Arzum AR3032 Çaycı Heptaze Mürdüm 1650 W 0. lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Yorumları

Arzum AR3032 Çaycı Heptaze Mürdüm 1650 W 0. lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çayı çok lezzetli demlyor ve gerçekten taze tutuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hediye aldım çok beğenildi. Kargo berbattı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    3-4 demleme sonra süzgeci tutan sap (süzgeci yukarıda tutan sap) birleşim yerinden koptu. İnceleyince anladık ki süzgeç ile sap kısmını yapıştırıcı gibi bir şeyle tutturmuşlar. Bu kadar kalitesizlik olamaz... Daha vahimi derdimi nereye yazacağım, satıcıya nasıl ulaşacağım bulmak mümkün değil. Hepsiburada üzerinden kaç yere yazdın ama kapı duvar!

  • Trendyol aracılığıyla, 26.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Göründüğünden bir tık daha koyu renk geldi. Kullanışlı, kargolama çok iyi sadece çaycıyı açtım hep tozluydu nedenini anlamadım.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Çay haznesinin plastiği çok basitti .kapağı zor kapanıyor. rengi göründüğünden çok daha koyu .satıcı paketleme konusunda çok kötüydü .

  • Trendyol aracılığıyla, 19.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    ürün görseldeki gibi çift kapagı var ketıl olarakta kullanılıyor süzgec tutma aparatı bağlantısı cok ince cok hafif dokunuslarda bile yamuluyor ama ürün ona rağmen güzel birtek kusuru o kaynatma suresi kısa güzel bir çaycı beklediğim gibiydi üst kapakları plastik birde uygulamadan faturamı gönder diyorum fatura görünmüyor e faturayı göremiyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2017
    Beklediğim gibi çıkmadı!

    Bu ürünü buradan almadım ama zamanında çokça araştırıp aldığım bir üründür.Yorumlara önem verdiğim için buraya yorum bırakmak istedim.Öncelikle ürün burada görüldüğü gibi bir renk değil.Daha çok koyu kahveye çalıyor belki ışık altında dikkatli bakarsanız mürdüm rengi olduğunu anlarsınız.Demlik kısmı çokta pratik değil.Çayın konulduğu süzgeç kilidi pekte sağlam değil.Diyelim ki süzgeçi yukarı çektiniz ama biraz sert bir sallamada açılıp içindeki demi olduğu gibi dışarı salıyor.Sesi beklediğimden çok fazla.Kaliteli bir ürün kullandığınız konusunda şüpheye düşürüyor sizi.Isıyı muhafaza etmek için düşük güçte kaynatma özelliği çok iyi ama hiç durmuyor.Bir demlik için alt hazneye iki defa su doldurduğum az olmadı.Beklentilerimin altında geldi.Ne yalan söylim bozulsun yenisini alayım modundayım.Hoşçakalın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2017
    kullanim esnasinda yasadigim sorun

    urun kullandiktan sonra temizleme esnasinda suzgec mekanizmasi cevirerek acilma esnasinda kilitli kaliyor ve acmasi cok zor oluyor... Bu cozumlenmeli

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2017
    süzgeç!!!

    Cayın koyulduğu süzgeci açmak için dakikalarca mücadele ediyorsunuz!!! Onun dışında 3 aydır kullanıyoruz memnunuz , lakin süzgeç durumu çok can sıkıcı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2017
    Muazzam

    Piyasada tek, istediğimiz açıklıkta çayımızı içebililyoruz. Muazzam...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR3032 Çaycı Heptaze Mürdüm 1650 W 0. lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR3032 Çaycı Heptaze Mürdüm 1650 W 0. lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat