Profilo BD2053W2VN Buzdolabı Yorumları

Profilo BD2053W2VN Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(102 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Ürünü 07.08.2018 tarihinde aldım ancak satıcı olan Tıklakapında ile horoz lojistik sorumsuzluğu yüzünden 20.08.2018 tarihinde yoğun ısrar sonucu ancak getirtebildik. Alırken bunları da gözönünde bulundurun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre güzel

    Öncelikle Horoz Lojistik bu tür eşyaları çok geç teslim ediyor, 10 günü geçti elime ulaşması. Cihaz ise beklentilerinizi karşılayabilecek türden. Dondurucu kısmında ışık olmaması ve fanının çok yüksek sesli çalışması haricinde bir eksisini görmedim. Uzun yıllar iş görür diye ümit ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çatırtı

    Ürünü aldığım zaman hemen bir olumlu yorum yazmıştım; fakat içim rahat etmedi.Ürünün çalışma sesinden ziyade ürünün genleşmeden mi kaynaklı bilmiyorum, ama çatırdama sesleri oluyor. Servis söylediğinde açıkçası tam anlamamıştım, ama bu sesler açıkçası hoş değil. Hani başlarda olup sonra kesilseydi tamamdı, ama bu sesler gün içerisinde en az bir iki kez oluyor. Bu durum görmezden gelinecek bir eksi yön değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kondenser açıkta

    Bu dolabın arkası açık ızgaralı bir model yani kondenser olarak adlandırılan bölüm var açıkta çoğu kişinin hoşlanmayacağını düşünüyorum ben o yüzden kıyısından döndüm bilerek alın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika bir ürün

    Mütevazı, ama yeterli bir buzdolabı. Bir çift için yeterli büyüklükte. Çalışma sesi de yok denecek kadar az. Eş zamanlı Profilo çamaşır makinesi aldım, o da sessiz çalışma noktasında takdirimi kazandı. Kesinlikle tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ve kullanışlı ürün...

    Ürünü sipariş verdim 3-4 günde elime ulaştı ve kurulumu yapıldı. Çalışma sesi gayet sessiz. Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2019
    Beş Yıldız

    Cayir cayır çalışıyor hiç sorun yok 9 aydır kullanıyorum mis gibi. Tek sorun arkası ızgara açık model ama benimki görünmüyor dert etmedik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2019
    Çok Gürültülü

    Profilo markasına güvenerek aldım ama memnun kalmadım. Kapısını hemen açıp kapatsanız bile soğutmaya çalışıyormuş gibi ses gelmeye başlıyor. Kapısı sabit durmuyor bıraktığınızda kendiliğinden direk kapanıyor. Sesli uyarısı da yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2019
    İyi değil

    Sesi çok arka ızgara açıkta kapı dandik sağlam değildir bir Profilo’ya yakışmaz bir ürün maalesef

  • NI1 aracılığıyla, 27.08.2019
    ..

    evet fena degil.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: ExtraFresh çekmecesi ile meyve ve sebzelerin ömrünü uzatır diye bir iddiası var ürünün. Bu bölümünü denedik tabi çok uzun sürmüyor bozulmadan kalması ama eski dolapta 2 günde bozulan sebzeler 6-7 günü buluyor bozulma süresi. Eskiden kurutalım, gazeteye saralım, kablara koyalım onlarla vakit harcardık. Bu buzdolabında bunlara gerek kalmıyor. Elektrik kesintilerinde 15 saate kadar soğutmaya devam etme özelliği çok iyi.Enerji tasarruflu bir dolap olması da içimizi rahatlatıyor. Extra cold bölümü de var. Özellikle uzun süre bozulmadan bekletmek isteyeceğiniz tavuk, et gibi ürünler için düşünülmüş bir bölüm.Manuel olarak buz çözdürme işlemi de tarih olmuş bu üründe.

  • NI1 aracılığıyla, 05.08.2019
    EZİK ÜRÜN

    Ezik ürün gelmesine rağmen ürünün arkasında durmadılar.500 TL kargo parası veremem nereye şikayet edersen et diyecek kadar sert bir yaklaşımı var

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2019
    Dört Yıldız

    Ürün biraz küçük sebze me et saklama yerleri mevcut. Biraz da sesi yuksek bazen makineye bir sey mi oluyor diye düşünüyor sunuz. Onun haricinde bu fiyata alinir mi ben aldim

  • NI1 aracılığıyla, 13.06.2019
    kaliteli hizmet

    Ürün gayet iyi sadece arka demirleri dışarıda ama mağaza harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2019
    kaliteli

    kaliteli kullanışlı ürün

  • NI1 aracılığıyla, 01.06.2019
    kısa sürede

    kısa sürede teslimat ve servis hizmetleri, çok memnun kaldık

  • NI1 aracılığıyla, 28.05.2019
    FAN GÜRÜLTÜSÜ

    Yeni kullanmaya başladık,ancak FAN gürültüsü rahatsız edici,evde kullandığımız dolaba kulak dayıyoruz çalışıyor mu diye ancak bu dolap gürültü nedeniyle memnuniyetsizlik yarattı

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2019
    Fan gürültüsü çok fazla

    Ürünü yazlık için aldık ancak fan gürültüsü çok fazla,evdeki buzdolabına kulağımızı dayıyoruz çalışıyor mu diye ancak bu buzdolabı oldukça rahatsız edici.Bilginiz olsun

  • Media Markt aracılığıyla, 16.04.2019
    kalitesine göre fiyatı çok uygun.

    iç haznesi çok geniş olduğu için bütün tencere sürahi vs. gereçlerimi içine rahatlıkla sığdırıyorum. meyve ve sebzeleri çok taze ve canlı tutuyor. ben çok memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 12.04.2019
    ihtiyacı kesinlikle karşılıyor

    ihtiyacı kesinlikle karşılıyor lüks değil ama kullanışlı bizim de aradığımız böyle biseydi,alırken boyunun biraz kısa olduğunu ama derinliği ve genişliği için sipariş verdik beklediğimiz gibi çıktı fiyat kalite performans cihazı tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo BD2053W2VN Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo BD2053W2VN Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat