saati pratik kullanma anlamında memnun kaldım. Fakat yazılımsal anlamda uygulama zenginliği düşük. En basitinden saat içerisine whatsapp veya gmail uygulaması kurup kullanabiliyor olmayı isterdim.Yani akıllı saatte minimum olması gereken 3. parti uygulamaları kurup çalıştırmak bu ürünü daha da kullanışlı kılardı. Bluetooth ile cep telefonuna bağlı iken sadece bildirimler geliyor ama bildirim ekrandan silindiğinde saatle baş başa kalıyorsunuz :) Hali hazırda saat için yayınlanan uygulamalar yetersiz ve bir çoğu işe yaramadığı halde ücretli yayınlanıyor. Bir diğer memnun kalmadığım nokta Xiaomi mi 8 cihazımda belirli bir süre sonra saat ile bluetooth bağlantısı kopuyor bu esnada telefona gelen bildirimler saatte gözükmüyor, Samsung telefon dışında dışında bu sıkıntıyı yaşayan çevremdeki diğer arkadaşlardan da aynı geri dönüşü aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Telefonda iPhone yi tek geçerim... lakin akıllı saat da Apple görünüş itibari ile sınıfta kaldı çocuk saati gibi duruyor adeta... ve o saat tipi o fiyatı hak etmiyor kısa ve net. Uyumlu oluyor görüşme sağlanmıyor diyenler afedersiniz nasıl sağlanmıyor yahu ??. Biz başka saat mı kullanıyoruz ??

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Eski İndirime girsede alsam, girmese almam :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Arkadaşlar ürünü yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Saatin tüm fonksiyonlarını kullanacağım derseniz her gün akşam yatarken şarja takmanız gerekiyor. Açıklamalarında belirtildiği gibi 3-4 gün mümkün değil. Güç Tasarrufu modunda kullanırsanız 3-4 gün gidiyor. Onun dışında şarjı çok büyük problem. Müzik falan dinleyeyim fotoğraflara bakayım derseniz akşamı görmez. Şarj sorunu dışında saatin bir kusuru yok. Gayet güzel özellikleri olan ve şık bir saat.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Gear S3 Frontier kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Gear S3 Frontier yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat